ELITEGOLF

Team Himmerland er Himmerland Golf Klubs eliteafdeling og skal sportsligt medvirke til at repræsentere og promovere Himmerland Golf Klub bredt i golf Danmark.

Teamets målsætning er at være repræsenteret på så højt et niveau som muligt i DGU's Danmarksturnering for hold.

Team Himmerland stiller i 2020 atter op med et herrehold i 2. division, et herrehold i 5. division, et seniorhold i 2. division samt et veteranhold i kvalifikationsrækken. Følg holdenes respektive links for kampprogrammet for 2020.

Udvalgte spillere, der deltager på Team Himmerland, skal ligeledes være af en sådan spillemæssig styrke, at de kan markere sig i danske ranglisteturneringer og udvikle sig til at have landsholdspotentiale samt på sigt gøre karriere som professionelle – såvel playing som teaching.

Kontaktperson: Thomas Hyldgaard Nielsen - 2217 9530 - thn@sanistaal.dk

TEAMETS SPONSORER 2018-2019

TEAM HIMMERLAND ELITETURNERING 2019 - SPILLEPLAN

Læs mere om turneringen HER.... hvor du også kan tilmelde dig!

DAG DATO BEMÆRKNINGER
Fredag 25-okt