GOLFKLUBBEN

Himmerland Golf Klub så dagens lys i 1980 og mange gæster og medlemmer har siden nydt godt af Himmerland Golf & Spa Resorts smukke anlæg, der udover to fabelagtige 18 hullers golfbaner - 'Backtee Course' og 'Garia Course' også byder på en 9 hullers pay and play par 3 bane 'Bette Course', spa & wellness, fitness, badeland, bowling, konferencefaciliteter, hotel og meget mere.

Klublivet er et kapitel for sig selv. Her er mange aktiviteter og turneringer til glæde for medlemmer, gæster og nye golfspillere - uanset køn og alder. Atmosfæren er på samme tid international og afslappet. Vore klubturneringer er velbesøgte og en god introduktion til klublivet i Himmerland.

På disse sider kan du finde praktiske oplysninger om alt fra medlemskab og vedtægter til handicap og turneringsfee. Savner du nogle informationer på klubbens sider, så send gerne en mail til sekretariatet på adressen: golfklub@himmerlandgolf.dk. Velkommen til Himmerland Golf Klub!