Himmerlandspigerne

VELKOMMEN!

En ny dameklub har set dagens lys i Himmerland! På den stiftende generalforsamling afholdt torsdag den 17/10 mødte 22 af klubbens damespillere op for at vise deres interesse for dette nye tiltag.

Forslaget til vedtægter blev godkendt og disse kan læses lige HER...

Dernæst blev følgende valgt til bestyrelsen - Karen Margrethe Nielsen, Vibeke Haglund og Lene Nymand Dalgaard:

Charlotte Albrecht Holm Sørensen og Maria Fjelstrup Kallesø blev valgt som henholdsvis suppleant og revisor.

Under eventuelt var der livlig debat om konceptets mange muligheder og bestyrelsen trækker nu i arbejdstøjet og vil sammen med arbejdsgruppen bag HIMMERLANDSPIGERNE sammensætte det bedste koncept for en fleksibel ugeklub baseret på damespillernes spørgeskemasvar og øvrige input.

Konstruktive ideer og forslag er altid velkomne! Bare send en mail til sekretariatet på golfklub@himmerlandgolf.dk - så tages det med til bestyrelse og arbejdsgruppe.

Vi glæder os til at se jer hos HIMMERLANDSPIGERNE - følg med her på siden og på Facebook!