KLUB NYT

Himmerland Golf Klub havde i mange år et trykt klubblad, der udkom 5 gange årligt. Nu er vi imidlertid helt ”elektroniske” og dette giver klubben en ypperlig mulighed for at være fremme med nyhederne og de vigtige meddelelser, når det er relevant.

Klubbladet dækkede over hele tre afdelinger, knyttede til stedet.

Aktieselskabets (HimmerLand) nyheder og tilbud fra blandt andre restauranterne, hotellet og wellness-afdelingen kan findes rundt omkring på deres hjemmeside, og kan desuden suppleres op med en særskilt nyhedsmail, som I kan tilmelde jer lige HER...

Grundejerforeningen (Hole In One) har sin helt egen hjemmeside, hvor nyttigheder for husejerne kan læses: www.hgcc-grundejer.dk. Det er også her I kan finde indlæg om Slaget om Himmerland og Grundejerturneringen.

Golfklubbens nyheder og historier kan alle findes på her på hjemmesiden, hvor vi blandt meget andet kan byde på en resultatbørs og en medlemsside, og det er også her, der kan læses kloge ord fra sekretariatet.

Hjemmesiden er dog ikke det eneste sted, man kan søge sine oplysninger. Nyhedsmodulet i Golfbox  og ikke mindst Facebook bruges også flittigt til ”her-og-nu”-informationer, ligesom man kan finde go'e gammeldaws nyttige opslag ved sekretariatet.

TEASER


Alle klubbens medlemmer samt interessede husejere, der ikke (endnu...) er medlem af klubben, vil - såfremt klubben er i besiddelse af korrekt og opdateret mailadresse(!) - indimellem modtage en lille Klub Nyt via e-mail. Denne teaser indeholder nogle nyttige links, så man kan finde direkte vej til de områder, der interesserer mest. Modtager du ikke denne, har vi sandsynligvis forkert mailadresse på dig. Kontakt sekretariatet på golfklub@himmerland.eu - så får vi dig oprettet som modtager med det samme.

Og skulle du som læser have noget på hjerte, er du meget velkommen til at sende et indlæg og/eller foto til KLUB NYTs praktiske redaktør på golfklub@himmerland.eu. Skreven tekst skal fremsendes som word-dokument og billeder skal fremsendes som særskilte JPG-filer.

ANDRE NYTTIGE NYHEDSSIDER...

THE R&A

FACEBOOK

GOLF.DK

DGU KLUBNYT

DANSK GOLF 6