ELITEGOLF

Team Himmerland er Himmerland Golf Klubs eliteafdeling og skal sportsligt medvirke til at repræsentere og promovere Himmerland Golf Klub bredt i golf Danmark.
 
Teamets målsætning er at være repræsenteret på så højt et niveau som muligt i DGU's Danmarksturnering for hold.

 

I 2021 dyster vi med et herrehold i 2. division, et seniorhold i 3. division, et herrehold i 4. division samt et veteranhold og et ungdomshold i Kvalifikationsrækken. Se hvordan det er gået os i år via holdenes respektive links.

Kontaktperson: Thomas Hyldgaard Nielsen - 2061 1388 - thn@sanistaal.dk

ELITETRÆNING 2021

Vi har nu afrundet sæsonen og holder pause med vores aktiviteter. God vinter og på gensyn til sæson 2022 - hold øje med hjemme- og Facebookside.


TEAM HIMMERLAND PRÆSENTERER

Lær klubbens elitespillere lidt bedre at kende. Følg siden HER... hvor profiler vil blive lagt op med jævne mellemrum.


GALLERI / INDLÆG FRA OG OM TEAMET

SIDSTE TRÆNINGSSAMLING

af Jesper Thøger Christensen

15 mand deltog i årets sidste træningssamling 29/9, hvor der blev sluttet af med opsamling af bolde i venstre og højre side af rangen samt spillet på Academy Course - højrehåndet fra T72 og venstrehåndet fra T47. Tak for i år!

 

 

 


DANMARKSTURNERING - SIDSTE KAMPWEEKEND

Referat af Jesper Thøger Christensen 

Sidste weekend var klubbens elitehold i kamp i Danmarksturneringen. Der er blevet vundet, tabt og kæmpet for hvert point.

Herunder kan du se hvordan det er gået:
 
2. division herrer
Lørdag hjemme mod Aabybro
Weekendens vigtigste kamp, da vi med en sejr kunne sikre overlevelse i 2. division. 
Foursomes:
Oskar Mogensen og Kasper Jepsen vinder i sikker stil deres foursome 4/3. Endda med en hole in one på hul 7 af Kasper Jepsen! Stort tillykke!
Frederik Christensen og Glenn Schmücker var nye på holdet i forhold til sidste weekend, men viste deres værd fra først match og vandt i sikker stil 1/0.
Jacob Kjeldsen og Jesper Thøger var lidt mere udfordret undervejs og således 3 ned efter hul 12. Men de vinder 5 af de sidste 6 huller og slutter således af med at vinde matchen 2/0.
Vi var således foran 6-0 efter foursomes og godt på vej til en sejr.
Jacob Kjeldsen i 6. singlen gjorde kort proces og vandt således 7/6.
Frederik Christensen i 5. singlen tog alle huller i brug og vandt flot 1/0.
Glenn Schmücker i 3. singlen kom hurtigt bagud, men kæmpede sig tilbage i matchen og endte med at dele på hul 18.
De sidste tre singler bestående af Jesper Thøger, Oskar Mogensen og  Kasper Jepsen vandt i sikker stil deres matcher.
Kampens samlede resultat ender således 17-1 i vores favør og vi er sikret en plads i 2. division i 2022.
 
Søndag ude mod Ørnehøj
Ørnehøj havde vundet alle de foregående 5 kampe og således sikret sig sejr i puljen. Det var således på papiret en svær kamp mod et hold, som spiller for spiller havde bedre handicap end os.

Vi taber alle 3 foursomes og er bagud 6-0 før singlerne.
I singler går det ikke bedre og vi indkasserer et nederlag på 18-0.
Undertegnede spiller selv 3. single og er AS efter hul 9. Desværre slår jeg nogle løse slag på de første 3 huller af bagni, som resulterer i 3 bogeys, og at jeg kommer 3 ned. Jeg får mig kæmpet tilbage, men 2 birdies på de resterende huller er ikke nok, da modstanderen slår den på green på hul 17 - et 320 meter par 4 hul - og laver eagle for at vinde 3/1.
 
Vigtigst af alt vandt vi mod Aabybro og slutter på en 3. plads.
https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2686398/roundrobin

 
4. division herrer
Lørdag ude mod Rold
Christian Christensen vinder sikkert 3. singlen 8/6
Mikkel Wraae taber 2. singlen 3/2
Rasmus Sloth taber 1. singlen 4/2
Foursome bestående af Allan Amstrup og Henrik Sand vinder på hul 17 2/1.
Foursome bestående af Simon Iversen og Søren Bæk vinder i overbevisende stil 6/4.
Samlet set vinder vi altså kampen 8-4.
 
Søndag hjemme mod Aars
Weekendens vigtigste kamp da, vi med en uafgjort kunne sikre puljesejr og oprykning til 3. division. 
Tidligere på sæsonen havde holdet tabt et tæt lokalopgør mod Aars og var således indstillet på at rette op og vinde.
Vores tre singler bestående af Mikkel Wraae, Rasmus Sloth og Claus Pedersen vinder i sikker stil. Det samme gælder den ene foursome bestående af Henrik Sand og Allan Amstrup som vinder 6/5.
Mere spændende er derimod matchen i den sidste foursome bestående af Simon Iversen og Søren Bæk. De får sig dog kæmpet til en deler.
Samlet vinder vi således kampen 10,5-1,5.
 
Vi vinder således puljen i sikker stil og sikrer oprykning til 3. division.
https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2688615/roundrobin
 
Tusind tak til alle jer der kiggede ud og hjalp til med support og forplejning. I er fantastiske!

Tak til KIE Holding, Kastberg, HMC og HimmerLand for støtten.

 

 


DGU ELITE TOUR

Referat af Kasper Jepsen - sat på siden 16.08.2021

I denne weekend har Jesper Thøger og Kasper Jepsen været i Kolding Golf Klub for at repræsentere Himmerland Golf Klub i tredje afdeling af DGU’s Elite Tour. 

 

 

 

I svære betingelser den første dag, hvor vinden spillede en stor faktor kombineret med meget hurtige greens og yderlige pin-placeringer, kæmpede Jesper lidt med spillet og endte med en første runde i 87 slag (+17). Kasper holdte derimod godt sammen på spillet og var -1 efter hul 13. Herefter sneg der sig lidt ufokuseret slag ind fra tee, som resulterede i en runde i 73 slag (+3). 

For Jespers vedkommende blev spillet i anden runde løftet i niveau og tingene lykkedes lidt bedre, hvilket ender i en runde i 78 slag (+8). Kasper formåede at tage det gode spil med videre fra første runde og fortsatte i samme stabile stil i anden runde, hvor han kæmper sig til endnu en runde i 73 salg (+3).

Cuttet for turneringen endte på 13 slag over par, hvilket betød at Jesper ikke fik lov til at spille søndag. Til gengæld kunne vi glæde os over at Kasper klarede cuttet i 6 slag over par samlet og lå på en delt 12. plads efter de første to runder.

 

 

 

I tredje og sidste runde formåede Kasper endnu en gang at overføre spillet fra første og anden runde, dog med en usikker start på runden. Heldigvis kæmper Kasper sig tilbage fra det tabte og cruiser stabilt igennem runden til en runde i 72 slag (+2). Kasper ender samlet på en delt 14. plads svarende til 8 slag over par. Turneringen blev vundet i 8 slag under par.

Find resultaterne her: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2748980/results 


DM I SLAGSPIL

Referat af Kasper Jepsen - sat på siden 02.08.2021

Denne weekend har jeg deltaget ved DM i slagspil i Brønderslev Golfklub. Turneringen bestod af én runde fredag og én runde lørdag, hvorefter de 36 bedste fik lov til at spille én runde mere søndag.

Fredagen starter meget stressende, da jeg bliver ringet op 8:30 af DGU, der gerne vil have mig til at slå ud kl. 10:10 grundet af afbud. Jeg ankommer 20 min før teetime og når at slå 10 bolde inden vi skal slå ud. Derudover skal det tilføjes at der blæste 11m/s med vindstød på 20 m/s. Runden forløber ustabilt, med få gode slag og flere dårlige slag. Kombineret med en kold putter og blæsten kommer jeg ind med en score i 9 slag over par (delt 53. plads). 
 
Lørdagens vejrudsigt viste mildere vejr, dog stadig med lidt vind. I starten af runden viser jeg hurtigt at putteren er brandvarm og holer to 9-meter putts for par, hvor en dobbeltbogey på hul 2 dog er meget definerende for min start. Herefter forløber spillet stabilt med nogle enkelte missere for at komme ind og i for par. Dette resulterer i en score på 4 slag over par efter de første ni huller. På bagni åbnede mulighederne sig for at hente lidt af det tabte med birdiemuligheder.  Kombineret med endnu et par missere for par kommer jeg rundt i par på bagni. Alt i alt en bedre runde end fredag, dog stadig lidt under niveau.
 
Jeg slutter turneringen på en 50. plads ud af 72 og et misset cut til runden søndag. Dog var jeg også spilleren med det højeste hcp. Til gengæld sidder jeg tilbage med en god fornemmelse af mit eget spil og en bevidsthed om, hvor jeg skal bevæge mig hen det næste stykke tid.

Find resultaterne her: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2767208/leaderboard/2718400

 

 

 

 

 

 


DANMARKSTURNERINGEN - 2. KAMPWEEKEND

Referat af Jesper Thøger Christensen - sat på siden 27.06.2021

Sidste weekend var klubbens elitehold i kamp i Danmarksturneringen. Der er blevet vundet, tabt og kæmpet for hvert point. Herunder kan du se hvordan det er gået:

2. division herrer
Lørdag hjemme mod Ørnehøj
Ørnehøj fører puljen og det var på papiret en svær kamp mod et hold, som spiller for spiller for spiller havde bedre handicap end os.

Efter at have tabt alle foursomes - selv om flere af matcherne var tætte - tog vi revanche og vandt 6. 5. og 4. singlen, så stillingen var 6-6 inden de sidste tre singler skulle afgøres.

Oskar Mogensen i 3. singlen er 2 nede med to at gå og får hevet en god deler hjem. Kasper Jepsen i 2. singlen er tæt på at komme all square efter hul 12, men misser puttet for par, men modstanderen lukker matchen på hul 15 med en 10 meters birdie. Stillingen er nu 9-7 i Ørnehøjs favør og Mathias Fogh i 1. singlen kan sikre en delt match hvis han vinder sin single. Men desværre taber Mathias matchen på hul 18 og vi taber 11-7 efter et godt comeback i singlerne.
 
Søndag hjemme mod Hjørring
I første runde havde vi tabt 18-0 i Hjørring, så der var lagt op til revanche.

Vi vinder 2 ud af 3 foursomes og er foran 4-2 før singlerne.

Jacob Kjeldsen i 6. singlen og Oskar Mogensen i 3. singlen vinder i sikker stil og vi er foran 8-2. Claus Pedersen i 5. singlen er en up det meste af matchen men ender med at dele matchen. Vi er således sikret 9 point og mindst uafgjort. Undertegnede spiller selv 4. single og er 2 up efter hul 13. Desværre slår jeg nogle løse slag på de sidste 5 huller, som resulterer i 3 bogeys og at jeg taber matchen 1-0. Et bittert nederlag. Tilbage på banen er Kasper Jepsen i 2. singlen og Mathias Fogh i 1. singlen. Men desværre må Mathias se sig slået på hul 16 og Kasper på hul 18. Resultatet bliver således en delt kamp i 9-9.
 
Vigtigst af alt fik vi et point med fra weekenden og to debutanter, mig selv inklusiv, fik vigtig erfaring med til de næste kampe. Debutanten Jacob Kjeldsen var tilmed topscorer med 6 ud af 8 point.

Holdet ligger nu på en 3. plads og kan selv sikre sin plads i 2. division i sidste weekend. 
https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2686398/roundrobin

  

4. division herrer
Lørdag ude mod Aars
Topopgør mellem to ubesejrede hold.

Der er debut til Søren Bæk Larsen som sikrer en sejr i 3. singlen. 1. og 2. singlen taber på henholdsvis hul 16 og 17. Foursome bestående af Allan Amstrup og Henrik Sand deler et enkelt hul og vinder i overbevisende stil 9 up med 8 huller igen. Stillingen er således 5-4 i vores favør. Men desværre er den sidste foursome bagud og taber på hul 16 så vi samlet set taber kampen 7-5.
 
Søndag hjemme mod Ørnehøj
Holdet er indstillet på at rette op på gårsdagens nederlag og gør næsten rent bord. Mikkel Wraae Hansen i 2. singlen deler på hul 18, men alle andre vinder deres matcher på hul 16. Samlet vinder vi således kampen 11-1
 
Aars sætter point til om søndag så vi ligger aktuelt nr. 2 i puljen med samme point som Aars på 1. pladsen. Det betyder at vi selv kan afgøre om vi skal blive nr 1 i puljen, ved at vinde over Aars på hjemmebane i den sidste kamp.
https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2688615/roundrobin
 
Tusind tak til alle jer der kiggede ud og hjalp til med support og forplejning. I er fantastiske!

Tak til KIE Holding, Kastberg, HMC Byg og HimmerLand for støtten. 

2. divisionsholdet i herrerækken: Bagerst fra venstre ses Kasper Jepsen, Claus Pedersen og Mathias Fogh. Forrest fra venstre har vi Jesper Thøger Christensen, Jacob Kjeldsen og Oskar Mogensen.

HOLSTEBRO OPEN CHAMPIONSHIP

Referat af Jesper Thøger Christensen - sat på siden 15.06.2021

Weekenden den 12.-13. juni deltog jeg i Holstebro Open Championship på skovbanen i Holstebro fra Tee 65.

Dagen bød på tørvejr, men også en vind som tog til hele dagen igennem og dermed ikke gjorde det nemt at score fra T65. Til gengæld stod banen rigtig flot og det er altid en fornøjelse af spille den smukke skovbane. 

Runder i 82 og 85 (+23) rakte til en delt 45. plads og et misset cut. Runderne var præget af at jeg kom fornuftigt fra tee, men ikke formåede at ramme nok greens eller komme ind og i for par.

Se resultater her:
https://www.golfbox.dk/portal/golf_info/gbtourframe.asp?language=1030#/competition/2787425

Med en god oplevelse rigere er det nu tilbage til træningsbanen og fokus rettet mod kampene i danmarksturneringen den 19. og 20. juni.


SENIOR TOUR II

Referat af Jesper Thøger Christensen - sat på siden 08.06.2021

Weekenden den 5.-6. juni deltog jeg i 2. afdeling af Senior Touren på banen i Ikast.

Med godt vejr og kun lidt vind var scoringsbetingelserne i udgangspunktet gode, men nogle relativt hurtige og ret kuperede greens gjorde det ikke nemt at score. 

Runder i 83 og 76 (+17) rakte til en delt 11. plads. Lørdagens runde med 4 dobbelt bogeys var præget af dårlige beslutninger, men det blev heldigvis rettet op til søndagens runde, hvor jeg fik det bedste ud af dagens spil. 

Se resultater her:
https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2745827/leaderboard/2699505

Med en total på 4 runder i individuelle eliteturneringer har jeg samtidig opnået en placering som nr. 14 ud af 95 på DGUs Mid-Age Rangliste.
https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/orderofmerit/134942

Med en god oplevelse rigere er det nu tilbage til træningsbanen og fokus rettet mod de næste turneringer og ikke mindst kampene i Danmarksturneringen den 19. og 20. juni.

 

 


CARLSBERG VIBORG OPEN

Referat af Jesper Thøger Christensen - sat på siden 25.05.2021

 

Den 24. maj deltog jeg og Jacob Kjeldsen i Carlsberg Viborg Open. En traditionsrig herreturnering som afvikles hvert år anden pinsedag (med undtagelse af aflysning i 2020 pga covid).


Turneringen blev spillet på gul og blå sløjfe. Vejrudsigten havde lovet regn og vind, men heldigvis kunne vi nøjes med vind på de første 30 huller og helt vindstille på de sidste 6 huller.


Runder i 74 og 76 (+6) rakte til en delt 10. plads. Som det fremgår af scorekortet var putteren varm når det gjaldt pars, men knap så varm når det gjaldt birdies. Alt i alt fik jeg det optimale ud af dagens spil og er mere end godt tilfreds med at få en top 10. Specielt set i lyset af, at turneringen havde 92 deltagere og 58 med bedre handicap end mig.


Jacob gik en fin første runde i 77 salg, men de sidste 9 huller på anden runde var desværre ikke så gode. Dog formår han at slutte af med birdie og en runde i 82 slag. Jacob slutter på en delt 44. plads. Med 67 deltagere med et lavere handicap, må det siges at være godkendt i hans første individuelle herreturnering. Også selvom Jacob selv syntes det skulle have været meget bedre. 


Med en god oplevelse rigere er det nu tilbage til træningsbanen og fokus rettet mod de næste turneringer og ikke mindst kampene i Danmarksturneringen den 19. og 20. juni.


Se resultater her:
https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2740804/results
 


DANMARKSTURNERING - FØRSTE KAMPWEEKEND

Af Christian Skovbjerg Balsby - sat på siden 11.05.2021

 

Spillerapport fra Danmarksturneringen 

 

2. division vest - pulje 2


Igen i år består puljen af holdene fra Hjørring og Ørnehøj, mens holdet fra Aabybro er nyoprykket fra 3. dvision. Vi har gennem foråret skærpet vores shortgame og fået gode redskaber med på banen af trænerteamet Jonas og Majken. Den første spilleweekend var derfor imødeset med spænding. 

 

Lørdag den 8. maj 2021
Hjørring vs Himmerland i Hjørring

Det skulle vise sig at vi allerede inden start blev ramt af afbud og derfor var det et amputeret 1. hold som stillede op til 1. kamp. Det kunne desværre også godt ses på resultatet efter foursomes. Claus Pedersen og Mathias Fogh tabte 5/3. Kasper Jepsen og Rasmus Sloth tabte 3/2
Oskar Mogensen og veteranen Christian Balsby tabte 4/3.

 

På trods af den syngende lussing i foursome, var humøret i top under frokosten og det kunne således kun gå bedre i singles– troede vi, men vi skulle blive klogere. Hjørring cruisede sikkert mod en storsejr. Kun Oskar formåede at holde liv i matchen til 18. hul inden også han måtte give fortabt. 


Nederlaget på 18-0 var dermed en realitet. 

 

Søndag den 9. maj 2021
Aabybro vs Himmerland i Aabybro


Dagen efter skulle vi dyste i Aabybro og selvom det var Claus Pedersens fødelsdag havde han valgt at bakke holdet op. På trods af at han vist nok havde været ganske artig i løbet af året var det nu ikke til at se ud fra vejret at dømme. Det vand vi havde manglet det meste af april var åbenbart blevet gemt til Claus’s fødselsdag.


I silende regn skulle vi revanchere gårsdagens dårlige præstation. Samtidig var vi tilbage i stærkest mulige opstilling med Danny tilbage på holdet. 

Foursomes var således sat sammen: Claus Pedersen og Mathias Fogh, Kasper Jepsen og Rasmus Sloth, Oskar Mogensen og Danny Lønstup. 

 

Modsat vejret så var spillet glimrende og alle kæmpede forbilledligt.

 

Mathias og Claus gjorde kort proces mod deres modstandere og vandt 4/3.

 

Kasper Jepsen og Rasmus Sloth havde lidt udfordringer med at få det til at hænge sammen og tabte mod nogle velspillende modstandere med 5/4.

 

Sidste foursome skulle udvikle sig til en gyser og hele vejen skiftede stillingen mellem square og 1 up. Efter 17 spillede huller var stillingen helt lige og matchen skulle afgøres på 18. Efter gode drives og og 2 ok indspil fra begge sider, blev matchen delt og stillingen var således 3-3 efter foursomes. 

 

Da Aabybro Golf Klub ikke har en restaurant, måtte vi ind efter håndmadder til frokost. Om det havde en positiv indvirkning på spillet vides ikke, men der var enighed om at der skulle deles håndmadder ud i singles. 

 

Selvom Claus P. Som tidligere nævnt havde fødselsdag, så var han bestemt ikke i gavehumør og igen gjorde han rimelig kort proces med en sikker 3/1 sejr. 

 

Kaspers match bølgede frem og tilbage og efter 17 huller var de all square og det skulle således afgøres på 18. hul. Et super drive, lige så godt indspil og et klasseput gjorde at Kasper vandt 18. hul og dermed matchen 1/0. 

 

Oscar var hurtigt kommet bagud i singles på de første huller og var 3 ned efter 6. Han kom dog stærkt igen og vandt 8., 9. (med en eagle) og 10. med birdie for at komme tilbage til square. Desværre holdt momentet ikke hele vejen rundt og Oscar var 1 ned efter 17. hul og skulle således vinde 18. hul for at få point. Desværre blev hullet delt og Oscar tabte matchen 1/0. 

 

Mathias er en fighter og det viste han på bedste vis og efter at have været ned med 1 langt inde i matchen, fik han kæmpet sig til 1 up, men tabte så et hul og således var de square før 17, som blev delt i par. Igen skulle matchen så afgøres på 18. Begge får slået godt drive og begge pitcher ind på green. Mathias er tættest på – cirka 3 meter fra pinden. Modstanderen mistede sit put og så kunne Mathias hole for birdie og dermed endnu points til holdet. 

 

Rasmus fik ikke set så meget af banen, hverken i foursomes eller singles og tabte 5/3. Han har endnu sin debut sejr til gode, hvilket vi glæder os til at fejre.

 

Igen var afgørelsen på matchen spillet over i hænderne på Danny Lønstrup, som var ude mod Jesper Gunder. Matchen bølgede frem og tilbage og efter 17 huller var Jesper Gunder således 1 up. Begge spillere slog et godt drive ud, men begge ”valgte” ikke at ramme green. Danny lagde den up ”safe” 30 meter kort af green (læs en lundeborg!) og Jesper højre om green. Danny chippede ind til 3 meter, mens Jesper chippede ind til en god meters penge. Danny holer sit put og nu var det så op til Jesper at se om Aabybro skulle have point på hjemmebane eller ej. Puttet tager hulkanten og dermed deler Danny og Jesper matchen. 

 

2. divisionsholdet sikrede sig dermed årets første sejr med en næsten sikker 10-8 sejr over Aabybro. 

 

 

Af Lone Branick - sat på siden 10.05.2021

 

Hermed et par stemningsbilleder fra New søndag med et par ord på vegne af senior-kaptajnen:

Seniortroppen drog (lørdag) mod Brønderslev kl. 05.45 – jo jo – vi var nok alligevel vågne. Stolte mødte vi op til morgenbuffet iklædt vores spritnye spillerdragter og nyerhvervede Coronapas. Vinden blæste koldt fra vest, men vi gik i kamp med højt humør. Desværre måtte vi se os slået af et bedre hjemmehold – og vendte næsten hjemad til Gatten med et nederlag på 10-4.

Søndag morgen var vi så friske og udhvilede, som kun seniorer på tour kan være. Godt sendt afsted af Maria i støvregn vendte vi tilbage i høj sol med en vinderscore på 10-4 over Mollerup. 

 

Af Jesper Thøger Christensen - sat på siden 09.05.2021

 

Holdet i 4. division mødte lørdag (8/5) Ørnehøj på udebane.

 

Efter forni var vores tre singler bagud med et par huller eller mere. Første foursome var et par huller eller mere oppe og den sidste foursome nede med 1 hul. Altså var stillingen efter forni 9-3 i Ørnehøjs favør.

 

Glenn Schmücker i 1. singlen fik kæmpet sig tilbage og var lige med modstanderen, men ender desværre med at tabe på hul 17.Henrik Sand i 2. singlen fik lavet er par birdies på bagni, men måtte se sig slået af en spiller som ikke lavede nogle fejl. Frederik Christensen i 3. singlen fik sig kæmpet tilbage på all square, og vandt på hul 18. En vigtig sejr som betød vi kunne nøjes med henholdsvis at dele og vinde de sidste to foursomes. Jacob Kjeldsen og Allan Amstrup kom 4 up, men efter er par birdies fra modstanderen, var føringen reduceret til 1 up. De holdt fast i føringen og vandt på hul 18.

 

Den aktuelle stilling var dermed 5-4 i vores favør og vi kunne nøjes med at dele den sidste foursome.

 

Sidste foursome bestod af Simon Iversen og Jesper Thøger Christensen. Vi fik kæmpet os tilbage og kom for første gang i matchen 1 up efter hul 13. Efter hul 17 var vi fortsat 1 up og dermed sikre på at dele matchen og vinde kampen. Vi havde dog ikke hørt stillingen fra singlerne i lang tid, og forventede at vi blev nød til at vinde for at dele hele kampen. Vi vinder også hul 18 og vinder dermed matchen 2-0.


Medspillerne bryder ud i jubel og det går op for os at vi har vundet kampen 8 - 4 efter et comeback af Frederik.

 

I morgen skal vi spille hjemme for første gang siden 2019. Det glæder vi os til.

 

Se resultater af linket nedenfor
https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2688615/roundrobin 

 

og billeder fra dagen lige her:

 

Holdet i 4. division mødte søndag (9/5) Rold Skov på hjemmebane.

 

Frederik Christensen i 3. singlen gentager sejren fra om lørdagen. Denne gang i mere sikker stil med 4up og 3 huller igen. Henrik Sand i 2. singlen fik taget ravanche og fik kæmpet en all square hjem til holdet. Glenn Schmücker i 1. singlen spillede mod en i hcp +0,9 og tabte med 5 ned og 4 at gå.

 

Efter singlerne var stillingen således 3-3.

 

Jacob Kjeldsen og Allan Amstrup var 4 up efter 5 huller, men så sig ikke tilbage og vandt med hele 7up og 6 huller igen. Sidste foursome bestod af Simon Iversen og Jesper Thøger Christensen. Vi spillede stabilt og kom 3 up efter 4 huller og 6 up efter 9 huller.

 

Søndagens vundne match var således mere sikker end lørdagens, men med to sejre i første weekend er vejen nu banet for målet om en 1. plads og oprykning til 3. division. 

 

Næste kamp er ude mod Aars den 19. juni og hjemme mod Ørnehøj den 20. juni. 

 

Se resultater af linket nedenfor
https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2688615/roundrobin

 

Og billeder fra dagen lige her:


BOLDSAMLING

Sat på siden 15.04.2021

 

Så blev der endnu engang opsamlet bolde på rangen efter dagens træning. Alle gamle bolde er blevet sorteret fra og vi har nu kun Titleist bolde på rangen 😊 Det tog lidt tid men med fælles flid gik det som en leg. En VIGTIG detalje: De nye range bolde er kun til brug på rangen!! På indspilsgreen bruges egen bolde!!


OG DER TRÆNES LØS...

Sat på siden 12.04.2021

 

Onsdag den 31/3 var der 12 mand til dagens træning og sessionen blev afsluttet med en times hakken efter suckere samt opsamling af bolde langs roughen i begge sider af rangen.Jonas og Majken mener vi nok fik hakket og skovlet 1500 - 2000 bolde ind.

Også påskedagene blev udnyttet. Team Himmerland nappede sig nemlig en lille træningssamling i påsken. 24 spillere deltog og oplevede både regn, sne og storm - typisk dansk april. Vejret kan kun blive bedre!


Programmet bød på træning om formiddagen og spil om eftermiddagen. Den nye Academy Course kom også i spil, og den kan på det varmeste anbefales til en hurtig runde eller blot træning af det korte spil.


Scores fra søndagens runde - i stormvejr - kan ses på Golfbox.


ÅRETS FØRSTE ELITETRÆNING

Sat på siden 11.03.2021

 

Til årets første elite-træning var 15 friske spillere troppet op - klar til at tage hul på 2021-sæsonen.


TEAM HIMMERLAND ELITETURNERING 2021

Turneringsbetingelser og -beskrivelse 

Team Himmerland Eliteturnering er ugentlige turneringer for elitespillere tilknyttede Team Himmerland - Himmerland Golf Klubs eliteafdeling, der dækker over 2 herrehold, 1 seniorhold, 1 veteranhold samt 1 ungdomshold i Danmarksturneringen.

 

Turneringsformen er slagspil med fuldt spillehandicap. 

 

Du SKAL have en anden teamspiller som markør for din runde! 

 

Der spilles primært på New Course, men Old Course kan benyttes, såfremt New er booket op. 

 

Der kan spilles fredage og søndage fra og med fredag den 2/4 til og med fredag den 1/10 – med undtagelse af dage med klubturneringer, Danmarksturneringskampe eller arrangementer, der lukker begge baner! 

 

Tilmelding via Golfbox’ turneringsmodul. Der åbnes for tilmelding kl. 12:00 3 uger før spilledagen. (Se spilleplan HER...)

 

Sidste frist for tilmelding er inden tee off.

 

Startliste til fredagens/søndagens runde er åben – det vil sige I booker selv tid i Golfbox og I vælger selv bane og tee! (Hav dog ved valg af tee for øje, fra hvilken tee dit elitehold spiller normalt) Scorekort printes ved shoppen og lægges umiddelbart efter runden til registrering i Members Only. NB! For at forkorte ekspeditionstiden i forbindelse med regulering er I meget velkomne til at indsende scores/foto at kortet til gofklub@himmerland.eu, da kassen Members kun tømmes på hverdage. Men HUSK: I skal stadig tilmelde jer i Golfbox, så tilmeldingsliste og de indleverede kort kan afstemmes! 

 

Er man tilmeldt, men undlader/glemmer at aflevere kortet registreres runden som no return. Kort indleveret uden forudgående tilmelding, bliver ikke registreret. Kort sagt: Det er overordentligt vigtigt at få til- og/eller afmeldt sig korrekt og ikke mindst rettidigt! 

 

Alle runder er tællende i handicapregulerende forstand, medmindre turneringsledelsen finder grund til andet, jf. reglerne herfor. 

 

Turneringskoordinator:
Himmerland Golf Klub – Maria Fjelstrup Kallesø – 5163 1978 – golfklub@himmerland.eu

 

Turneringsledelse:
Team Himmerland – Oskar Mogensen – 2125 2678 – mogensenoskar@gmail.com

 

PRIVATLIVSPOLITIK TURNERINGER
Læs mere HER... 

 

RIGTIG GOD FORNØJELSE! 

 

Der tages forbehold for ændringer i format eller program