ELITEGOLF

Team Himmerland er Himmerland Golf Klubs eliteafdeling og skal sportsligt medvirke til at repræsentere og promovere Himmerland Golf Klub bredt i golf Danmark.

Teamets målsætning er at være repræsenteret på så højt et niveau som muligt i DGU's Danmarksturnering for hold.

Team Himmerland har i sæsonen 2018 været repræsenteret med herrehold i 2. division og 4. division samt et seniorhold i 1. division. Se hvordan det gik her på siden og find yderligere detaljer HER...

I 2019 er vi klar med et herrehold i 2. division, et herrehold i 5. division, et seniorhold i 2. division samt et nyt veteranhold i kvalifikationsrækken. Følg dem via deres respektive links, og kom og hep, når de spiller på hjemmebane!

Udvalgte spillere, der deltager på Team Himmerland, skal ligeledes være af en sådan spillemæssig styrke, at de kan markere sig i danske ranglisteturneringer og udvikle sig til at have landsholdspotentiale samt på sigt gøre karriere som professionelle – såvel playing som teaching.

Kontaktperson: Thomas Hyldgaard Nielsen - 2217 9530 - amth@webspeed.dk

TEAMETS SPONSORER 2018