BEGYNDERGOLF / GOLFKØREKORT

Vi har i Himmerland Golf Klub desværre ikke kunnet tiltrække tilstrækkeligt med begyndere, hvorfor vi valgte at nedlægge begynderudvalget i 2014.

Vi har imidlertid nu i samarbejde med vores proteam stykket et lille program sammen, så det fortsat er muligt at erhverve en spilletilladelse (= få golfkørekort) hos os

En begynder i golf kaldes kærligt en kanin. Betegnelsen kommer af, at begyndere spillere lidt som en kanin løber - frem, til siden, baglæns og i mange forskellige retninger...

Tag dit golfkørekort i Himmerland
Ønsker du at komme i gang med at spille golf, kan du tage dit golfkørekort i Himmerland. Kurset løber over to dage og giver dig den nødvendige undervisning i teori og praktik. Du vil få de færdigheder, der kræves for at spille på en golfbane og golfkørekortet giver adgang til at blive medlem i en golfklub.

Datoer:
Der er ikke flere kurser planlagt i år. Næste kursus bliver 17.-18. maj 2019

Med i kurset får du:
 2 dage med teori og praktisk undervisning
 Spil på Pay & Play banen, Bette Course
 On Course regelundervisning
 2 x frokost ekskl. drikkevarer
 Fri kaffe, te og vand under kurset
 Regelbøger (Alle bøger udleveres på 1. dagen)
 Startpakke: Pitchfork, blyant, tees og 3 bolde

Undervisere: Pro Jonas Jensen og regelunderviser Maria Fjelstrup Kallesø.

Du bedes medbringe: Godt fodtøj (evt. træningssko), tøj passende til vejret og med god bevægelsesfrihed. Har du ikke eget golfudstyr, stiller vi gerne låneudstyr til rådighed under kurset.

Pris: DKK 1.495,-

Tilbud på overnatning og lektionskort:
Overnatning på hotellet inkl. morgenbuffet: enk. vær. DKK 650,- / dob. vær. DKK 850,-
Begynder lektionskort: Køb 5 lektioner for 600,-. (Kortet er personligt og skal bruges i 2019).

Tilmelding:
Tilmeld dig nu på tlf. 9649 6100 eller på mail: hgcc@himmerlandgolf.dk. Tilmeldingsfrist en uge før.

Antal deltagere:

Min. 4 personer og max. 12 personer

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!