KLUB NYT 04.2023

Sat på siden 22.03.2023

⛳  TRÆNING – TRÆNING – TRÆNING 
Træningssæsonen står for døren! Alle klubbens medlemmer kan – ganske gratis og uanset alder og niveau – deltage i klubbens fællestræninger i løbet af sæsonen.

Se her, hvad vi kan tilbyde….

MANDAGE
Opstart 3. april

🏌️‍♂️ Kl. 16:30-18:00: Her møder vi MANDAGSJUNIORERNE. Træningen om mandagen er for udvalgte juniorer (I ved hvem I er 😉), som er kommet ned i handicap og er på vej til ’Next Level’. 

🏌️‍♂️ Kl. 18:00-19:00: FÆLLESTRÆNING for ALLE klubbens medlemmer. Se hvilket tema der er på programmet lige HER… og kom og benyt denne fine mulighed for at få kigget på teknikken.

TIRSDAGE
Opstart 4. april

🏌️‍♂️ Kl. 16:30-18:00: NEXT LEVEL JUNIORERNE er et hold for udvalgte juniorer (I ved også hvem I er 😉), som er ret så skrappe og ligger på vippen til klubbens voksne elitetræning. 

ONSDAGE
Opstart 5. april

🏌️‍♂️ Kl. 16:30-18:00: JUNIORTRÆNING om onsdagen er for ALLE klubbens juniorer – uanset alder og handicap. Der bliver taget godt hånd om alle og aktiviteterne tilpasses niveau og engagement.

🏌️‍♂️ Kl. 18:00-19:30: ELITETRÆNING Her har klubbens elite – spillerne på klubbens seks Danmarksturneringshold – mulighed for at få finpudset svinget og tillært sig nogle tricks til brug for årets kampe for klubben.

Derudover byder 2023 også på… 

✖ ÅBNE JUNIORDAGE som er fulde hygge, konkurrencer og masser af golfspas
Søndag den 23. april kl. 10:00-12:00
Søndag den 14. maj kl. 10:00-12:00
Søndag den 4. juni kl. 10:00-12:00
Søndag den 20. august kl. 10:00-12:00

Og endelig har vi da igen i denne sæson fundet datoer til…

✖ WEEKEND FÆLLESTRÆNING som er yderligere et gratis træningstilbud til klubbens medlemmer
Søndag den 23. april kl. 14:00-15:00
Søndag den 4. juni kl. 13:00-14:00
Søndag den 23. juli kl. 13:00-14:00
Søndag den 3. september kl. 13:00-14:00

👉 Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer, men hold her fingeren på pulsen i forhold til årets programmer for JUNIORER, ELITEN samt for FÆLLESTRÆNINGEN.

 D-TOUR
Kalder vores friske juniorspillere... Husk at der blevet åbnet for pakketilmelding til årets D-Tour - læs mere HER… NB! Fristen for pakketilmeldingen er 30/4 2023 – herefter åbnes for afdelingsvis tilmelding. Husk også at give Judy besked, hvis/når I tilmelder jer, så hun har styr på jer.


👉 STØT VORES SPONSORER (se hvad de sponsorerer lige HER...) 👈


KLUB NYT 03.2023

Sat på siden 14.03.2023

 TIRSDAGSHERRERNE
Så er også TIRSDAGSHERRERNE klar med årets program og som vanligt er ALLE klubbens herrer velkomne til at tage del i aktiviteterne. Find årets velkomstbrev, se sæsonens spilleplan og læs mere om ugeklubben lige HER…

⛳  ÅBNINGSTURNERING
Så kan I godt kridte golfskoene… I dag kl. 12 åbnes for tilmelding til årets første klubturnering: ROSENDAHL/KOP&KANDE OPEN – der afvikles søndag den 2. april med alt hvad dertil hører… morgenbitter og flagsang, pølser og brød undervejs og selvfølgelig skønne præmier fra ’Kræmmeren’. Læs mere og tilmeld dig lige HER… Vi glæder os til at tage hul på turneringssæsonen sammen med DIG! 

⛳  BESTYRELSEN
…er også på vej ud af vinterhiet og afholder årets første ordinære bestyrelsesmøde søndag den 19. marts, hvor blandt andet de sidste forberedelser til generalforsamlingen 6. april er på programmet. Se den aktuelle bestyrelse og hvad der er på opfølgningslisten lige HER… og husk, at du altid har mulighed for at komme med input til bestyrelsen via sekretariatet på golfklub@himmerland.eu.


👉 STØT VORES SPONSORER (se hvad de sponsorerer lige HER...) 👈


KLUB NYT 02.2023

Sat på siden 07.03.2023

⛳  TURNERINGSSPONSORER
Klubbens turneringssponsorer er på plads til sæsonen og I kan glæde jer!! Udover vores trofaste sponsorer Kop&Kande i Farsø og Aars v/ Jørgen Højrup ’Kræmmeren’ Jensen (der atter har hele tre turneringer – to i samarbejde med Rosendahl og én i samarbejde med eva solo), Schou v/ Jørgen Schou (Ægteparturneringen), green2green v/ Peter Grinsted (Rejs med green2green), HimmerLand (holdpræmierne til Pink Pinse) og SmileyFonden (FamilieFejden), så får vi i år fornøjelsen af Villa Vino v/ Nils Frøslev (Torsdagsturneringen 13/7), Midtfjord El v/ Preben Nielsen (Fredagsturneringen 21/7) og Hurup Murerfirma v/ Ricky Larsen (Fredagsturneringen 28/7) – tag godt imod alle vores rare sponsorer og husk at støtte dem, der støtter os 🤗

⛳  HIMMERLANDSPIGERNE
Man tænker ikke helt ’forår’, når man kigger ud i dag… 🥶 …men ikke desto mindre venter sæsonen lige om hjørnet og HIMMERLANDSPIGERNE er selvfølgelig klar i startblokken! Læs mere om denne hyggelige ugeklub for pige-golfere lige HER… se spilleplanen HER… og kom og vær med – der er også plads til DIG 🏌️‍♂️

⛳  GENERALFORSAMLING
Husk at sætte kryds i kalenderen… Golfklubben afvikler den ordinære generalforsamling torsdag den 6/4. Indkaldelse med bilag udsendes medio uge 12 (og vil kunne findes HER...) og vi håber, at mange vil benytte lejligheden til at møde op, hilse på bestyrelsen og høre, hvad der rør sig i klub-regi.


👉 STØT VORES SPONSORER (se hvad de sponsorerer lige HER...) 👈


Input fra HimmerLand:

PRO/AMS
HimmerLand afvikler traditionen tro tre pro/ams i løbet af sæsonen. Den første er lige på trapperne – 31/3 – måske DU gerne vil have et hold med i år? Læs mere HER… 
 


KLUB NYT 01.2023

Sat på siden 03.02.2023

⛳  RETTELSER TIL TURNERINGSPROGRAMMET
I Klub Nyt 18.2022 løftede vi sløret for vores godkendte turneringsprogram. Efterfølgende er stødt nogle andre arrangementer til i stedets kalender, som har medført, at vi rykker nogle af de allerede annoncerede klubturneringer. Vi håber det giver jer – kære deltagere – muligheden for at deltage i ALLE arrangementer og I ikke ser jer nødsagede til at skulle vælge noget fra 😊 Vi har heldigvis nogle rigtig gode og rare sponsorer, der har været forstående og følgende klubarrangementer er blevet rykket:

👉 Fredagsturnering 14/7 er rykket til torsdag 13/7 (= Torsdagsturnering…) men med samme spas…

👉 Schou Ægteparturnering 16/7 er rykket til mandag den 17/7. Det giver jer mulighed for at trække vejret efter Slaget og I har forhåbentlig taget hul på sommerferien på dette tidspunkt.

👉 Rejs med green2green 20/10 er rykket til lørdag den 21/10

I finder stadig kalenderen HER… og klubbens turneringer HER…

TORSDAGSGOLF
Torsdagsklubben har med sæsonen 2022 sagt pænt farvel og tak for denne gang. Tak til den ihærdige bestyrelse! Vi har imidlertid en ’afløser’ i ærmet, som vi har kaldt TORSDAGSGOLF. Det er nemlig IKKE en ugeklub i gængs forstand. Aktiviteterne er ganske vist ugentligt tilbagevendende, men Torsdagsgolf er et tilbud til dig, der gerne vil spille med andre fra klubben en torsdag formiddag uden forudgående tilmelding, uden at skulle være medlem af en ugeklub, uden turneringsfee… men også uden præmier. Blot en hyggelig runde med andre ligesindede. Alle er velkomne uanset køn, alder, handicap - du skal blot have spilletilladelse. Jeres rare klubsekretær er tovholder, og I kan læse mere om konceptet lige HER…

NYE GOLFREGLER
Golfreglerne er blevet opdaterede og R&A (The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews), der som bekendt er styringsorganet for golf over store dele af verden, er ’gået digitalt’ og opfordrer alle til at gøre ligeså. Der satses på en større udbredelse af deres velfungerende regel-app – Rules of Golf – der opdateres løbende og er oversat til dansk. I kan finde en opsummering af de vigtigste 2023-ændringer lige HER…


👉 STØT VORES SPONSORER (se hvad de sponsorerer lige HER...) 👈


Og et par gode tilbud fra HimmerLand:

TRÆNING MED BOBBY THE PRO
Kom godt i gang med sæsonen og tilmeld dig eksklusiv træning med Bobby. 10 holdtræninger hvor man kommer rundt om alle golf spillets facetter. Holdet består af max 6 deltagere – først til mølle.

Hvornår?
Onsdag kl. 9.30 – 10.30 eller onsdag kl. 10.30 – 11.30

Datoer & tema:
5. april - Video
12. april - Sving
19. april - Chip & Pitch
3. maj - Bunker
10. maj - Putt
17. maj - Køller
31. maj - Sving
7. juni - Short Game & Putt
21. juni - Video
28. juni – Afslutning

Pris: 1500,-

Tilmelding skal ske til Majken på mly@himmerland.eu eller 43140047.

GRIPS KAMPAGNE
Proafdelingen kører grips kampagne – tilbuddet gælder fra 1. februar – 1. april.

Vær klar til sæsonstart med nye grips - følelsen af et helt nyt sæt

Skarp pris 150,- pr. stk. inkl. påsættelse!

Drømmer du om et nyt grej er vi også klar til at hjælpe dig, book din fitting allerede i dag, enten på golfbox eller til Majken på mly@himmerland.eu, 43140047. Køber du hos os er fittingen med i prisen (600kr).

Vi glæder os til at hjælpe dig til den bedste start på sæsonen!