Åben Damedag

Åben Damedag, Himmerland Golf Klub

Gennem en årrække har fire klubmedlemmer, Ulla – Vibeke - Birte - Ulla, trukket det store læs med alle forberedelser, sikring af sponsorstøtte og selve afviklingen af den traditionsrige og velbesøgte Åben Damedag i starten af august. Virkelig en imponerende indsats og de mange tilfredse deltagere skylder jer alle fire KÆMPESTOR TAK. Men det er heller ikke svært at forstå, at I har ønsket at 2022-turneringen skulle blive jeres sidste.

Det bliver en svær arv at løfte for os nye arrangører. De sidste års faldende deltagerantal og de stigende priser taget i betragtning er nytænkning desværre nødvendig, og da vi foreløbig blot er to medlemmer i arrangementsgruppen, har vi valgt at tage et "fjumreår" og springe turneringen over i år.

👉 Det betyder, at der ikke bliver Åben Damedag i 2023 👈

Det vil give os tid til at rekruttere ekstra medlemmer til planlægningsgruppen og til grundigt at gentænke elementerne i turneringen og til at give Åben Damedag en 'makeover'. Fundamentet er jo på plads, og derfor kan vi introducere nye tiltag. Samtidig sker der jo i forvejen rigtig meget nyt her i Himmerland; det giver nye muligheder, som vi har nogle ideer til at kunne tage med i turneringen fra næste år.

Hvis der allerede nu er klubmedlemmer/husejere, som på 'hel- eller deltid' har lyst til at være med i arrangementsgruppen, vil vi rigtig gerne høre fra jer.

Hold øje når vi – først på efteråret - i år sender information ud om, hvornår/hvordan turneringen bliver genoptaget i 2024.

💜 Jutta & Dorte