ELITEGOLF

Team Himmerland er Himmerland Golf Klubs eliteafdeling og skal sportsligt medvirke til at repræsentere og promovere Himmerland Golf Klub bredt i golf Danmark.
 
Teamets målsætning er at være repræsenteret på så højt et niveau som muligt i DGU's Danmarksturnering for hold.

 

Team Himmerland stiller i 2020 atter op med et herrehold i 2. division, et herrehold i 5. division, et seniorhold i 2. division samt et veteranhold i kvalifikationsrækken. Følg holdenes respektive links for kampprogrammet for 2020.

Udvalgte spillere, der deltager på Team Himmerland, skal ligeledes være af en sådan spillemæssig styrke, at de kan markere sig i danske ranglisteturneringer og udvikle sig til at have landsholdspotentiale samt på sigt gøre karriere som professionelle – såvel playing som teaching. 
 
Kontaktperson: Thomas Hyldgaard Nielsen - 2217 9530 - thn@sanistaal.dk

TEAM HIMMERLAND ELITETURNERING

Igen i 2020 vil det som elitespiller i Himmerland være muligt at spille ugentlige, tællende runder med ligesindende. Disse turneringer danner desuden grundlag for kaptajnernes holdudtagelse, så der er god grund til at få spillet med! Find turneringerne - og tilmeld dig - lige HER...

 

Turneringsbetingelser og -beskrivelse

Team Himmerland Eliteturnering er ugentlige turneringer for elitespillere tilknyttede Team Himmerland - Himmerland Golf Klubs eliteafdeling.

Turneringsformen er slagspil med fuldt spillehandicap.

 

Du SKAL have en anden teamspiller som markør for din runde!

 

Der kan spilles både på New Course og på Old Course. 

 

Der kan spilles fredage og søndage fra og med fredag den 6/3 til og med fredag den 30/10 – med undtagelse af dage med klubturneringer, Danmarksturneringskampe eller arrangementer, der lukker banerne!

 

Tilmelding via Golfbox’ turneringsmodul. Der åbnes for tilmelding kl. 12:00 3 uger før spilledagen. Sidste frist for tilmelding er inden tee off.

 

Startliste til fredagens/søndagens runde er åben – det vil sige I booker selv tid i Golfbox og I vælger selv bane og tee! Scorekort printes via stander i Arkaden ved shoppen og lægges umiddelbart efter runden til registrering i Members Only. Men HUSK: I skal stadig tilmelde jer i Golfbox, så tilmeldingsliste og de indleverede kort kan afstemmes!

 

Er man tilmeldt, men undlader/glemmer at aflevere kortet registreres runden som no return. Kort indleveret uden forudgående tilmelding, bliver ikke registreret. Kort sagt: Det er overordentligt vigtigt at få til- og/eller afmeldt sig korrekt og ikke mindst rettidigt!

 

Alle runder er tællende i handicapregulerende forstand, medmindre turneringsledelsen finder grund til andet, jf. reglerne herfor.

 

Turneringskoordinator: 
Himmerland Golf Klub – Maria Fjelstrup Kallesø – 5163 1978 – golfklub@hgsr.dk 

 

Turneringsledelse: 
Team Himmerland – Oskar Mogensen – 2125 2678 – mogensenoskar@gmail.com 

 

PRIVATLIVSPOLITIK TURNERINGER
Læs mere HER...

 

RIGTIG GOD FORNØJELSE!

Der tages forbehold for ændringer i format eller program