RESULTATBØRSEN 2020

På denne side vil I kunne finde årets turneringsresultater. De næste resultater på siden bliver fra ROSENDAHL/KOP&KANDE CLOSED SEASON 01.11.2020.


OKTOBERFEST & TOWLI' GOLF

 

Dato: 16.10.2020

Præmiesponsor: Himmerland Golf Klub

Kaffe- & Præmiesponsor: Smiley Fonden

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

 

TOWLI’ GOLF OG OLE-LÅ-I-HI

Vejrguderne bød på det fineste oktobersolskin, da feltet til årets Oktoberfest & Towli’ Golf drog til start på Himmerland Golf Klubs Old Course fredag den 16. oktober kl. 13:00. Luften var frisk og sprød, men humøret var højt fra start – og det var meget passende, for arrangementet er kun for sjov. I Towli’ Golf spiller 4 mands hold Old Courses huller efter meget specifikke og forskellige forskrifter. Eksempelvis blev der på hul 1 spillet scramble, på hul 2 kunne gøres brug af et gratis kast undervejs, på hul 4 skulle de 4 spillere dele sig op i to foursomes, på hul 6 skulle spilles med blot én hånd og så videre.

 

<Turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø var trukket i behørigt Tyroler-outfit, og guidede deltagerne igennem aftenens program, der bestod af en lækker wienerschnitzel ’mit alles’, et slag ” flag eller flag vær’ ” om lidt flere præmier og bagt æbletærte til dessert. Den ellers vanlige fællessang blev sprunget over i år, da det bare ikke er helt det samme gennem et mundbind. Præmierne der var sponsorerede af Himmerland Golf Klubs Smiley Fond blev fordelt efter nedenstående resultater og slutteligt blev der ikke råbt de sædvanlige hurra’er, men derimod givet en hjertelig, trefoldig jodlen - ”ole-lå-i-hi” - for dagens vindere. Stemningen var – trods det nedtonede koncept – præcis som den skal være til en oktoberfest – i top!

 

Resultaterne (lige resultater blev afgjort matematisk):
1. Thøgers Tumlinger (Jesper Thøger Christensen, Viggo Sørensen, Anne Marie Meldgaard og Lone Branick) 81 slag
2. Golf er Leth… (Steen Leth Pedersen, Peter Dahl, Pierre Søborg og Jens Kjærgaard Søndergaard) 81 slag
3. SlårLangt&Lige ApS (Peter Lorenzen, Vibeke Torp Lorenzen, Kai Edelved og Mette Edelved) 85 slag
Ros til The Dream Team (Helle Pauli Linde, Aslak Linde, Preben Borregaard og Kate Borregaard), der ligeledes præsterede 85 slag, men havde brugt flere slag på de sidste tre huller.

Der var rigeligt at holde styr på, så der blev ikke som vanligt dystet i at komme nærmest pinden på par 3 hullerne. Til gengæld blev der ved sindrig lodtrækning/udvælgelse præmieret et par hold, der ellers ikke var i præmierækken. De heldige her var Møllers Mestre og Hirtshals’ Helte.

Præmietagerne i Himmerland Golf Klubs Oktoberfest & Towli‘ Golf 2020 blev set fra venstre „Thøgers Tumlinger“ – Viggo Sørensen, Jesper Thøger Christensen, Lone Branick og Anne Marie Meldgaard. „Golf er Leth…“ – Stehen Leth Pedersen, Pierre Søborg, Jens Kjærgaard Søndergaard og Peter Dahl. „SlårLangt&Lige ApS“ – Kai Edelved, Peter Lorenzen, Mette Edelved og Vibeke Torp Lorenzen.


KLUBBENS INVITATIONAL

 

Dato: 26.09.2020

Præmiesponsor: Himmerland Golf Klub

Kaffesponsor: Smiley Fonden

Banan- og kildevandssponsor: Himmerland Golf Klub

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

 

TAK!
Vejrguderne var for en enkelt gangs skyld ikke rigtig i hopla, da Himmerland Golf Klub lørdag den 26. september sagde TAK! til de ildsjæle, der frivilligt bruger deres sparsomme fritid på at gøre en forskel i klubben. Indbudt til dagen var alle klubbens turneringssponsorer, bestyrelsesmedlemmer, regionsgolfere, elitespillere, udvalgsmedlemmer og ECCO tour-hjælpere. De seneste retningslinjer vedrørende smittebegrænsning lagde en hel naturlig dæmper på udfoldelserne, men heldigvis ikke på humøret hos de implicerede. 39 spillere drog således til gunstart på Old Course kl. 14:00 og spillede 18 huller four-ball med ukendt makker i gråt og vådt vejr fra start til slut. Ingen kunne på forhånd regne ud, hvorledes resultaterne ville blive, da makker’parringen’ foregik 100% maskinelt mens spillet var i gang. Efter runden – og for flere et hurtigt skift til tørre sokker – ventede stegt flæsk ad libitum, og under kaffen med sødt, kunne turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø sige tak til deltagerne for deres indsats i det forløbne år og fordele præmierne efter nedenstående resultater.

RESULTATERNE
Lige resultater blev afgjort matematisk.


1. Viggo Sørensen og Preben Buus Havemose 47 point
2. Arne Michelsen og Bente Duedal Ravn 45 point
3. Leif Bjørn Nielsen og Judy Højbo 45 point
4. Jes Dalsgaard og Annegrete Nielsen 44 point
Ros til Per Dalsgaard og Bjarne Lindberg Rasmussen ligeledes med 44 point men færre på de sidste 9.

 

Der var dog også en belønning til de bedste individuelle scores, der ikke opnåede præmie i dagens hoved-dyst grundet uheldig lodtrækning, og her blev resultaterne disse:
Lige resultater blev afgjort med laveste handicap.

1. Bjarne Lindberg Rasmussen 38 point
2. Jacob Kjeldsen 36 point
3. Kasper Vejergang Jepsen Lundh 35 point (HCP 2,4)

Ros til Jesper Thøger Christensen 35 point og HCP 2,8 samt Steen Leth Pedersen 35 point og HCP 19,7

 

Old Course har seks par 3 huller, og her blev der dystet om at komme tættest på i drivet. Resultaterne blev disse:
Hul 6: Judy Højbo 0,60 m
Hul 8: Leif Bjørn Nielsen 2,54 m
Hul 11: Vagner Mortensen 0,83 m
Hul 13: Jesper Thøger Christensen 1,91 m
Hul 15: Jes Dalsgaard 1,75 m
Hul 17: Jacob Kjeldsen 1,33 m

Glade deltagere ved Klubbens Invitational og endnu gladere præmietagere med gevinsterne holdt i vejret – set fra venstre: Judy Højbo, Jes Dalsgaard, Preben Buus Havemose, Bjarne Lindberg Rasmussen, Arne Michelsen, Vagner Mortensen, Bente Duedal Ravn, Annegrete Nielsen, Jacob Kjeldsen, Leif Bjørn Nielsen, Viggo Sørensen, Kasper Vejergang Jepsen Lundh og Jesper Thøger Christensen.


TEAM HIMMERLAND AM/AM

Dato: 20.09.2020

Præmiesponsor: HimmerLand

Kaffesponsor: Smiley Fonden

Banan- og kildevandssponsor: Himmerland Golf Klub

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

 

ELITEN TOG I MOD
Endnu et arrangement behørigt underlagt smittebegrænsende tiltag og forholdsregler løb af stablen søndag den 20. september, hvor Team Himmerland – Himmerland Golf Klubs elitetrup – gav den som værter og ’proer’ ved holdturneringen Team Himmerland Am/Am. 19 deltagende hold blev via live lodtrækning på Facebook torsdagen før turneringen tildelt en teamspiller, og dystede på New Course i et klassisk holdformat, hvor de tre bedste stablefordscores på hvert hul udgjorde holdets resultat. Starthornet lød kl. 10:00 og det holdt heldigvis tørt hele vejen trods et forholdsvis tungt skydække, der dog sidst på runden tillod september-solen at titte frem. Under den efterfølgende spisning – hvor deltagerne blev behørigt fordelt over et forsvarligt område og kunne nyde et dejligt, tallerkenserveret stjerneskud – løftede turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø gennem det obligatoriske mundbind sløret for resultaterne og leverede præmierne ud til de dygtigste. De afrundende hurra-råb blev også foretaget gennem mundbind, men det lagde nu ingen dæmper på hverken stemning eller deltagernes gode humør.

 

Fra Anna Lystbæk: Birdie Babes' "pro" Frederik i fin stil - Jonna, Frederik og Tove / Fra Bente Duedal Ravn: Ravnerok med corona afstand.

 

RESULTATERNE
Lige resultater blev afgjort matematisk.

 

1. En – Thy – Tre… (Jens Søndergaard Kjærgaard, Jesper Øhlenschlæger, Pedro og teamspiller Danny Lønstrup Pedersen) 128 point
2. JUKS (Jan Jørgensen, Ulla Jørgensen, Kristina Lützhøft Jørgensen og teamspiller Lars Høj Jensen) 125 point
3. Ravnerok (Bente Duedal Ravn, Georg Ravn, Johan Linnebjerg Christensen og teamspiller Jacob Kjeldsen) 122 point
4. SOBERANO (Leif Bjørn Nielsen, Vagner Mortensen, Annegrete Nielsen og teamspiller Jesper Thøger Christensen) 122 point

 

 

Under elitespillerlodtrækningen blev også en tilfældig placering uden for præmierækken udtrukket. Tallet, der denne dag således var held i, var 13 og på 13. pladsen endte med 111 point holdet The Pin Seekers (Flemming Andreasen, Svend Hansen, Hanne Dalsgaard og teamspiller Oskar Mogensen), der dermed kunne nyde godt af en ekstra præmie fra dagens sponsor HimmerLand.

 

Fra Per Dalsgaard: Team '3 under par' er klar! Fra Hanne Dalsgaard: Deltagerfeltet klar til stjerneskud. Fra Annegrete Nielsen: SOBERANO nyder deres vundne huer.

 

På banens fire par 3 huller blev der dystet om at komme tættest på i drivet. Her blev resultaterne disse:
Hul 2: Jacob Kjeldsen 1,56 m
Hul 7: Søren Munk 2,96 m
Hul 10: Mathias Fogh 0,88 m
Hul 16: Per Dalsgaard 0,10 m

For at begrænse persontrafikken på afviklingsdagen, valgte klubben at springe præmietagerfotoet over, så i stedet ses her den altid charmerende turneringsledelse – klar til at bringe præmierne ned til de dygtige deltagere, der således pænt kunne blive siddende på deres pladser.


KLUBMESTERSKABERNE

 

Dato: 29.-30.08.2020

Kaffesponsor: Smiley Fonden

Forplejnings- og præmiesponsor: Himmerland Golf Klub

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

 

HIMMERLAND KÅREDE SINE MESTRE
To dage med det flotteste sensommervejr satte sine spor på resultaterne ved Himmerland Golf Klubs årlige mesterskaber i weekenden 29.-30. august. I alt 87 deltagere – rekordstor tilslutning til mesterskaberne i nyere tid! – blev sendt af sted med kaffe inden start og bananer og kildevand til turen.

På første spilledag stod New Course for skud, og her satte Danny Lønstrup Pedersen godt fra med en imponerende 67’er – 6 slag under par. For damernes vedkommende tog Susanne Birk teten med 83 slag. Men intet var afgjort. Søndag var turen kommet til Old Course, der – takket være HimmerLands dygtige greenkeeper-team – stod lige så flot og skarpt som New. Der var spænding til det sidste og et enkelt omspil måtte også til for at få afgørelserne på plads.

På ét punkt er ligestilling ikke slået igennem i Himmerland. Men det var damemester, Gitte Frederiksen Kjølby, vist ganske godt tilfreds med, for herremester, Danny Lønstrup Pedersen, måtte – som traditionen byder det – en tur i søen på hul 18 godt fulgt på vej af sine holdkammerater fra Team Himmerland.

Under den efterfølgende fællesspisning kunne turneringsleder, Maria Fjelstrup Kallesø, så fordele alle præmierne efter nedenstående resultater. Herremester Danny – nu i tørre sokker – holdt sin winners speech og det hele afrundedes med de vanlige tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND. Stort tillykke til årets mestre!

RESULTATERNE

 

Herrer
Mester: Danny Lønstrup Pedersen 136 slag
Runner up: Allan Amstrup 137 slag

 

Damer
Mester: Gitte Frederiksen Kjølby 167 slag (efter omspil)
Runner up: Susanne Birk 167 slag

 

Juniormester
Drenge: Jacob Kjeldsen 156 slag
Piger: Sofie Kim Bjerg Jensen 171 slag

 

Ungdomsmester
Herrer: Mathias Fogh 149 slag
Damer: Amalie Kastberg 189 slag

 

Mid-agemester
Herrer: Danny Lønstrup Pedersen 136 slag
Damer: Gitte Frederiksen Kjølby 167 slag

 

Seniormester
Herrer: Jan Sondrup 155 slag
Damer: Vivian Bøttger Hansen 181 slag

 

Veteranmester
Herrer: Kai Edelved 169 slag
Damer: Susanne Birk 167 slag

Alle deltagere i klubbens mesterskaber deltager tillige i en sideløbende stablefordkonkurrence – som man i øvrigt kan hengive sig til 100%, skulle slagspilsformatet blive for meget undervejs. Og her blev resultaterne følgende:

 

A-rækken
1. Danny Lønstrup Pedersen 80 point
2. Allan Amstrup 79 point
3. Oskar Mogensen 75 point (HCP 0,6)
4. Frederik Christensen 75 point (HCP 4,3)
Ros til Jacob Kjeldsen – 75 point, men HCP 6,9

 

B-rækken
1. Morten Nielsen Olesen 80 point
2. Gitte Frederiksen Kjølby 76 point
3. Jesper Mogensen 74 point
4. Simon Michelsen 72 point

C-rækken
1. René Kjølby 75 point
2. Sven Borregaard 73 point
3. Amalie Kastberg 71 point
4. Henrik Birk 69 point

 

D-rækken
1. Frederik Borregaard 73 point
2. Nichlas Faigh Jepsen Lund 70 point
3. Anna Lystbæk 67 point (HCP 19,5)
4. Bente Duedal Ravn 67 point (HCP 23,8)
Ros til Nadja Fabricius Thomsen – 67 point, men HCP 27,8

Glade mestre og præmietagere efter et par gode golfdage i Gatten. Bagerst fra venstre ses Danny Lønstrup Pedersen, René Kjølby, Oskar Mogensen, Anna Lystbæk, Vivian Bøttger Hansen, Henrik Birk, Bente Duedal Ravn, Mathias Fogh, Gitte Frederiksen Kjølby, Kai Edelved, Susanne Birk, Frederik Christensen og Sofie Kim Bjerg Jensen. Forrest fra venstre knæler Frederik Borregaard, Jan Sondrup, Morten Nielsen Olesen, Amalie Kastberg, Nichlas Faigh Jepsen Lund og Sven Borregaard. Juniormester hos drengene, Jacob Kjeldsen, fik ikke lige mulighed for at være med på fællesfotoet, men skal selvfølgelig også med i vores galleri, så her er han...


KLUBBENS JUBILÆUMSARRANGEMENT

Dato: 15.08.2020

Kaffesponsor: Smiley Fonden

Præmiesponsor: Himmerland Golf Klub

Samarbejdspartner: HimmerLand

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

 

HIMMERLAND GOLF KLUB BLEV FEJRET
15. august 1980 blev Himmerland Golf Klub optaget som klub nummer 48 i Dansk Golf Union. Og denne 40 års dag skulle naturligvis markeres efter alle kunstens regler. Vejrguder, greenkeepere og veloplagt restaurantpersonale skabte fabelagtige rammer for dagen, der bød på golfturnering på begge baner, reception samt festmiddag med levende musik og underholdende indslag.

Der var feststemning at spore fra start til slut fra de i alt 136 spillere, der med en kop morgenkaffe i maven samt en banan og en kildevand til runden blev sat i gang på Old og New kl. 10:00. Det var en varm dag, men baneservice kørte flittigt og sørgede for væske, sødt og salt undervejs, så alle kom veltilpasse i hus.

Til receptionen var der yderligere mundgodt til alle og kl. 18:00 stødte flere deltagere til og HimmerLands dygtige restaurantpersonale stod klar med velkomstdrinks – også en særlig en af slagsen til børnene, der denne dag havde deres helt egen fest i Bowlingcaféen med pizza, bowling og spas med Nadja Fabricius Thomsen, der styrede børneafdelingen med kærlig og kompetent hånd.

Klubbens formand, Jan Jørgensen, bød velkommen til voksenfesten, der startede med en rejecocktail à la HimmerLand og der på præmieoverrækkelse, hvor turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø – godt bistået af præmiepigerne Judy Højbo og Anna Lystbæk – kunne sørge for, at dagens dygtigste fik leveret de flotte præmier til deres pladser i salen efter nedenstående resultater. Denne formelle del af arrangementet blev afrundet på behørig vis med tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND.

Men mere fulgte… Det blev tid til hovedretten – oksefilet med grønt fra Tranum – og så kom aftenens underholdende indslag. Klubsekretær Maria og chefpro Bobby optrådte med et musikalsk golfeventyr til stor begejstring for deltagerne, der selv bidrog undervejs og ikke mindst til det afsluttende ekstranummer – en sang forfattet til lejligheden til tonerne af Elgars Pomp and Circumstance. Der blev skrålet, hujet og viftet med flag, så det var en lyst.

Herefter fulgte desserten – hybenkompot og chokoladeis med sprødt og under kaffen blev aftenens musiker Jesper Daus til en trio, der spillede forrygende og på alle måder bidrog til den herlige stemning. En helt igennem skøn fejring af klubbens 40 års jubilæum. TAK!

 

RESULTATERNE
Lige resultater blev afgjort med laveste handicap

 

A-rækken
1. Leif Bach Petersen 40 point
2. Uffe Holstener 37 point
3. Søren Østergaard 35 point (HCP 2,1)
4. Jesper Lauridsen 35 point (HCP 11,3)
5. Emil Mølgaard Sørensen 34 point
6. Pierre Søborg 33 point (HP 4,1)
7. Pernille Thomsen 33 point (HCP 4,6)

 

B-rækken
1. Bjørn Langer 40 point
2. Bjarne Lindberg Rasmussen 34 point
3. Henrik Kristensen 32 point (HCP 16,5 i bedst på sidste tre)
4. Laurids Frandsen 32 point (HCP 16,5)
5. Preben Buus Havemose 32 point (HCP 18,5)
6. Emil Rynkeby Kristensen 31 point (HCP 16,1)
7. Torben Bech 31 point (HCP 16,5)
Ros til Hans Kristian Eliasen og Steen Thomsen for ligeledes at have præsteret 31 point, men med højere handicaps.

 

C-rækken
1. Jørgen Peder Hansen 42 point
2. Ole Høyer 41 point
3. Jytte Elkjær 40 point
4. Annette Vesterbæk Høyer 39 point
5. Henning Elkjær 37 point (HCP 23,6)
6. Marc Fonnesbæk 37 point (HCP 24,2)
7. Birte Bech 36 point

 

D-rækken
1. Jytte Bengtson 38 point
2. Carsten Beith 37 point (HCP 27,0)
3. Thomas Jepsen Lundh 37 point (HCP 28,7)
4. Finn Krebs 37 point (HCP 35,5)
5. Jens Koudal 34 point
6. Hanna Frisk 33 point
7. Knud Larsen 32 point
Ros til Ellen Kjær Jensen og Torben Lee Ludvig for deres 32 point, men højere handicaps.

 

Junior A-rækken
1. Simon Sørensen 31 point
2. Nichlas Faigh Jepsen Lund 30 point
3. Malthe Tripler Graarup 24 point

 

Junior B-rækken
1. William Hinrichsen Bachmann 41 point
2. Malthe Lee Ludvig 26 point
3. Julius Ingerslev Pallisgaard 23 point

Klubbens juniorer havde deres helt egen fest og egne rækker i turneringen. Her ses præmietagerne William Hinrichsen Bachmann, Nichlas Faigh Jepsen Lund, Malthe Lee Ludvig, Simon Sørensen og Julius Ingerslev Pallisgaard samt et par banditter, der så sit snit til at liste sig med på billedet.

 

Konkurrencen ’De Udtrukne’, hvor en tilfældig placering på forhånd trækkes og efterfølgende præmieres, blev i dagens anledning ændret til ’De Udvalgte’, da der – henset til lejligheden – var ekstra gevinster på højkant til de to spillere, der – uanset række – endte på en 40. plads på henholdsvis Old og New. Præmietagerne her blev på Old Course Jane Overgaard med 28 point og på New Course Susanne Sundberg ligeledes med 28 point.

 

Endelig præmieredes enestående resultater – spillere, der var ene om blandt de i alt 136 deltagere – at have opnået lige præcis deres resultat. Der var således sleeves med logobolde til Helge Fillipsen, Jeppe Tripler Graarup, Marianne Langkjær Søndergaard og Kristina Lützhøft Jørgensen.

Nærmest Pinden

Old Course byder på hele seks par 3 huller, og der var naturligvis kamp om at komme tættest på i drivet på dem alle. Præmietagerne blev disse:
Hul 6: Torsten Kraghede 2,94 m
Hul 8: William Hinrichsen Bachmann 3,19 m
Hul 11: Karina Tripler Graarup 2,33 m
Hul 13: Annette Vesterbæk Høyer 3,44 m
Hul 15: Peter Wulff 5,65 m
Hul 17: Gull-Maj Drejer 1,82 m

 

Denne konkurrence blev også afholdt på New Courses fire par 3 huller, hvor resultatet så således ud:
Hul 2: Pernille Thomsen 2,40 m
Hul 7: Uffe Holstener 0,83 m
Hul 10: Lars Sørensen 1,58 m
Hul 16: Peter Bugge 1,00 m

Køb & Vind...måske

På par 3 hullerne Old 8 og New 16 stod White Label Golf klar med yderligere en lille konkurrence for de købelystne. Her var det nemlig muligt at købe HimmerLand-bolde i dusinvis, og hvis man efterfølgende slog sit drive på green, fik man en præmie svarende til sit køb med sig med det samme. Alle deltagere i denne lille dyst deltog derudover - med et lod for hvert købt dusin bolde - i lodtrækninger med bags og greenfeebilletter til Sverige på højkant. Bags’ene rendte Jes Holm Sørensen og Birte Bech med. Greenfeebilletterne gik til Aslak Linde, Lotte Holm Sørensen, Birte Bech, Hans Kristian Eliasen og Lars Sørensen

DELTAGERBIDRAG TIL GALLERIET

Man skal være god mod dyrene... Kate redder en frø

(foto: Benedicte Kruse)

God udsigt!

(foto: Trine Holm)

Fra runden i det skønneste vejr.

(foto: Trine Holm)

 

Der øves...

(foto: Jonas Tersgov Rasmussen)

The one and only - Bobby the Pro

(foto: Judy Højbo)

Pomp and Circumstance

(foto: Bobby)

 

     

Juniordeltagerne var i gode hænder hos Nadja

(foto: Nadja Fabricius Thomsen)

 

 

Bobby & Maria for fuld udblæsning

(foto: Anna Lystbæk)

 

FESTSKRIFT

Find klubbens festskrift lige HER...

 


REJS MED GREEN2GREEN

 

Dato: 24.07.2020

Kaffesponsor: Smiley Fonden

Præmiesponsor: green2green v/ Peter Grinsted

Udskænkere v/ 7./12.: Stig Horup og Karsten Ginge

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

 

KOMBI-PARTNER GOLF MED GREEN2GREEN
Fredag den 24. juli afviklede Himmerland Golf Klub turneringen Rejs med green2green, der selvsagt havde rejsearrangøren green2green med Peter Grinsted i front som sponsor. Formatet var en særlig partnerdyst, hvor der på Old Courses første seks huller blev spillet foursome. På de næste seks huller blev der spillet four-ball og på de sidste var det greensome-formatet, der skulle i spil. 68 par var klar til start kl. 14:00 og kunne nyde godt af lidt lækkerier til ganen ved 7./12. tee, hvor sponsor - godt bistået af Stig Horup og Karsten Ginge - tog sig kærligt af deltagerne undervejs. Efter runden, der kunne spilles i et for tiden ganske fortræffeligt vejr, bød programmet på karbonader, trifli og en præmieoverrækkelse, hvor turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø kunne udlevere de flotte præmier efter nedenstående resultater. Det hele blev selvfølgelig rundet af som sig hør og bør med tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND. 

RESULTATERNE
Lige resultater blev afgjort matematisk.

 

1. Gull-Maj Drejer og Torben Drejer 44 point
2. Rud Thomsen og Uffe Holstener 43 point
3. Jette Hinkbøl og Bent Johansen 41 point
4. Kristina Lützhøft Jørgensen og Anders Jørgensen 40 point
5. Marianne Ammentorp Rasmussen og Bjarne Lindberg Rasmussen 40 point
6. Susanne Birk og Henrik Birk 40 point
7. Suzette Hansen og Torben Hansen 40 point
8. Hanna Skov og Torben Henriksen 40 point
9. Claus Krogsgaard og Nicolaj Krogsgaard Christensen 39 point
10. Joan Lillie og Thomas Lillie 39 point

 

Sponsor havde inden starten udtrukket en ganske særlig placering, der ligeledes ville blive begavet. Og på 38. pladsen kom således Tove og Vagner Mortensen med 33 point.

På de seks par 3 huller var der whisky på højkant til ’Nærmest Pinden’ og disse gyldne dråber blev vundet af…
Hul 6: Conny Korsholm 4,72 m
Hul 8: Jan Sondrup 0,46 m
Hul 11: Rolf Hesselholt 4,60 m
Hul 13: Jan Sondrup 1,60 m
Hul 15: Arne Michelsen 2,07 m
Hul 17: Leif Bjørn Nielsen 0,60 m

De rendte med præmierne. Bagerst fra venstre ses Claus Krogsgaard, Torben Henriksen, Hanna Skov, Torben Hansen, Henrik Birk, Jan Sondrup, sponsor Peter Grinsted, Tove Mortensen, Rolf Hesselholt, Bjarne Lindberg Rasmussen, Vagner Mortensen, Marianne Ammentorp Rasmussen, Uffe Holstener, Rud Thomsen, Bent Johansen, Jette Hinkbøl, Conny Korsholm og Leif Bjørn Nielsen. Forrest fra venstre har vi Nicolaj Krogsgaard Christensen, Suzette Hansen, Susanne Birk, Anders Jørgensen, Gull-Maj Drejer, Torben Drejer, sponsors repræsentanter Karsten Ginge og Stig Horup, Joan Lillie og Thomas Lillie.


ÆGTEPARTURNERING

Dato: 19.07.2020

Kaffesponsor: Smiley Fonden

Rækkepræmiesponsor: Advokatfirmaet Vingaardshus, Aalborg v/ Palle Hove

Pin-præmiesponsor: Himmerland Golf Klub

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

 

GOLFDYST I LYST OG NØD
Advokatfirmaet Vingaardshus i Aalborg stod med Palle Hove ved roret endnu en gang – og som de har gjort det nu i 25 år! – for Himmerland Golf Klubs traditionsrige Ægteparturnering, der i år blev afviklet søndag den 19. juli. Der var fuldt hus – 72 ægtepar – klar til gunstart på Old Course kl. 09:00. Vejrguderne tog ’i lyst og nød’ ganske bogstaveligt og bød på silende regn til start og til slut. Indimellem var det dog så hæderligt, at ganske flotte scores alligevel kom i hus.  

Efter runden – og skift til et par tørre sokker – blev deltagerne placeret i HimmerLands Multirum og kunne nyde lækkert smørrebrød inden præmieoverrækkelsen, hvor turneringsleder, Maria Fjelstrup Kallesø, udleverede præmierne til de dygtige par, der selvfølgelig også fik en lille god historie med på vejen fra sponsors repræsentant. Da Palle Hove nyligt er gået på pension efter 48 års tro tjeneste hos Advokatfirmaet Vingaardshus, vides det i skrivende stund ikke, hvorvidt de er på igen som sponsorer til næste års udgave af ægteskabsdysten. Så med stående klapsalver sagde deltagerne stor tak til Palle for at bakke op om denne turnering i så mange år! Uanset bliver det ikke den sidste ægteparturnering i Gatten. Gode traditioner som denne skal der holdes fast i - ligesom dagens arrangement på god traditionel vis blev afrundet med 3 hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND.

RESULTATERNE
Lige resultater blev afgjort med laveste handicap.

 

A-rækken
1. Mette Edelved og Kai Edelved 42 point
2. Susanne Birk og Henrik Birk 39 point
3. Karina Højbjerg Sondrup og Jan Sondrup 35 point
4. Gull-Maj Drejer og Torben Drejer 35 point
5. Kate Borregaard og Preben Borregaard 35 point

 

B-rækken
1. Tina Tougaard Veggerby og Finn Veggerby 46 point
2. Ane Frandsen og Henrik Frandsen 39 point
3. Bente Duedal Ravn og Georg Ravn 39 point
4. Hanna Skov og Torben Henriksen 37 point
5. Marianne Ammentorp Rasmussen og Bjarne Lindberg Rasmussen 36 point

 

C-rækken
1. Hanna Frisk og Bent Frisk 42 point
2. Annette Vesterbæk Højer og Ole Højer 41 point
3. Susanne Jørgensen og Frede Jørgensen 39 point
4. Inge Rynkeby Kristensen og Henrik Kristensen 35 point
5. Susi Øhlenschlæger og Jesper Øhlenschlæger 35 point

 

På banens seks par 3 huller blev der dystet om at komme tættest på i drivet. Og her blev præmietagerne som følger:
Hul 6: Mette Edelved 1,50 m
Hul 8: Rikke Madsen 2,98 m
Hul 11: Frede Jørgensen 3,55 m
Hul 13: Annette Vesterbæk Højer 7,08 m
Hul 15: Karsten Lorentzen 1,36 m
Hul 17: Anne Birthe Frøslev 2,41 m

Glade præmietagere ved årets ægteparturnering i Himmerland Golf Klub. Bagerst fra venstre ses Jesper Øhlenschlæger, Frede Jørgensen, Susi Øhlenschlæger, Rikke Madsen, Susanne Jørgensen, Susanne Birk, Inge Rynkeby Kristensen, Henrik Birk, Henrik Kristensen, Tina Tougaard Veggerby, Finn Veggerby, Bjarne Lindberg Rasmussen, Ole Højer, Kai Edelved, Georg Ravn, Hanna Frisk, Torben Henriksen, Hanna Skov, Bent Frisk, Mette Edelved, Torben Drejer, Gull-Maj Drejer, Ane Frandsen, Henrik Frandsen og Anne Birthe Frøslev. Forrest ses fra venstre Jan Sondrup, Karina Højbjerg Sondrup, Annette Vesterbæk Højer, Marianne Ammentorp Rasmussen, Kate Borregaard, Preben Borregaard, Bente Duedal Ravn og Karsten Lorentzen.


EVA SOLO / KOP&KANDE CUP

Dato: 21.06.2020

Kaffesponsor: Smiley Fonden

Præmiesponsor: Kop&Kande i Farsø og Aars i samarbejde med eva solo

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

 

FLOT TILSLUTNING TIL KRÆMMER-CUP
Endnu en corona-tilpasset turnering blev afviklet i Himmerland Golf Klub. Denne gang var det den traditionsrige eva solo/Kop&Kande Cup søndag den 21. juni. Corona-tilpasningerne kom til udtryk i dagens set up, der således IKKE bød på samlet velkomst, info og start og heller ikke på efterfølgende præmieoverrækkelse. Starten var løbende fra kl. 08:00 og hele 131 spillere var klar til at dyste i såvel slagspil (A-rækken) som stableford (B-, C- og D-rækkerne) på New Course, der stod knivskarp. Vejrguderne bød på fortrinligt golfvejr, og det smittede af på såvel humør som resultater.  På hul 10 blev humøret hos mange ekstra højt. Her var der nemlig grillpølser og øl/vand samt en supplerende konkurrence – Beat the Pro – der gik ud på at slå bolden tættere på flaget end HimmerLands golfdirektør Thomas ’Røde’ Nielsen, der kunne bruge dagens dyst som opvarmning til hans deltagelse i Danish PGA Championship i uge 26. Sponsor, Jørgen Højrup ’Kræmmeren’ Jensen, deltog også selv i turneringen, og kan nu de næste to uger se frem til at få besøg af dagens præmietagere, der kan afhente deres velfortjente gevinster i Kop&Kandes butik i Farsø Rådhuscenter – og måske give dem et lille ’hurra hurra hurra – HIM-MER-LAND’ med på vejen.

 

RESULTATERNE

 

A-rækken
1. Danny Lønstrup Pedersen netto 67 slag
2. Jesper Kristensen netto 69 slag
3. Kasper Vejergang Jepsen Lundh netto 70 slag
4. Lars Høj Jensen netto 71 slag
5. Jesper Thøger Christensen netto 72 slag
Mikkel Wraae Hansen, Henrik Ramsing og Per Jensen præsterede ligeledes netto 72 slag, men måtte med højere handicaps se sig ude af præmierækken.

 

B-rækken
1. Lars Sørensen 40 point
2. Jan Jørgensen 35 point
3. Benedicte Kruse 34 point (HCP 11,0)
4. Søren Christensen 34 point (HCP 13,1)
5. Jes Dalsgaard 34 point (HCP 14,5)

 

C-rækken
1. Mette Bjerre 41 point
2. Amalie Kastberg 40 point
3. Emil Mølgaard Sørensen 33 point (HCP 15,6)
4. Frede Jørgensen 33 point (HCP 16,0)
5. Laurids Frandsen 33 point (HCP 16,2)

Ros til Peter Bugge Rasmussen, Steve Hansen og Carl Christensen, der ligeledes opnåede 33 point.

 

D-rækken
1. Susi Øhlenschlæger 37 point
2. Maibritt Larsen 32 point
3. Kåre Heini Dehn 31 point (HCP 25,6)
4. Nadja Fabricius Thomsen 31 point (HCP 27,8)
5. Sophie Dige Iversen 31 point (HCP 28,6)

 

Bruttopokalen blev i år vundet overbevisende af Danny Lønstrup Pedersen med imponerende 68 slag – 5 slag under banens par, og 5 slag foran nummer to, Kasper Vejergang Jepsen Lundh.

 

STEMNINGSBILLEDER FRA DAGEN
 

Her fra sponsor:

...og fra Jesper Thøger Christensen: Hul 13 og hul 16

...og fra Georg Ravn: Thomas med bremse itu ...og fra Søren Farsinsen: Hul 13.... Lars, Brian og Claus på afveje (vi fandt bolden😳)
...og fra Carsten Damsgaard: Pro'en tabte 4 -0 og måtte så også rette nedslagsmærkerne op. ...og et sidste fra Kræmmeren: Turneringsledelsen med Dannys pokal.

 


PINK PINSE

Dato: 31.05.2020

Sponsorer: Se ovenfor

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

 

TURNERINGSSTART FOR EN GOD SAG
Så fik vi endelig taget hul på årets turneringssæson i Himmerland Golf Klub. Og så oven i købet til fordel for en god sag – kampen mod brystkræft. 74 friske herrer og damer i alle aldre var klar til at spille PINK PINSE med et set up, der naturligvis var tilpasset tidens retningslinjer og anbefalinger i forhold til smittebegrænsning. Blandt andet var starten løbende og ikke samlet og der blev ikke afholdt fysisk præmieoverrækkelse, men derimod en virtuel via Facebook. Der blev spillet individuel stableford i én herrerække og én damerække. Humøret var – alle restriktioner til trods – højt fra start til slut. Ikke mindst på hul 17, hvor det var muligt at dyste i konkurrencen ’Beat the Pro’ mod Himmerlands proteam Jonas ’Jones’ Jensen og Robert ’Bobby the Pro’ Kristensen. Slog man sit drive nærmere flaget end enten Jones eller Bobby vandt man straks en ’stang’ logobolde. Missede man første chance, kunne man tilkøbe sig et forsøg mere mod den anden pro. Alle indtægter herfra gik selvfølgelig også til den gode sag.

 

     

 

Vejret viste sig fra sin allerbedste side og det smittede af på resultaterne. 17:30 gik turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø så online og afslørede, hvem der rendte med hvilke præmier. Der var flotte præmier på spil fra Kræftens Bekæmpelses sponsorer og samarbejdspartner, Fit&Sund Himmerland, Ballantines, Irene Damsgaard Larsen og klubbens egne turneringssponsorer – Advokatfirmaet Vingaardshus, Kop&Kande Farsø og Aars samt green2green – havde givet lidt ekstra til denne dag. HimmerLand Golfshop sponsorerede logoboldene på hul 17, og klubbens SmileyFond havde som vanligt kaffe og the klar til spillerne før start. Selvom præmieoverrækkelsen var virtuel blev der stadig givet en stor og varm TAK til alle, der gjorde det muligt for klubben at videresende kr. 25.525,- (opdateret!) til Kræftens Bekæmpelse. I ugen op til turneringen blev der solgt lodder, og også disse gevinster blev udtrukket live på klubbens facebookside. Virtuelt eller ej – det hele blev traditionen tro afrundet med tre hurra-råb og et gjaldende HIM-MER-LAND. Tak for en skøn sæsonstart – vi glæder os til, at vi får lov til at gøre det hele på ’normal’ vis igen.

 

     

 

RESULTATERNE
Damerækken
1. Dorte Thybo Hesselholt 41 point
2. Benedicte Kruse 37 point (HCP 11,0)
3. Suzette Hansen 37 point (HCP 22,0)
4. Sofie Kim Bjerg Jensen 36 point (HCP 9,6)
5. Merete Kathrine Mølgaard Sørensen 36 point (HCP 38)
6. Lone Branick 35 point
7. Annegrete Nielsen 34 point
Ros til Gull-Maj Drejer og Anja Degn Lerkær, der ligeledes havde præsteret 34 point, men med højere handicaps måtte se sig ude af præmierækken.

 

Herrerækken

1. Frederik Mørch 42 point
2. Jørgen ’Kræmmeren’ Højrup Jensen 39 point (HCP 12,8)
3. Viggo Sørensen 39 point (HCP 17,8)
4. Kai Edelved 37 point
5. Peter Bugge Rasmussen 36 point (HCP 18,0)
6. Henning Elkjær 36 point (HCP 23,3)
7. Steen Leth Pedersen 35 point

Vi kunne af gode grunde ikke få taget et samlet foto af dagens præmietagere, så her er i stedet er foto af vores skønne pro-team – Jones og Bobby the Pro – klar til Beat the Pro på hul 17. Tak for indsatsen, drenge!


ROSENDAHL / KOP&KANDE OPEN 

Dato: 05.04.2020

Kaffesponsor: Smiley Fonden

Præmiesponsor: Kop&Kande i Farsø og Aars i samarbejde med Rosendahl

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

 

AFLYSNING!

18.03.2020: I kølvandet på de seneste udmeldinger og retningslinjer ser vi os nødsaget til også at aflyse vores åbningsturnering – Rosendahl/Kop&Kande Open 5/4. Tak til alle jer, der allerede havde meldt jer under fanerne. Der er heldigvis flere dejlige turneringer i vente, når vi kommer ud på den anden side…