RESULTATBØRSEN 2022

På denne side vil I kunne finde årets turneringsresultater. Turneringssæsonen 2022 er nu slut. Vi vender tilbage i april 2023. God vinter og på gensyn!


ROSENDAHL / KOP&KANDE CLOSED SEASON

Dato: 06.11.2022
Kaffesponsor: Smiley Fonden
Præmiesponsor: Kop&Kande i Farsø og Aars i samarbejde med Rosendahl
Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø
 

SÆSONAFSLUTNING I HIMMERLAND
Søndag den 6. november blev det tid at afrunde turneringssæsonen i Himmerland Golf Klub – og det naturligvis med klubbens trofaste sponsor, Kop&Kande i Farsø og Aars, der i samarbejde med Rosendahl stod for de flotte præmier, der var på spil denne dag. 38 seje spillere var klar til runden – en individuel stableford – på Old Course i det afvekslende efterårsvejr. Dagen bød fra start på fint golfvejr, men undervejs måtte deltagerne bokse lidt med et par november-byger og det var velkomment med de lune æbleskiver og de varme drikke, der blev serveret fra halfway house ved 7./12. tee af ingen ringere end klubbens herremester, Jacob Kjeldsen. 

Efter runden samledes deltagerfeltet i Arkaden, hvor sponsor – Jørgen Højrup Jensen – på vanlig lun vis fordelte herlighederne efter nedenstående resultater, bistået af turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø, der slutteligt rundede dagen – og sæsonen – af med de tre obligatoriske hurra-råb efterfulgt af et rungende HIM-MER-LAND. Tak for i år – vi glæder os til at se alle igen til en super turneringssæson i 2023.

RESULTATERNE (lige resultater blev afgjort med laveste handicap)

A-rækken:
1. Aslak Linde 40 point
2. Jesper Birk Andersen 39 point
3. Per Jensen 38 point (HCP 15,0)
4. Viggo Sørensen 38 point (HCP 18,3)

B-rækken:
1. Marie Beith 39 point
2. Carsten Beith 37 point
3. Bente Duedal Ravn 33 point
4. Karen Margrethe Nielsen 32 point
Ros til Lene Aaen – 32 point, men højere handicap

Den supplerende konkurrence Nærmest Pinden fik følgende præmietagere:
Hul 6: Aslak Linde 1,81 m
Hul 8: Viggo Sørensen 2,38 m
Hul 11: Jesper Birk Andersen 6,88 m
Hul 13: Per Jensen 5,60 m
Hul 15: Torben Sørensen 0,63 m
Hul 17: Bente Duedal Ravn 1,40 m

Glade præmietagere efter veloverstået sæsonafslutning. Bagerst fra venstre ses Viggo Sørensen, Per Jensen, Carsten Beith, sponsor Jørgen ‘Kræmmeren’ Højrup Jensen, Aslak Linde og Torben Sørensen. Forrest sidder fra venstre Jesper Birk Andersen, Karen Margrethe Nielsen, Marie Beith og Bente Duedal Ravn.

REJS MED GREEN2GREEN

 

Dato: 21.10.2022
Præmie- og baneforplejningssponsor: green2green
Kaffesponsor: Smiley Fonden
Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø
Baneforplejningsteam: Peter Grinsted og Karsten ginge

SCRAMBLEGOLF MED GREEN2GREEN 
Rejsearrangøren green2green diskede op med et super flot præmiebord, da Himmerland Golf Klub fredag den 21. oktober afviklede turneringen Rejs med green2green. Turneringsformatet var den sjove scramble stableford, hvor der dystes i hold à 4 spillere. Alle på holdet driver ud – den bedst placerede bold vælges (og her kan den gode strategi godt gøre en forskel…) og de tre spillere, hvis bold man ikke valgte, slår videre derfra. Og så fremdeles til bolden er i hul. Det er et format, der kan ryste folk godt sammen og 67 spillere kastede sig ud i holdkampen denne hyggelige dag. 

Inden start blev der budt på kaffe og deltagerne fik små skarpe med sig til turen. Undervejs stod sponsor, Peter Grinsted - godt bistået af Karsten Ginge - klar ved 7./12. tee med masser af gode sager til ganen – både koldt og varmt, for vejrmæssigt var man ikke i tvivl om, at vi har ramt oktober – om end de tunge skyer heldigvis holdt på dråberne indtil de allersidste huller. Og dette var selvfølgelig blot for at minde folk om, at der kan være godt vejr at finde andre steder i verden - som sponsor påpegede under præmieoverrækkelsen... 

Efter runden stod menuen på lækre hakkebøffer med pommes frites og bernaise i restauranten og turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø kunne fordele blandt andet rejsegavekort efter nedenstående resultater. Det var klubbens næstsidste turnering i år og arrangementet blev afrundet som sig hør og bør med tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND.  

RESULTATERNE (lige resultater blev afgjort matematisk) 
1. ‘Thomsen/Thomsen/Kjærgaard Søndergaard/Langkjær Søndergaard’ (Merete, Steen A., Jens og Marianne) 63 point 
2.  ‘Monroe’ (Vivan Bøttger Hansen, Annette Grotrian, Lars Herskind Grotrian og Leif Skourup Hansen) 62 point 
3. ‘Prebens Piger’ (Marianne Ammentorp, Lene Aaen, Annegrete Nielsen og Pedrine) 61 point 
4. ‘Ravn/DuedalRavn/Branick/Ledet’ (Georg, Bente, Lone og Jakob) 61 point 

Under velkomsten før start blev udtrukket en særlig placering uden for den gængse præmierække, der ligeledes blev præmieret. Således var der gavekort til 'Team MKSB’ (Peter Bugge, Jesper Mogensen, Morten Krogh og Rene Schütze), der med deres 59 point endte på den udtrukne 13. plads. 

De seks par 3 huller på Old Course var i spil til den supplerende konkurrence Nærmest Pinden. Og præmietagerne her blev disse: 

Hul 6: Arne Michelsen 1,95 m 
Hul 8: Lone Branick 2,10 m 
Hul 11: Peter Bugge 6,64 m 
Hul 13: Lone Branick 3,45 m 
Hul 15: Tom Bjerg Jensen 4,94 m 
Hul 17: Lars Herskind Grotrian 0,71 m 

Derudover var sponsor også klar til at præmiere ALLE holes in one (og ikke ’bare’ den første), der måtte blive lavet. Der var nemlig også her gavekort på højkant – ikke blot til den dygtige, men til HELE holdet. Den gevinst var der imidlertid ikke nogen der rendte med denne fredag, men som Nærmest Pinden-resultaterne vidner om, var enkelte tæt på. 

Et par klappepræmier blev det også til – de røg af sted til Peter Lorenzen og Hans Kristian Eliasen. 

Glade præmietagere efter den hyggelige efterårsturnering. Bagerst fra venstre ses Merete Thomsen, Jens Kjærgaard Søndergaard, Steen A. Thomsen, Tom Bjerg Jensen, sponsor Peter Grinsted, sponsors hjælper Karsten Ginge, Leif Skourup Hansen, Hans Kristian Eliasen, Vivian Bøttger Hansen, Lars Herskind Grotrian, Bente Duedal Ravn, Arne Michelsen, Annegrete Nielsen, Jakob Ledet, Lene Aaen, Georg Ravn, Peter Bugge, Jesper Mogensen, Rene Schütze og Morten Krogh. Foran knæler Lone Branick, Annette Grotrian og Marianne Ammentorp Rasmussen. Forrest på langs har vi Marianne Langkjær Søndergaard. 

FAMILIEFEJDEN

   

Dato: 15.10.2022
Præmie- og kaffesponsor: Smiley Fonden
Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

GENERATIONSDYST I HIMMERLAND
Yngste deltager var 8 år og ældste deltager 73, da Himmerland Golf Klub lørdag en 15. oktober - en smuk, smuk efterårsdag – for første gang lagde bane til klubturneringen FAMILIEFEJDEN. Det er en bredt fortolket generationsdyst – oprindeligt i flere rækker (familie i lige linje og familie på kryds & tværs), men grundet det lave deltagertal, blev alle 28 spillere samlet i én række. Formatet var four-ball, hvor to spillere udgør et hold, spiller hver deres bold i en helt almindelig stableford med fuldt spillehandicap og den bedste score på hvert hul tæller som parrets score. At dette er en turnering for alle, blev understreget af dagens handicaps, der strakte sig fra 2,6 til 54.

Om det var det fine vejr eller den varme kaffe til runden der gjorde udslaget vides ikke, men flotte resultater kom i hus, og turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø kunne efter den lækre pizzabuffet fordele præmierne efter nedenstående resultater. Turneringen blev på traditionel vis afrundet med 3 hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND. Vi håber at denne turnering er kommet for at blive, og at vi kan lokke endnu flere familiekombinationer med næste år.

Resultaterne (lige resultater blev afgjort matematisk)
1. Bent Frisk & Jimmy Frisk 44 point
2. Ulrik Christrup & Peter Høstgaard-Andersen 42 point
3. Jesper Mogensen & Julius Ingerslev Pallisgaard 42 point

Under formiddagens info hjalp feltets yngste deltager med at trække en placering uden for præmierækken, der ligeledes fik en præmie med hjem. Den udvalgte placering blev 10. pladsen, og her endte Arne Michelsen & Asbjørn Tribler Graarup med 36 point.

Old Course har seks par 3 huller, der alle stod for skud i den supplerende konkurrence Nærmest Pinden. Her blev resultaterne disse:
Hul 6: Frederik Kjær Farsinsen 4,38 m
Hul 8: Arne Michelsen 2,44 m
Hul 11: Per Dalsgaard 8,89 m
Hul 13: Rene Duedal Fahnøe 5,80 m
Hul 15: Ingen – gevinsten gik som klappepræmie til Cecilie Høstgaard-Andersen
Hul 17: Christian Christensen 2,16 m

Glade præmietagere efter en veloverstået premiere på FamilieFejden. Bagerst fra venstre ses Christian Christensen, Frederik Kjær Farsinsen, Jesper Mogensen, Julius Ingerslev Pallisgaard, Arne Michelsen, Asbjørn Tribler Graarup, Per Dalsgaard, Rene Duedal Fahnøe, Bent Frisk, Jimmy Frisk og Ulrik Christrup. Forrest har Peter Høstgaard-Andersen og Cecilie Høstgaard-Andersen.

KLUBBENS INVITATIONAL

 

Dato: 02.10.2022
Præmiesponsor: Himmerland Golf Klub
Forplejningssponsor: Smiley Fonden
Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

TAK TIL DE FRIVILLIGE
Deltagerne slap igennem med blot en enkelt efterårsbyge, da Himmerland Golf Klub søndag den 2. oktober afviklede den årlige invitationsturnering, Klubbens Invitational, hvor der bliver sagt stor TAK! til klubbens sponsorer og til de helt uundværlige frivillige, der året igennem giver en hånd i udvalg, bestyrelser og til turneringer samt repræsenterer klubben i Danmarksturnering og regionsgolf. Vel udstyret med banan og kildevand til turen og en kop kaffe eller the ’to go’, drog de 28 spillere til samlet start på Old Course kl. 10:00. Formatet var som udgangspunkt en individuel stableford, men med en fourball (den bedste stablefordscore på hvert hul) med ukendt makker som en lille krølle. Der var således ingen der anede, med hvem de var makker på dagen – dette blev først afsløret ved præmieoverrækkelsen. Efter runden gik deltagerne til bords i Hul 19 og nød godt af en lækker frokostplatte. Turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø fordelte præmierne efter nedenstående resultater, afviklede et par runder ’head and tail’ om lidt flere præmier og afrundede så arrangementet med 3 hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND som sig hør og bør i Gatten.

Fourball-resultaterne (lige resultater blev afgjort matematisk):
1. Annegrete Nielsen og Arne Michelsen 44 point
2. Hanne Dalsgaard og Christian Muldbjerg 44 point
3. Karin Havemose og Jacob Kjeldsen 43 point
4. Bente Graarup og Christian Skovbjerg Balsby 43 point

De bedste, individuelle præstationer, der ikke blev præmieret i holdturneringen grundet uheldig lodtrækning, blev også belønnet. Lige resultater her blev afgjort med laveste handicap.
1. Oskar Mogensen 34 point
2. Spilleren på 2. pladsen var ikke til stede til præmieoverrækkelsen. Præmien gik derfor videre som klappepræmie og blev vundet af Allan Haugaard Jacobsen
3. Bo Hedegaard 33 point
4. Karsten Ginge 33 point

’Den Udtrukne’ var også på spil denne dag og parret på 10. pladsen – Viggo Sørensen og Svend Hansen med 39 point – kunne glæde sig over et par fine præmier.

Der blev også dystet på banens seks par 3 huller. Især én herre var særdeles skarp til at komme Nærmest Pinden denne dag…
Hul 6: Annegrete Nielsen 1,29 m
Hul 8: Bente Graarup 0,20 m
Hul 11: Oskar Mogensen 0,69 m
Hul 13: Oskar Mogensen 1,16 m
Hul 15: Oskar Mogensen 3,62 m
Hul 17: Oskar Mogensen 2,25 m

”Har I haft en god dag?” ”JAAAAAHHH!” Humøret var højt hos præmietagerne. Bagerst fra venstre ses Arne Michelsen, Bente Graarup, Annegrete Nielsen, Svend Hansen, Christian Skovbjerg Balsby, Oskar Mogensen, Viggo Sørensen og Karsten Ginge. Forrest knæler Hanne Dalsgaard, Karin Havemose, Christian Muldbjerg, Jacob Kjeldsen og Allan Haugaard Jacobsen.

KLUBMESTERSKABERNE

 

Dato: 17.-18.09.2022
Præmiesponsor: Himmerland Golf Klub
Forplejningssponsor: Smiley Fonden
Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

MESTERSKABSWEEKEND I HIMMERLAND
Vejret var for årstiden ganske fremragende, da første spilledag af årets klubmesterskaber blev sat i gang lørdag den 17. september kl. 08:00. Formatet var slagspil uden handicap for mesterskabsrækkerne, med en sideløbende stablefordkonkurrence, til hvilken man kunne ’overgive sig’, skulle slagspilsformatet blive for surt undervejs. For andet år i træk skulle alle herrespillere tage stilling til, hvorvidt de – ud over den automatiske deltagelse i respektive aldersrækker – ville deltage i dysten om at blive overordnet herremester, da denne delkonkurrence blev afviklet over hele tre runder. To runder på New Course lørdag fra henholdsvis tee 56 og tee 60 og én runde på Old Course søndag. Øvrige rækker spillede én runde lørdag og én runde søndag.

Der blev kæmpet bravt i alle rækker og dagens resultater blev lagt til grund for søndagens startliste, der efter turneringsledelsens puslerier kunne offentliggøres kl. 20:00. 

Lørdagens felt på 83 spillere var grundet skader og sygdom reduceret til 75 søndag, hvor spillet foregik på Old Course. Der var varslet både skybrud og torden til dagen, men det trak heldigvis uden om smørhullet i Gatten, og spillerne kunne endnu en gang nyde en runde i fortrinligt vejr, der også holdt ved til herremesterens obligatoriske tur i søen på hul 18. 

Derpå stod den på karbonader i Hul 19, og turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø kunne fordele præmier og kåre mestre efter nedenstående resultater. Den hyggelige mesterskabsweekend blev – selvfølgelig – afrundet med tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND.

Overordnet mesterskab
Damemester: Benedicte Kruse 185 slag
Runner up: Vivian Bøttger Hansen 187 slag
Herremester: Jacob Kjeldsen 219 slag
Runner up: Kasper Vejergang Jepsen Lundh 224 slag

Aldersmesterskaber
Junior piger: Silkemarie Jepsen Lundh 242 slag
Junior drenge: Jacob Kjeldsen 141 slag
Ungdom herrer: Martin Hans Skov Pedersen 160 slag
Mid-age herrer: Christian Skovbjerg Balsby 145 slag
Senior damer: Vivian Bøttger Hansen 187 slag
Senior herrer: Thomas Hyldgaard Nielsen 155 slag
Veteran damer: Benedicte Kruse 185 slag
Veteran herrer: Peter Lorenzen 179 slag

Stableford
A-rækken
1. Jacob Kjeldsen 72 point (HCP +0,1)
2. Christian Muldbjerg 72 point (HCP 2,4)
3. Christian Skovbjerg Balsby 71 point (HCP 0,6)
4. Steffen Kruuse Vinther 71 point (HCP 7,7)

B-rækken
1. Morten  Nielsen Olesen 77 point
2. William Hinrichsen Bachmann 73 point
3. Lars Herskind Grotrian 70 point
4. Vivian Bøttger Hansen 68 point

C-rækken
1. Bjarne Lindberg Rasmussen 83 point
2. Povl Erik Gedde 70 point
3. Flemming Andreasen 69 point
4. Suzette Hansen 68 point
Ros til Karen Margrethe Nielsen – ligeledes 68 point men højere handicap.

Glade præmietagere og mestre i uventet, men velkomment solskin. Fra venstre ses Vivian Bøttger Hansen, Martin Hans Skov Pedersen, Benedicte Kruse, Christian Muldbjerg, Povl Erik Gedde, Jacob Kjeldsen, Christian Skovbjerg Balsby, Kasper Vejergang Jepsen Lundh, Bjarne Lindberg Rasmussen, Peter Lorenzen, Thomas Hyldgaard Nielsen, Lars Herskind Grotrian, Flemming Andreasen, William Hinrichsen Bachmann, Silkemarie Jepsen Lundh og Morten Nielsen Olesen. 

Se flere billeder fra dagen på klubbens Facebookside.  


ACADEMY COURSE MESTERSKABERNE

 

Dato: 24.07.2022
Præmiesponsor: Himmerland Golf Klub
Forplejningssponsor: Smiley Fonden
Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

STORT MESTERSKAB PÅ LILLE BANE
Himmerland Golf Klub har en rigtig dejlig seks huller stor par 3 bane – Academy Course – der søndag den 24. juli lagde græs til det blot andet officielle klubmesterskab på denne bane. Der blev dystet – ganske som ved klubbens ’rigtige’ mesterskab – i brutto slagspil-formatet i mange rækker baseret på køn og alder. Alle de i alt 49 deltagere blev udstyret med en lækker mulepose til turen med sandwich, vand, frugt og müslibar, så blodsukkeret kunne holdes stabilt igennem dagen. I alt 4 gunstarter blev det. 08:00 blev mid age- og seniorrækkerne sendt af sted til deres 18 hullers runde (6 huller fra hvert teested). 10:30 kom turen til veteranerne, der spillede efter samme set up. 13:00 var det junior/ynglinge med spilletilladelse, der kunne indtage banen. De spillede 2 runder fra henholdsvis tee 55 og tee 47. Slutteligt – kl. 14:45 – lød startskuddet for junior/ynglingespillerne, der endnu ikke har fået grønt kort. De nøjedes med 6 huller fra tee 47 og en voksen scorehjælper gik med hver flight.

Ved 16-tiden var sidste spillere i hus og resultaterne blev gjort op. Blandt junior/ynglingespillerne uden spilletilladelse måtte der dog et spændende omspil til for at finde årets bedste spiller i den kategori. Under den efterfølgende saft, kaffe og kage ved Junior Academy Loungen på træningsbanen, kunne turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø kåre mestre og øvrige præmietagere efter nedenstående resultater. Der var super tæt løb i flere af rækkerne, men dog ikke så tæt, at der var behov for yderligere omspil. En dejlig mesterskabsdag i fint og lunt sommervejr med kun nogle ganske få dryp undervejs blev derpå afrundet som sig hør og bør med tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND. Tusind tak til alle, der bakkede op om vores lille arrangement!

Resultaterne
Junior/yngling uden spilletilladelse - drenge: Christoffer Margon Kristensen 26 slag
Runner ups: Julius Carl Schrøder og Valdemar Birk Nielsen 29 slag

Junior/yngling uden spilletilladelse - piger: Emma Borregaard 26 slag
Runner up: Camilla Brix Jensen 38 slag

Junior/yngling med spilletilladelse - drenge: Simon Sørensen 37 slag
Runner up: Jacob Kjeldsen 38 slag

Junior/yngling med spilletilladelse - piger: Silkemarie Jepsen Lundh 66 slag

Mid age herrer: Kasper Vejergang Jepsen Lundh 53 slag
Runner up: Jesper Thøger Christensen 58 slag

Senior herrer: Thomas Hyldgaard Nielsen 55 slag
Runner ups: Torben Drejer og Donald Thomsen 59 slag

Veteran damer: Benedicte Kruse 59 slag
Runner ups: Joan Lillie og Gull-Maj Drejer 66 slag

Veteran herrer: Leif Bjørn Nielsen 59 slag
Runner up: Arne Michelsen 63 slag

Bedste Newbie: Emma Borregaard efter hele 3 hullers spændende omspil mod Christoffer Margon Kristensen
Bedste Junior/Yngling: Simon Sørensen 
Bedste Voksen: Kasper Vejergang Jepsen Lundh

Som en lille overraskelse blev der også kigget lidt på nogle stableford-resultater, selvom det primære format var slagspil. Og i denne disciplin faldt der lidt præmier af til…

Mid age herrerne Stefan Morell Sønderup og Jesper Birk Andersen med 39 point. Seniorherrerne Torben Drejer og Thomas Hyldgaard Nielsen (der tillige var dagens fødselar!) med 40 point. Veterandamerne Gull-Maj Drejer og Benedicte Kruse med henholdsvis 51 og 44 point. Veteranherrerne Bjarne Lindberg Rasmussen og Leif Bjørn Nielsen med 47 og 46 point. Juniorerne (med spilletilladelse) Bertram Kristian Nielsen, Laurits Hostrup og Aksel Hostrup med henholdsvis 39, 37 og 35 point. Og endelig hos juniorerne uden spilletilladelse blev Marius Morell Sønderup og Christian Borregaard belønnet for deres præstationer – 17 og 16 point.

Slutteligt blev der trukket en masse klappepræmier blandt de ikke-præmierede scorekort. 

Hurra hurra hurra…HIM-MER-LAND… for deltagere, præmietagere, publikum og hjælpere til Himmerland Golf Klubs andet officielle Academy Course Mesterskab.

Se flere billeder fra dagen på klubbens Facebookside. 


SCHOU ÆGTEPARTURNERING

 

Dato: 17.07.2022
Præmiesponsor: Schou
Kaffesponsor: Smiley Fonden
Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø og Palle Hove

ÆGTEPARRENE DYSTEDE
Yndigt er det at følges ad… også selvom turen indimellem går i rough, bunker eller vand. Det kan nemlig ikke altid undgås, når golfbanen skal indtages – hvilket den blev søndag den 17. juli, da Himmerland Golf Klub afviklede Schou Ægteparturnering på Old Course. 74 ægtepar var klar til at dyste i foursome-formatet fra kl. 10:00, og deltagernes humør var helt i top, selvom der igen i år skulle kæmpes med en temmelig frisk og drilsk sommervind. Turneringssponsor Schou Company v/ Jørgen Schou havde – udover et formidabelt præmiebord – sørget for levende musik under og efter den lækre platte, som deltagere kunne gå i lag med oven på runden. Resultaterne var ganske imponerende og turneringsleder Palle Hove fordelte på underholdende vis de dejlige gevinster efter nedenstående resultater. Præmieoverrækkelsen blev rundet af med de obligatoriske tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND, og herefter fortsat hyggen til de skønne toner fra Urban Crooners.

Resultaterne
(lige resultater blev afgjort med laveste handicap)

A-rækken
1. Lis Petersen & Henrik Vinther Jensen 39 point
2. Kim Fyhn & Lisbeth Risager Nielsen 38 point
3. Benedicte Kruse & Jan Henrik Svendsen 37 point
4. Helle Rahbek Thomsen & Brian Thomsen 37 point
5. Betina Strandberg-Clausen & Henrik Strandberg-Clausen 37 point

B-rækken
1. Åge Nielsen & Gitte Nielsen 43 point
2. Henning Elkjær & Jytte Elkjær 42 point
3. Bo Hedegaard & Mette Hedegaard 41 point
4. Torben Henriksen & Hanna Skov 39 point
5. Preben Aaen & Lene Aaen 39 point

C-rækken
1. Vagner Mortensen & Tove Mortensen 44 point
2. Peder Kristensen & Bodil Kristensen 40 point
3. Preben Buus Havemose & Karin Havemose 38 point
4. Marianne Ammentorp Rasmussen & Bjarne Lindberg Rasmussen 37 point
5. Peter Wagner & Helle Kronborg 35 point
Ros til Edel von Appen & Povl Erik Gedde med 35 point, men højere handicap.

Der var også præmier på højkant i den supplerende konkurrence Nærmest Pinden på alle banens par 3 huller:
Hul 6: Hans Kristian Eliasen 2,60 m
Hul 8: Maj-Britt Jepsen Lundh 3,73 m
Hul 11: Peter Lisborg 4,55 m
Hul 13: Ronnie Marcher 3,30 m
Hul 15: Thomas Lillie 5,40 m
Hul 17: Jesper Thybo 3,79 m

Glade præmietagere efter årets ægtepardyst i Himmerland. Fra venstre ses Betina Strandberg-Clausen, Henrik Strandberg-Clausen, Helle Rahbek Thomsen, Peter Lisborg, Maj-Britt Jepsen Lundh, Hans Kristian Eliasen, Brian Thomsen, Mette Hedegaard, Bo Hedegaard, Ronnie Marcher, Marianne Ammentorp Rasmussen, Bjarne Lindberg Rasmussen, Kim Fyhn, Lisbeth Risager Nielsen, Peder Kristensen, Jan Henrik Svendsen, Jesper Thybo, Bodil Kristensen, Benedicte Kruse, Preben Buus Havemose, Karin Havemose, Vagner Mortensen, Helle Kronborg, Thomas Lillie, Peter Wagner, Tove Mortensen, Lene Aaen, Henning Elkjær, Preben Aaen, Jytte Elkjær, Henrik Vinther Jensen, Lis Petersen, Hanna Skov, Åge Nielsen, Gitte Nielsen og Torben Henriksen.

Se flere billeder fra dagen på klubbens Facebookside.


EVA SOLO/ KOP&KANDE CUP

 

Dato: 26.06.2022
Præmiesponsor: Kop&Kande i Farsø og Aars i samarbejde med eva solo
Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

KRÆMMERENS CUP – FOR 24. GANG!
Himmerland Golf Klub kunne søndag den 26. juni – for 24. gang! – byde velkommen til turneringen eva solo/Kop&Kande Cup med et program bestående af dejlig morgenbuffet inden runden, velkomst og info ved sponsor - Jørgen Højrup ’Kræmmeren’ Jensen fra Kop&Kande i Farsø og Aars - og turneringsleder - Maria Fjelstrup Kallesø - samt gunstart kl. 09:00.

Dagens 60 friske spillere - i alle aldre (fra 12 til 81) og handicaps (fra +2,2 til 35,3) – var fordelt i 4 antalsmæssigt lige store rækker baseret på handicap og dystede på New Course. A-rækken i formatet netto slagspil og de øvrige tre rækker i stableford. Deltagerne nød godt af det dejlige sommervejr og alle kom ind inden det varslede uvejr fandt vej til Gatten.

Imponerende resultater blev det også til i nogle af rækkerne, og dagens flotte præmier blev uddelt – flankeret af små anekdoter fra sponsor – efter nedenstående resultater. Turneringen blev rundet af på traditionel vis med tre hurra’er og et rungende HIM-MER-LAND for deltagere, præmietagere, sponsor, vejrguder (om end det muligvis var dagens fødselar, Søren Farsinsen, der var ansvarlig for det gode vejr…) og den altid charmerende turneringsledelse.

RESULTATER (Lige resultater blev afgjort med laveste handicap)

A-rækken:
1. Thomas Hyldgaard Nielsen netto 72 slag
2. Marin Hinrichsen Bachmann netto 75 slag (HCP 7,7)
3. Carsten Hougaard Therkelsen netto 75 slag (HCP 8,4)
Ros men ingen præmier til Torben Sørensen med netto 75 slag og HCP 11,5.

B-rækken:
1. Jes Dalsgaard 35 point
2. Per Jensen 34 point (HCP 13,5) 
3. Benedicte Kruse 34 point (HCP 13,6)
Ros til Carsten Johansen og sponsor himself for ligeledes at præstere 34 point, men med højere handicaps.

C-rækken:
1. Christian Heidemann 45 point
2. Nina Durafour 38 point
3. William Hinrichsen Bachmann 35 point

D-rækken:
1. Hanne Dalsgaard 34 point
2. Bente Duedal Ravn 33 point
3. Jacqueline Mcanulty 32 point

På New Course er der fire par 3 huller og her skulle dystes om at komme nærmest pinden i drivet:
Hul 2: Simon Sørensen 1,28 m
Hul 7:  William Hinrichsen Bachmann 1,45 m
Hul 10: Thomas Hyldgaard Nielsen 2,11 m
Hul 16: Christian Heidemann 0,53 m

Og på hul 17 gjaldt det om komme tættest på i to slag. Bedste herre blev her Allan Amstrup med 2,26 m. Der var ingen damer skrevet på tavlen, så præmien blev videregivet til turneringslederen.

En pokal var på højkant til bedste bruttoscore og her var der tæt kamp. I denne konkurrence blev lige resultater afgjort med højeste handicap og det betød at dette års vinder blev Thomas Hyldgaard Nielsen med 77 slag og handicap 4,7. Lige med Thomas var Jesper Thøger Christensen, men med et handicap på blot 0,6 måtte han se sig slået i denne dyst. 

Glade præmietagere efter veloverstået turnering. Bagerst fra venstre ses Hanne Dalsgaard, Christian Heidemann, Carsten Hougaard Therkelsen, Allan Amstrup, Nina Durafour, Jes Dalsgaard, Per Jensen, Simon Sørensen, Jaqueline Mcanulty, Bente Duedal Ravn og Benedicte Kruse. Forrest knæler sponsor – Jørgen Højrup ’Kræmmeren’ Jensen, Thomas Hyldgaard Nielsen, Martin Hinrichsen Bachmann og William Hinrichsen Bachmann.

Se flere billeder fra dagen på klubbens Facebookside.


PINK PINSE - TEAM HIMMERLAND STØTTER BRYSTERNE

Dato: 05.06.2022
Kaffe-, banan- og vandsponsor: Smiley Fonden
Holdpræmiesponsor: HimmerLand
Øvrige sponsorer: se oversigt ovenfor 👆
Teamspiller fee-sponsor: Team Himmerland
Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø

GOLFSLAG FOR EN GOD SAG
Søndag den 5. juni afviklede Himmerland Golf Klub turneringen PINK PINSE – TEAM HIMMERLAND STØTTER BRYSTERNE. Arrangementet var en sammensmeltning af hele tre af klubbens traditionsrige turneringer: Team Himmerland Am/Am – hvor der spilles holdspil med klubbens elitespillere, Pinseturneringen – hvor deltagerne til en meget tidlig gunstart (kl. 07:00) gerne skulle se pinsesolen danse og så endelige Pink Cup – velgørenhedsturneringen, hvor al overskud går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft inden for forskning, patientstøtte og forebyggelse.

41 friske deltagere drog – forsynet med bananer, vand og en (for nogle) tiltrængt kop kaffe sponsoreret af klubbens Smiley Fond – til start på Old Course kl. 07:00. Solen var ikke helt brændt igennem morgendisen, men det var ikke til hinder for det gode humør.

Der blev både spillet holdformat, hvor de tre bedste stablefordscores på hvert hul talte som holdets resultat, og individuel stableford i én herre- og én damerække. Endelig var der en ekstra dyst om en vandrepokal, som gik til den spiller – uanset række – der præsterede flest stablefordpoint fra scratch – altså uden handicap. Der kom fine resultater i hus og inden den efterfølgende frokost fortalte resortet HimmerLands direktør Mette Ravn om, hvordan de mange planer der er sat i værk i Gatten skrider frem. Efter frokosten stod den så på præmieoverrækkelse, kaffe med sødt og udtrækning af lotterigevinster.

1. og 2. præmierne i holdrækken var sponsorerede af resortet HimmerLand og blandt de øvrige præmier var herlige sager doneret af klubbens trofaste turneringssponsorer Kop&Kande i Farsø og Aars, green2green og Schou. Derudover havde flere private samt HimmerLands Proteam bakket op med såvel præmier som kontante donationer, og endelig var der også flotte gevinster på højkant til blandt andet lotteriet fra Kræftens Bekæmpelses sponsorer og samarbejdspartnere.

Der blev slutteligt givet en kæmpestor og varm TAK til alle, der gjorde det muligt for klubben i alt at videresende kr. 13.625,- til Kræftens Bekæmpelse, og det hele blev traditionen tro afrundet med tre hurra-råb og et gjaldende HIM-MER-LAND. Tak for god dag for en god sag!

RESULTATERNE
Holdrækken
1. Pinkies – teamspiller Jesper Frank Lund, Paw Hansen, Bo Hedegaard og Aslak Linde 124 point
2. The Bird(ie)watchers – teamspiller Frederik Kjær Farsinsen, Svend Hansen og Hanne Dalsgaard 119 point
Den Udtrukne – 10. pladsen: Puslings Favoritter – teamspiller Thomas Hyldgaard Nielsen, Torben Haglund og Vibeke Haglund 104 point

Damerækken
1. Mette Hedegaard 40 point
2. Susanne Sundberg 37 point

Herrerækken
1. Aslak Linde 41 point
2. Bo Hedegaard 39 point (HCP 15,3)
3. Svend Hansen 39 point (HCP 17,3)
4. Paw Hansen 39 point (HCP 17,6)
5. Mikkel Wraae Hansen 36 point (HCP 1,4)
6. Søren Christensen 36 point (HCP 12,4)
Ros til Jesper Birk Andersen og Lars Hjorth, der ligeledes havde præsteret 36 point, men med højere handicaps måtte se sig uden for præmierækken.

Bruttopokalen
..blev vundet af Mikkel Wraae Hansen med 35 point

Proernes gættekonkurrence
Som det blev afsløret fredag på Facebook kom Bobby the Pro nærmest længden, og det havde en enkelt gættet rigtigt. Thomas Lillie vandt dermed præmien – en Trackman lektion (50 minutter) for to personer sponsoreret af HimmerLands proteam.

Banens seks par 3 huller stod for skud i konkurrencen ’Nærmest Pinden’ og præmierne (sponsorerede af Irene Larsen) blev vundet af…
Hul 6: Jacob Kjeldsen 1,99 m
Hul 8: Jacob Ledet 1,56 m
Hul 11: Paw Hansen 1,52 m
Hu 13: Frederik Kjær Farsinsen 2,99 m
Hul 15: Jacob Kjeldsen 3,09 m
Hul 17: Hanne Dalsgaard 2,02 m

Solbeskinnede præmietagere i Himmerland. Bagerst fra venstre ses Aslak Linde, Svend Hansen, Hanne Dalsgaard, Paw Hansen, Frederik Kjær Farsinsen, Thomas Hyldgaard Nielsen, Susanne Sundberg, Jesper Frank Lund, Torben Haglund, Vibeke Haglund, Mette Hedegaard og Bo Hedegaard. Forrest fra venstre ses Jacob Kjeldsen, Kasper Vejergang Jepsen Lund og Mikkel Wraae Hansen.

Se flere billeder fra dagen på klubbens Facebookside. 


ROSENDAHL / KOP&KANDE OPEN

Dato: 10.04.2022
Kaffesponsor: Smiley Fonden
Præmiesponsor: Kop&Kande i Farsø og Aars i samarbejde med Rosendahl
Turneringsledelse: Maria Fjelstrup Kallesø
 

KOLD ’KØLLE-KAMP’ MED KOP&KANDE
Solskin og blå himmel men også en temmelig kold og ihærdig vind var på programmet, da Himmerland Golf Klub søndag den 10. april bød velkommen til årets første klubturnering: Rosendahl/Kop&Kande Open. Det finurlige forårsvejr afspejledes i tilslutningen, og blot 49 spillere drog friskt ud på Old Course efter en formiddagsbitter og morgensangen ’Det er i dag et solskinsvejr’, der trods alt passede. Undervejs ved 7./12. tee kunne deltagerne varme sig med pølser og brød, og efter runden fordelte sponsor - Jørgen Højrup ’Kræmmeren’ Jensen fra Kop&Kande i Farsø og Aars - de flotte præmier til de dygtigste. Det hele blev afrundet med tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND – sæsonen er i gang!

Der blev spillet individuel stableford i fire antalsmæssigt lige store rækker. Lige resultater blev afgjort med laveste handicap og resultaterne blev som følger:

A-rækken:
1. Christian Skovbjerg Balsby 34 point
2. Thomas Hyldgaard Nielsen 33 point
3. Kenny Bjerre 31 point

B-rækken:
1. Søren Christensen 34 point
2. Flemming Leo Eriksen 30 point (HCP 13,3)
3. Jan Jørgensen 30 point (HCP 17,0)

C-rækken:
1. Jesper Birk Andersen 39 point
2. Flemming Andreasen 31 point
3. Peter Lisborg 29 point (HCP 18,2)
Ros til Kai Ole Sørensen – 29 point, men HCP 20,1

D-rækken:
1. Karen Margrethe Nielsen 36 point
2. Bent Frisk 34 point
3. Bente Duedal Ravn 30 point

På de seks par 3 huller på Old Course blev der dystet om at komme tættest i drivet. Præmietagerne blev disse:

Hul 6: Henrik Christensen 3,95 m
Hul 8: Lars Herskind Grotrian 3,40 m
Hul 11: Mathias Fogh 1,88 m
Hul 13: Preben Pedersen 4,24 m
Hul 15: Mette Bjerre 5,70 m
Hul 17: Thomas Hyldgaard Nielsen 3,15 m

Glade præmietagere efter en vindomsust sæsonstart. Bagerst fra venstre ses Thomas Hyldgaard Nielsen, Søren Christensen, Mathias Fogh, Henrik Christensen, Christian Skovbjerg Balsby, Lars Herskind Grotrian, Jesper Birk Andersen og Mette Bjerre. Forrest fra venstre har vi Peter Lisborg, Jan Jørgensen, Flemming Andreasen, sponsor Jørgen Højrup Jensen, Flemming Leo Eriksen, Bente Duedal Ravn, Karen Margrethe Nielsen, Bent Frisk, Preben Pedersen og Kenny Bjerre.

Se flere billeder fra dagen på klubbens Facebookside.