INDMELDELSESBLANKET - HIMMERLANDSPIGERNE

Her kan du melde dig ind i ugeklubben HIMMERLANDSPIGERNE. Du er endeligt registreret, når kassereren har modtaget din kontingentindbetaling. Fuldt medlemskab i 2020 koster kr. 300,- og bedes indbetalt via MobilePay til 30126645 - Vibeke Haglund VELKOMMEN TIL!

KONTAKTOPLYSNINGER

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte klubsekretæren på golfklub@himmerland.eu eller 5163 1978 eller Himmerlandspigernes formand, Lene Nymand, på 2425 3287.

PERSONDATA

Ved afsendelse af denne indmeldelse erklærer jeg at være indforstået med, at mine kontaktoplysninger samt oplysninger relateret til mit golfspil (handicap, medlemstype, medlemsnummer m.v.) vil blive behandlet af Himmerlandspigernes bestyrelse samt af Himmerland Golf Klub på baggrund af en interesseafvejning.