ELITEGOLF

Team Himmerland er Himmerland Golf Klubs eliteafdeling og skal sportsligt medvirke til at repræsentere og promovere Himmerland Golf Klub bredt i golf Danmark.
 
Teamets målsætning er at være repræsenteret på så højt et niveau som muligt i DGU's Danmarksturnering for hold.

 

I 2021 dyster vi med et herrehold i 2. division, et seniorhold i 3. division, et herrehold i 4. division samt et veteranhold og et ungdomshold i Kvalifikationsrækken. De enkelte hold kan følges på nærmeste hold via de respektive links, når sæsonen starter.

Udvalgte spillere, der deltager på Team Himmerland, skal ligeledes være af en sådan spillemæssig styrke, at de kan markere sig i danske ranglisteturneringer og udvikle sig til at have landsholdspotentiale samt på sigt gøre karriere som professionelle – såvel playing som teaching. 
 
Kontaktperson: Thomas Hyldgaard Nielsen - 2217 9530 - thn@sanistaal.dk

ELITETRÆNING 2021

Der er fællestræning for klubbens elitespillere onsdage 17:45-19:15 - første gang 10/3

OG DER TRÆNES LØS...

Onsdag den 31/3 var der 12 mand til dagens træning og sessionen blev afsluttet med en times hakken efter suckere samt opsamling af bolde langs roughen i begge sider af rangen.Jonas og Majken mener vi nok fik hakket og skovlet 1500 - 2000 bolde ind.

Også påskedagene blev udnyttet. Team Himmerland nappede sig nemlig en lille træningssamling i påsken. 24 spillere deltog og oplevede både regn, sne og storm - typisk dansk april. Vejret kan kun blive bedre!


Programmet bød på træning om formiddagen og spil om eftermiddagen. Den nye Academy Course kom også i spil, og den kan på det varmeste anbefales til en hurtig runde eller blot træning af det korte spil.


Scores fra søndagens runde - i stormvejr - kan ses på Golfbox.

ÅRETS FØRSTE ELITETRÆNING

Til årets første elite-træning var 15 friske spillere troppet op - klar til at tage hul på 2021-sæsonen.

TEAM HIMMERLAND PRÆSENTERER...

Lær klubbens elitespillere lidt bedre at kende. Følg siden HER... hvor profiler vil blive lagt op med jævne mellemrum.

 

TEAM HIMMERLAND ELITETURNERING 2021

Turneringsbetingelser og -beskrivelse 

Team Himmerland Eliteturnering er ugentlige turneringer for elitespillere tilknyttede Team Himmerland - Himmerland Golf Klubs eliteafdeling, der dækker over 2 herrehold, 1 seniorhold, 1 veteranhold samt 1 ungdomshold i Danmarksturneringen.

 

Turneringsformen er slagspil med fuldt spillehandicap. 

 

Du SKAL have en anden teamspiller som markør for din runde! 

 

Der spilles primært på New Course, men Old Course kan benyttes, såfremt New er booket op. 

 

Der kan spilles fredage og søndage fra og med fredag den 2/4 til og med fredag den 1/10 – med undtagelse af dage med klubturneringer, Danmarksturneringskampe eller arrangementer, der lukker begge baner! 

 

Tilmelding via Golfbox’ turneringsmodul. Der åbnes for tilmelding kl. 12:00 3 uger før spilledagen. (Se spilleplan HER...)

 

Sidste frist for tilmelding er inden tee off.

 

Startliste til fredagens/søndagens runde er åben – det vil sige I booker selv tid i Golfbox og I vælger selv bane og tee! (Hav dog ved valg af tee for øje, fra hvilken tee dit elitehold spiller normalt) Scorekort printes ved shoppen og lægges umiddelbart efter runden til registrering i Members Only. NB! For at forkorte ekspeditionstiden i forbindelse med regulering er I meget velkomne til at indsende scores/foto at kortet til gofklub@himmerland.eu, da kassen Members kun tømmes på hverdage. Men HUSK: I skal stadig tilmelde jer i Golfbox, så tilmeldingsliste og de indleverede kort kan afstemmes! 

 

Er man tilmeldt, men undlader/glemmer at aflevere kortet registreres runden som no return. Kort indleveret uden forudgående tilmelding, bliver ikke registreret. Kort sagt: Det er overordentligt vigtigt at få til- og/eller afmeldt sig korrekt og ikke mindst rettidigt! 

 

Alle runder er tællende i handicapregulerende forstand, medmindre turneringsledelsen finder grund til andet, jf. reglerne herfor. 

 

Turneringskoordinator:
Himmerland Golf Klub – Maria Fjelstrup Kallesø – 5163 1978 – golfklub@himmerland.eu

 

Turneringsledelse:
Team Himmerland – Oskar Mogensen – 2125 2678 – mogensenoskar@gmail.com

 

PRIVATLIVSPOLITIK TURNERINGER
Læs mere HER... 

 

RIGTIG GOD FORNØJELSE! 

 

Der tages forbehold for ændringer i format eller program