MEDLEMMERNES FORUM

Ja, kære medlemmer, her er det JER, der står for indholdet. Har I en god historie, et dejligt foto eller andet, som I vil dele med resten af klubben og den øvrige verden, så er det her, jeres input offentliggøres! Og bemærk... Det skal selvfølgelig være af relevans for klubbens medlemmer på en eller anden vis. En badeferie til Mallorca er bestemt ikke at kimse af, men fotoalbums af den kaliber findes der mange andre muligheder for at offentliggøre på nettet end via disse klubsider :-)

DYRELIV PÅ BANEN

af Bjarne Lindberg Rasmussen

Strandskadeæg i greenbunker på hul 1 Backtee Course

FLOT RESULTAT VED PINK CUP

af Charlotte Ritter, Kræftens Bekæmpelse, på foranledning af Bente Duedal Ravn

"Det samlede resultat for Pink Cup 2017 nu er gjort op, og de 40 klubber, der skal deltage i landsfinalen, er fundet.

Vi er glade for at kunne fortælle, at Himmerland Golf Klub har kvalificeret sig til Pink Cup landsfinale 22. september 2016 i Trehøje Golfklub.

Fra Himmerland Golf Klub deltager Gitte Frederiksen Kjølby og Hanna Buus Madsen.

Deltagerne har fået tilsendt invitation til landsfinalen samt dette program for dagen.

I kan se alle 40 klubber, der har kvalificeret sig til landsfinalen på www.pinkcup.dk.

Årets rekord resultat
100 golfklubber og 5.500 kvinder og mænd har spillet Pink Cup i 2017 og indsamlet ikke mindre end 3.320.000 kroner til kampen mod brystkræft. Det er et helt fantastisk resultat og det største indsamlede beløb i Pink Cups historie. Tusind tak til alle, der har støttet turneringen, og en særlig tak til jer, der har arrangeret Pink Cup - uden jer havde det ikke været muligt."

ET LILLE HISTORISK BLIK PÅ KIRKETOMTEN

af Hans Grishauge på foranledning af Kris Brunsborg

Skulle I nu alligevel slå et smut forbi kirketomten på Backtee Course hul 15 (for at lede efter medspillernes bolde, naturligvis...), så kast et blik på skiltet, der er sat op, og få et lille historisk indblik i Sjørup Kirketomt.

TOUR-SPILLERE FÅR KVALIFICERET RÅDGIVNING

af Jørgen Højrup Jensen

De unge løver fra Proshoppen, Steffen og Jonas, er i Dubai for at rådgive Europa Tourens spillere inden den afgørende finale. På billedet ses Luke Donald under Steffen Nielsens kærlige vinger :-)

INGEN KO PÅ ISEN...

af Maria Fjelstrup Kallesø

19. juni afholdt klubben det via Kill Cancer 2014 vundne foredrag med Chris MacDonald. Det var en lille, men god flok, der nød godt af Chris' guldkorn. Der var motion for lattermusklerne og bestemt også noget at tænke over i løbet af de små to timer, som Chris gav den gas. Der blev causeret over det danske sprogs finurligheder - eksempelvis: Hvis 'Der er ingen ko på isen' betyder at der ikke er nogen problemer - kan man så udtrykke det, at der er et problem ved at sige 'Der er en ko på isen'?? Og det veloplagte publikum blev også introduceret for forkortelsen ITFLFNSFHSIFTT ....som vi jo allesammen ved betyder: Ikke Til Forhandling Liste Fra Naturens Side For Homo Sapiens I Forhold Til Trivsel ... Og vidste I, at for hvert minut man er i selskab med en person på sin arbejdsplads, der udsender negative vibes, så har man brug for hele 6 minutter med positive input?? Ja, der var lidt at tygge på - fantastisk oplevelse med en karismatisk person, der ikke er bleg for at dele egne erfaringer med deltagerne. Tak til alle, der gjorde dette muligt!! :-)

DET' BÅR' DALY

af Jørgen Højrup Jensen

Var til Turkish Airline Open i dag med de sygeste oplevelser fra 9.00 - 23.30... Havde fået Clubhouse Acess, som vi benyttede os af i stor stil før, under og efter, når der regnede ;-)

Den vildeste oplevelse i dagslys var mit  møde med golflegenden John Daly...han insisterede på et foto, efter vi havde gået 9 huller og røget en pakke smøger... Glæder mig til en runde i Himmerland med ham til sommer :-)

JIMENEZ HAR TOP-OPBAKNING

af Jørgen Højrup Jensen

Stedet er Tyrkiet. Eventen er Turkish Airlines Open. Her er Jimenez på teestedet på sit første hul (hul 10 - par 4), hvor han holer andetslaget for en eagle. Han fik også god opbakning fra tilskuerne ;-) 'Thumbs up' fra Kræmmeren.