VI HAR BRUG FOR JER!

Kære golffans – vi har brug for jeres hjælp!

Vi nærmer langsomt, men sikkert endnu en gang afviklingen af RACE TO HIMMERLAND, og derfor har vi igen brug for JER til at løse frivillige opgaver som scorerapportører, forecaddies, startere og forplejningsformidlere på de i alt 3 spilledage: 4., 5. og 6. oktober 2019. (JEPS!! Igen i år spilles fredag-lørdag-søndag)

Vi får brug for rigtig mange hjælpere, for begge baner er i spil og jo flere vi er, jo lettere bliver byrden… Vi løfter som altid i flok!! I skal ikke mangle noget, så I får som altid en form for forplejning i forbindelse med jeres ”vagt”.

Mandag den 23. september går vi i krig med at pusle ”vagtplanen” sammen og når den er klar, vil I - såfremt vi har en (korrekt) mailadresse på jer - få den leveret lige i jeres egen mailbox.

Klubkontoret/Members Only er ”hjælpercentral” – det er her I møder ind til jeres ”vagt”. I modtager naturligvis behørig instruktion forud opgaverne. Markér ud for den dag/de dage, der passer jer bedst og bemærk gerne, hvis der er en arbejdsopgave, I foretrækker eller helst vil undgå. Vi gør alt hvad vi kan for at efterkomme jeres præferencer, men håber også på forståelse for, at vi skal have opgaverne dækket ind! Vi stiler efter at give vagter på maksimalt 4 timer. Husk at angive, såfremt det er OK med en dobbeltvagt. Vær opmærksom på, at det – såfremt I skriver jer på eksempelvis den 5. og den 6. – betyder, at I kan få vagter begge dage. Gør derfor tydeligt opmærksom på, hvis I mener ”enten den 5. eller den 6.” i kommentarfeltet.

I finder hjælper-formularen lige HER...

Men alt i alt – som det er de fleste bekendt med disse arrangementer – er STOR fleksibilitet på alle områder påkrævet under alle omstændigheder!

Har I spørgsmål kontakt da klubsekretæren: golfklub@himmerlandgolf.dk / 5163 1978

PÅ FORHÅND TAK FOR JERES HJÆLP – VI KAN IKKE GØRE DETTE UDEN JER!