RESULTATBØRSEN 2021

På denne side vil I kunne finde årets turneringsresultater. De næste resultater bliver fra EVA SOLO/KOP&KANDE CUP 27/6 2021.


PINK CUP

Dato: 02.05.2021

Sponsorer: Kræftens Bekæmpelses Pink Cup sponsorer og samarbejdspartnere samt ovenstående ^

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

 

GOLFSLAG FOR EN GOD SAG
Himmerland Golf Klub afviklede årets anden klubturnering søndag den 2. maj 2021. Og den var til fordel for en god sag, nemlig kampen mod brystkræft. 47 friske herrer og damer i alle aldre var klar til at spille PINK CUP på Old Course med et set up, der naturligvis var tilpasset de gældende retningslinjer og anbefalinger i forhold til smittebegrænsning. Der blev eksempelvis ikke afholdt velkomst eller fællesspisning og den fysiske præmieoverrækkelse blev erstattet med en virtuel via Facebook. Der blev spillet individuel stableford i én herrerække og én damerække og humøret var – alle restriktioner til trods – højt fra start til slut. Ikke mindst i halfway house ved 7./12. tee, hvor man kunne rafle sig til at HimmerLand Hul 19 lod prisen for eventuelle indkøbte drikkevarer dér gå videre til Kræftens Bekæmpelse. Vejret viste sig fra sin allerbedste side og det smittede af på resultaterne.
 

14:00 gik turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø online på klubbens Facebook-side og afslørede, hvem der rendte med hvilke præmier i såvel turnering som i lotteriet – til hvilket der var blevet solgt lodder i ugen op til arrangementet – og i proernes gættekonkurrence. Der var flotte præmier på spil fra Kræftens Bekæmpelses sponsorer og samarbejdspartner, Hanstholm Fisk & Skaldyr, Fit&Sund Himmerland, Irene Larsen, Bladcentralen i Aars, HimmerLand Proteam samt HimmerLand Spa. Klubbens egne turneringssponsorer – Schou, Kop&Kande i Farsø og Aars samt green2green – havde også givet ekstra præmier til denne særlige dag. Klubbens Smiley Fond stod klar med kaffe og the til spillerne før start og alle blev forsynet med mulepose med mundgodt til turen og billet til et lille sundt ’Pink Shot’ efter runden. Selvom præmieoverrækkelsen således var via en skærm, blev der selvfølgelig stadig givet en kæmpe stor og varm TAK til alle, der gjorde det muligt for klubben i alt at videresende kr. 15.550,- til Kræftens Bekæmpelse.
 

Virtuelt eller ej – det hele blev traditionen tro afrundet med tre hurra-råb og et gjaldende HIM-MER-LAND. Tak for en skøn velgørenhedsturnering – vi glæder os stadig til, at vi får lov til at gøre det hele ’rigtigt’ igen.
 

RESULTATERNE
Lige resultater blev afgjort med laveste handicap.
 

Damerækken
1. Bente Graarup 38 point
2. Karin Havemose 37 point
3. Danielle Sveinbjørnsson 36 point (HCP 9,4)
4. Karen Margrethe Nielsen 36 point (HCP 22,9)
5. Dorte Bühl Hansen 36 point (HCP 31,7)
 

Den Udtrukne – 9. pladsen: Mette Edelved 33 point
 

Herrerækken
1. Preben Aaen 39 point
2. Preben Borregaard 38 point
3. Nils Frøslev 36 point
4. Jan Jørgensen 35 point
 

Den Udtrukne – 7. pladsen: Jes Holm Sørensen 33 point
 

Gættekonkurrencen
Som det blev afsløret kom Majken Lykke nærmest pinden af de tre proer på det nyrenoverede hul 17, og blandt de rigtige gæt på dette vandt Thomas Lillie præmien – et dusin Titleist bolde, en Titleist cap samt en lektion med… Majken, naturligvis!
 

Banens seks par 3 huller stod for skud i konkurrencen ’Nærmest Pinden’ og præmietagerne blev…
Hul 6: Karen Margrethe Nielsen 3,70 m
Hul 8: Irene Larsen 2,80 m
Hul 11: Nils Frøslev 11,90
Hu 13: Arne Michelsen 0,40
Hul 15: Danielle Sveinbjørnsson 0,86 m
Hul 17: Joan Lillie 2,74 m

Ingen forsamling betød intet præmietagerfoto, så her er i stedet et dejligt billede fra turneringen, der fanger essensen af dagen – og sagen – med Anja Degn Lerkær en tur i vandkanten. Hun formåede at få bolden flot på land igen - never give up! Pink Cup i en nøddeskal. (Fotograf: Aslak Linde)

GALLERI

fra Danielle Sveinbjørnsson

fra Helle Pauli Linde


ROSENDAHL / KOP&KANDE OPEN

Dato: 28.03.2021

Kaffesponsor: Smiley Fonden

Præmiesponsor: Kop&Kande i Farsø og Aars i samarbejde med Rosendahl

Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

 

SÆSONSTART MED RESTRIKTIONER
Starten på turneringssæsonen i Himmerland Golf Klub lignede til forveksling sæsonafslutningen fra 2020. Ingen forsamling før eller efter, ingen præmieoverrækkelse, løbende start i stedet for gunstart, mundbind, håndsprit, afstand… men heldigvis også med Rosendahl/Kop&Kande Farsø og Aars som præmiesponsor. Og det var ganske tydeligt, at de himmerlandske golfere trængte til at komme på græs for alvor. 154 spillere tog nemlig turen på Old Course Palmesøndag og satte med vanligt højt humør godt gang i turneringssæsonen. Der var kaffe eller the ’to go’ at starte på, og undervejs kunne man få sig varme pølser og brød med rundt på turen fra pølsevognen ved 7./12. tee. Der blev spillet individuel stableford med fuldt spillehandicap og resultaterne var ganske fine – som det kan ses nedenfor – det temmelig våde og ustadige forårsgråvejr til trods. Turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø kunne efter sidste scorekorts indtastning offentliggøre resultaterne og sende en særlig lykønskningshilsen til de dygtige, der fra mandag kan afhente deres velfortjente præmier i Kop&Kandes butik i Farsø. Et samlet præmietagerfoto kunne det således ikke blive til denne gang, men et par deltagere bidrog velvilligt med stemningsbilleder fra dagen, der nu kan ses på klubbens hjemmeside. En herlig sæsonstart – trods alt.

 

Resultaterne
(Lige resultater blev afgjort med laveste handicap)

 

A-rækken
1. Lars Kristensen 38 point 
2. Kasper Vejergang Jepsen Lundh 35 point
3. Christian Muldbjerg 33 point (HCP 3,6)
4. Tonni Mark Jørgensen 33 point (HCP 10,3)
5. Jesper Thøger Christensen 32 point (HCP 0,7)
6. Christian Skovbjerg Balsby 32 point (HCP 1,5)

 

B-rækken
1. Lauritz Oliver Tolstrup 37 point
2. Henrik Vinther 36 point (HCP 14,9)
3. Thomas Lillie 36 point (HCP 15,5)
4. Aslak Linde 35 point (HCP 11,6)
5. Brian Tøttrup 35 point (HCP 13,0)
6. Søren Have 35 point (HCP 15,2)

 

C-rækken
1. Jes Dalsgaard 41 point
2. Nichlas Faigh Jepsen Lundh 34 point
3. Preben Borregaard 33 point
4. Nils Frøslev 31 point (HCP 17,9)
5. Preben Buus Havemose 31 point (HCP 19,3)

 

D-rækken
1. Bente Duedal Ravn 33 point
2. Sidse Hyldal Månsson 32 point (HCP 28,0)
3. Thomas Jepsen Lundh 32 point (HCP 29,8)
4. Charlotte Pihlkjær Siebert 32 point (HCP 33,4)
5. Lis Beck Andersen 30 point (HCP 23,3)
Ros til Peter Dahl, der ligeledes præsterede 30 point, men med HCP 23,5 må se sig lige uden for præmierækken.

 

Der blev desuden dystet om at komme nærmest pinden og her blev resultaterne disse:
Hul 6: Joan Lillie 0,45 m
Hul 8: Torben Sørensen 0,93 m
Hul 11: Mathias Fogh 2,72 m
Hul 13: Rene Durafour 2,2 m
Hul 15: Jacob Siebert 0,75 m

GALLERI FRA DAGEN

Fra Kræmmeren...

fra Rikke Ingerslev Madsen...