RESULTATBØRSEN 2019

På denne side vil I kunne finde årets turneringsresultater. De næste resultater på siden bliver fra EVA SOLO/KOP&KANDE CUP 23. juni 2019.

PINSETURNERING

Dato: 09.06.2019

Kaffesponsor: Smiley Fonden

Præmiesponsor: Pernod Ricard Danmarks brand Chivas

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

VÅD PINSEGOLF
Vejrguderne fik ikke mange pæne ord med på vejen, da Himmerland Golf Klub søndag den 9. juni afviklede Pinseturnering. Der var gunstart kl. 07:00, men den dansende pinsesol dukkede først op efter runden. Ikke desto mindre var der fuldt spillerfelt – 18 hold – på banen. Der blev spillet et holdformat, hvor de tre bedste stablefordscores på hvert hul udgjorde holdets score.

Vejret til trods kom der ganske imponerende resultater i hus, og efter den våde omgang kunne deltagerne hygge sig med en dejlig pinsefrokost, hvorunder turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø fordelte de flotte præmier, der primært bestod af delikate, gyldne dråber fra sponsors (Pernod Ricard Danmarks) brands Chivas og The Glenlivet. Der var desuden som startgave et lækkert Chivas high ball glas til alle deltagerne. Og med præmier fordelt, maver fulde og sokker atter tørre, kunne arrangementet rundes af med tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND.

RESULTATERNE

1. Bo’s Bande (Bo Hedegaard, Lars Høj Jensen, Mette Hedegaard og Jørgen Højrup Jensen) 108 point

2. Sørensen & Co. (Preben Buus Havemose, Kai Ole Sørensen, Henrik Sørensen og Christian Sørensen) 105 point

3. FORE!!! (Claus Mikkelsen, Per Dalsgaard, Peter Bugge Rasmussen og René Fisker) 104 point

4. Gatten United (Sophie Dige Iversen, Trine Dige, Tore Borgen og Heidi Borgen) 103 point

Backtee Courses fire par 3 huller lagde græs til den supplerende konkurrence ’Nærmest Pinden’, og her så resultaterne således ud:

Hul 2: Malthe Tripler Graarup 2,82 m
Hul 7: René Fisker 0,35 m
Hul 10: Trine Dige 0,95 m
Hul 16: Marc Fonnesbæk 1,37 m

Mathias Fogh er med sine 0,20 m præsteret i årets første turnering således fortsat i ’førertrøjen’ til præmien for årets gennemgående konkurrence ’Overall Nærmest Pinden 2019’.

Longhitterne dystede på hul 4 i konkurrencen ’Længste Drive’. Her rendte Heidi Borgen med damernes præmie og Thomas Dissing med herrernes ditto.

Så kunne pinsesolen skinne! De glade vindere er bagerst fra venstre: Heidi Borgen, Tore Borgen, Malthe Tripler Graarup, Bo Hedegaard, Christian Sørensen, Jørgen Højrup Jensen, Henrik Sørensen, Peter Bugge Rasmussen, Preben Buus Havemose, Kai Ole Sørensen, Per Dalsgaard, Thomas Dissing, Claus Mikkelsen, René Fisker og Marc Fonnesbæk. Forrest knæler fra venstre: Trine Dige, Sophie Dige Iversen, Lars Høj Jensen og Mette Hedegaard.

ROSENDAHL/KOP&KANDE OPEN

Dato: 07.04.2019

Kaffesponsor: Smiley Fonden

Præmiesponsor: Kop&Kande i Farsø og Aars i samarbejde med Rosendahl

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

SÆSONSTART!
Så kom der gang i klubturneringssæsonen i Himmerland Golf Klub. Søndag den 7. april stod 84 friske deltagere klar til at tage hul på klubbens perlerække af turneringer i 2019 med åbningsturneringen Rosendahl/Kop&Kande Open. Arrangementet blev indledt med standerhejsning, bitter og en forårssang – også selvom ’Det er i dag et solskinsvejr’ ikke helt holdt stik denne søndag.

Traditionen tro blev der budt på varme pølser og brød undervejs fra Halfway House ved 7./12. tee og dette bidrog muligvis til dagens flotte resultater, der blev belønnet med skønne præmier fra Kop&Kande i Farsø og Aars. Sponsor – Jørgen Højrup ’Kræmmeren’ Jensen – tog sig af præmieoverrækkelsen og efter denne kunne turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø sammen med deltagerne afrunde arrangementet med tre rungende hurra’er og et HIM-MER-LAND. Så er vi i gang!

A-rækken

2. Kristina Lützhøft Jørgensen 39 point HCP 27,5
3. Ulrich Hummelmose 37 point HCP 23,3
4. Lis Petersen 37 point HCP 23,7

Garia Courses seks par 3 huller lagde græs til den supplerende konkurrence ’Nærmest Pinden’, og her så resultaterne således ud:

Hul 6: Mathias Fogh 0,20 m
Hul 8: Allan Amstrup 4,80 m
Hul 11: Ulrich Hummelmose 1,78 m
Hul 13: Torben Sørensen 2,16 m
Hul 15: Glenn Schmücker 3,43 m
Hul 17: Peter Bugge 1,08 m

I ’førertrøjen’ til præmien for årets gennemgående konkurrence ’Overall Nærmest Pinden 2019’ kom således Mathias Fogh med bare 0,20 m til hullet. Spændende om den holder hele sæsonen!

Sæsonens første præmietagere med de lækre gevinster fra Kop&Kande. Bagerst fra venstre ses Leif Bjørn Nielsen, Allan Amstrup, Torben Sørensen, Glenn Schmücker, Per Dalsgaard, Ulrik Jensen, Søren Christensen, Georg Ravn, Anders Jørgensen, Mikkel Astrup, Mathias Fogh, Torben Drejer, Anker Nielsen, Kristina Lützhøft Jørgensen og Ulrich Hummelmose. Forrest fra venstre har vi Peter Bugge, Jens Sørensen, sponsor Jørgen Højrup ’Kræmmeren’ Jensen, Lis Petersen, Karsten Ginge og Bo Skov Hansen.

I 'FØRERTRØJEN' TIL PRÆMIEN FOR 'OVER ALL NÆRMEST PINDEN 2019' ER PR. 7/4...

MATHIAS FOGH 0,20 M