BEGYNDERGOLF / GOLFKØREKORT

Vi har i Himmerland Golf Klub desværre ikke kunnet tiltrække tilstrækkeligt med begyndere, hvorfor vi valgte at nedlægge begynderudvalget i 2014.

 

Vi har imidlertid i samarbejde med vores proteam stykket et lille program sammen, så det fortsat er muligt at erhverve en spilletilladelse (= få golfkørekort) hos os 

 

En begynder i golf kaldes kærligt en kanin. Betegnelsen kommer af, at begyndere spillere lidt som en kanin løber - frem, til siden, baglæns og i mange forskellige retninger...

 

Tag dit golfkørekort i HimmerLand
Ønsker du at komme i gang med at spille golf, kan du tage dit golfkørekort i HimmerLand. Kurset løber over to dage og giver dig den nødvendige undervisning i teori og praktik. Du vil få de færdigheder, der kræves for at spille på en golfbane.
 

Du vil efter endt kursus (og såfremt du har bestået) få et Golfkørekort. Dette kort er officiel dokumentation for, at indehaveren har gennemgået en grundlæggende oplæring i golfspillet i HimmerLand. Spilletilladelsen giver IKKE ihændehaveren adgang til spil på New Course, på Old Course eller på fremmed bane. Hertil er et medlemskab påkrævet.

 

Vores kursus opfylder til fulde de krav, som Dansk Golf Union stiller til erhvervelse af golfkørekort, og burde derfor uden problemer kunne give adgang til etablering af et medlemskab i hvad klub, du end måtte ønske tilknytning efterfølgende. Tjek dog altid kravene i den klub, som du påtænker at melde dig ind i!


Nærmere info:
Læs mere om datoer, indhold og priser HER... (scroll ned til 'Golfkørekort')