Himmerlandspigerne

På disse sider kan findes nyttige oplysninger om Himmerlands "klubber-i-klubben". Ugeklubberne har selv ansvaret for at vedligeholde og opdatere siderne via klubsekretæren på mailadressen: golfklub@himmerland.eu

SPILLEPLAN 2023

...er under udarbejdelse. Hold øje med hjemmesiden.

RETNINGSLINJER

Hvem er vi:
Ugeklub i Himmerland Golf Klub for friske piger fra 18-års alderen.

Formål:
Skabe socialt netværk – hygge os med golfspillet – dejligt samvær med andre piger.

Bestyrelse:
For sæsonen 2023 er der valgt følgende bestyrelse:

Vibeke Kruse Haglund
E-mail: vibeke.kruse@outlook.com

Karin Havemose
E-mail: havemose.karin@gmail.com

Irene Larsen
Mobil: 5134 3291
E-mail: rickyl@privat.dk

Rikke Ingerslev Madsen
Mobil: 2071 6638
E-mail: rikkeingerslev@live.dk

Spilledag:
Tirsdag – man kan vælge mellem formiddag (kl. 10:00-10:50) og eftermiddag (kl. 16:00-16:30). Eftermiddagsboldene spiller så mange huller som lyset tillader det. Med det nye handicapsystem er det muligt at blive reguleret på 'skæve' antal huller - bare man har spillet minimum 9 huller.

Starttider:
Formiddag - Eftermiddag

Bane:
Der spilles primært på Old Course.

Spilleform:
Stableford – flagspil – holdspil – sjove/fantasifulde spilleformer. Spilleplan for hele sæsonen følger.

Tilmelding:
Via Golfbox. (Frist mandag kl. 13:00)

Scorekort:
Afhentes og afleveres i Members Only (lokalet ved siden af klubkontoret).

Sæsonstart:
4. april 2023

Kontingent:
Du kan indmelde dig HIMMERLANDSPIGERNE lige HER... Fuldt medlemskab kr. TBA årligt. Andre muligheder: Gæstespiller kr. TBA per gang - sidstnævnte kategori har dog en egen præmierække. Alle indbetalinger bedes gjort via MobilePay til 30126645 - Vibeke Haglund

Facebook og hjemmeside:
Følg os og vores aktiviteter her: Himmerlandspigernes Facebook-gruppe samt her på golfklubbens hjemmeside.

Præmieoverrækkelse:
Ca. én gang om måneden (se spilleplan) spiller vi kun om eftermiddagen og kun 12 huller. Efter endt runde samles vi til fællesspisning samt præmieoverrækkelse for den foregående måned. Det drejer sig jo om hygge – hygge – hygge.

Rækker:
Vil vi afgøre fra gang til gang – afhængigt af hvor mange vi er samt spilleform.