Himmerlandspigerne

SPILLEPLAN 2021

...kan ses lige HER... (der tages forbehold for ændringer og trykfejl)

RETNINGSLINJER 2021

NB! Der kan fortsat være Corona-relaterede tilpasninger af retningslinjerne.....

Hvem er vi:
Ugeklub i Himmerland Golf Klub for friske piger fra 18-års alderen.

Formål:
Skabe socialt netværk – hygge os med golfspillet – dejligt samvær med andre piger.

Bestyrelse:

For sæsonen 2021 er der valgt følgende bestyrelse:

Fungerende formand:

Vibeke Kruse Haglund
E-mail: vibeke.kruse@outlook.com

Fungerende kasserer:

Karen Margrethe Nielsen
Mobil: 2334 6069
E-mail: ankernielsen@live.dk

Fungerende medlem:

Charlotte Holm Sørensen
Mobil: 2096 1176
E-mail: lotsmith@hotmail.com

Spilledag:
Tirsdag – man kan vælge mellem formiddag og eftermiddag samt sen eftermiddag. Eftermiddagsboldene spiller så mange huller som lyset tillader det. Med det nye handicapsystem er det muligt at blive reguleret på 'skæve' antal huller - bare man har spillet minimum 9 huller.

Starttider:
Formiddag - Eftermiddag

Bane:
Der spilles primært på Old Course.

Spilleform:
Stableford – flagspil – holdspil – sjove/fantasifulde spilleformer. Spilleplan for hele sæsonen følger.

Tilmelding:
Via Golfbox. (Frist mandag kl. 09:00)

Scorekort:
Afhentes og afleveres i Members Only (lokalet ved siden af klubkontoret).

Opstart:
6. april 2021

Kontingent:
Fuldt medlemskab kr. 300,00 årligt – 10 turs klippekort kr. 300,00. Du kan indmelde dig HIMMERLANDSPIGERNE lige HER... Gæstespillere kr. 40,00 per gang. Alle indbetalinger bedes gjort via MobilePay til 30126645 - Vibeke Haglund

Facebook og hjemmeside:
Følg os og vores aktiviteter her: Himmerlandspigernes Facebook-gruppe samt her på golfklubbens hjemmeside.

Præmieoverrækkelse:
Hver måned (se spilleplan) spiller vi kun om eftermiddagen og kun 11 huller. Efter endt runde samles vi til fællesspisning samt præmieoverrækkelse for den foregående måned. Det drejer sig jo om hygge – hygge – hygge.

Rækker:
Vil vi afgøre fra gang til gang – afhængigt af hvor mange vi er samt spilleform.