KLUB NYT

Himmerland Golf Klub havde i mange år et trykt klubblad, der udkom 5 gange årligt. Nu er vi imidlertid som så mange andre helt ”elektroniske” og dette giver klubben en ypperlig mulighed for at være fremme med nyhederne og de vigtige meddelelser, når det er relevant.

Klubbladet dækkede over hele tre afdelinger, knyttede til stedet.

Resortets (HimmerLands) nyheder og tilbud fra blandt andre restauranterne, hotellet og spa-afdelingen kan findes rundt omkring på deres hjemmeside, og kan desuden suppleres op med et særskilt nyhedsbrev, som I kan tilmelde jer lige HER...

Grundejerforeningen (Hole In One) har sin helt egen hjemmeside, hvor nyttigheder for husejerne kan læses: www.hgcc-grundejer.dk. Det er også her I kan finde indlæg om Slaget om Himmerland og Grundejerturneringen.

Golfklubbens (idrætsforeningen Himmerland Golf Klubs) nyheder og historier kan alle findes på her på hjemmesiden, hvor vi blandt meget andet kan byde på en resultatbørs og en medlemsside, og det er også her, der kan læses kloge ord fra sekretariatet.

Hjemmesiden er dog ikke det eneste sted, man kan søge sine oplysninger. Nyhedsmodulet i Golfbox  og ikke mindst Facebook bruges også flittigt til ”her-og-nu”-informationer, ligesom man kan finde go'e gammeldaws nyttige opslag ved sekretariatet.

TEASER

Alle klubbens medlemmer samt interessede husejere, der ikke (endnu...) er medlem af klubben, vil - såfremt klubben er i besiddelse af korrekt og opdateret mailadresse(!) - indimellem modtage en lille Klub Nyt-teaser via e-mail. Denne teaser gør opmærksom på, at der er nyt og nyttigt fra klubben, og linker til siden KLUB NYT. Modtager du ikke denne, har vi sandsynligvis forkert mailadresse på dig. Kontakt sekretariatet på golfklubhimmerland@gmail.com - så får vi dig oprettet som modtager med det samme.

ANDRE NYTTIGE NYHEDSSIDER...

THE R&A

FACEBOOK

GOLF.DK

DGU KLUBNYT

DANSK GOLF 5 - 2023