BEGYNDERGOLF / GOLFKØREKORT

Vi har i Himmerland Golf Klub desværre ikke kunnet tiltrække tilstrækkeligt med begyndere, hvorfor vi valgte at nedlægge begynderudvalget i 2014.

Vi har imidlertid nu i samarbejde med vores proteam stykket et lille program sammen, så det fortsat er muligt at erhverve en spilletilladelse (= få golfkørekort) hos os

En begynder i golf kaldes kærligt en kanin. Betegnelsen kommer af, at begyndere spillere lidt som en kanin løber - frem, til siden, baglæns og i mange forskellige retninger...

Tag dit golfkørekort i Himmerland
Ønsker du at komme i gang med at spille golf, kan du tage dit golfkørekort i Himmerland. Kurset løber over to dage og giver dig den nødvendige undervisning i teori og praktik. Du vil få de færdigheder, der kræves for at spille på en golfbane og golfkørekortet giver adgang til at blive medlem i en golfklub.

Datoer:
Der er ikke flere kurser planlagt i år. Næste kursus bliver i foråret 2020.