REGIONSGOLF

Regionsgolf er en mulighed for klubbens medlemmer at dyste med andre ligesindede i hulspilsformatet. Der er to overordnede hulspilsturneringer under Regionsgolf - en, hvor handicappet afgør, hvilket hold du er på (A B C D), og en, hvor det er alderen, der kigges på (Senior/Veteran/Superveteran).

Himmerland Golf Klub har i løbet af vinteren givet klubbens medlemmer mulighed for at melde sig under spiller-fanerne, og baseret på tilslutningen har vi i 2024 tilmeldt et seniorhold og et superveteranhold. Følg dem via deres respektive links og kom gerne og hep, når de er på hjemmebane 

MØD KAPTAJNERNE

 

 

Preben Havemose
Kaptajn for superveteranerne
ph@havemose.dk / 4095 1522

Per Dalsgaard
Kaptajn for seniorholdet
pd@logstorfjernvarme.dk / 2967 1258

STATUS

- Ultimo februar forventes spillepuljerne offentliggjort og de grundlæggende spilledatoer kommer på plads.

- I løbet af marts er det muligt for kaptajnerne at ændre på matchdage og spilletidspunkter, og 1. april (nej, det er ikke en aprilsnar) er matchprogrammet endeligt og officielt.

- I ugerne 17-26 spilles så de indledende runder i puljespillet (kommer vi i pulje med 3 andre hold, som er det typiske set up, vil der således være 3 udekampe og 3 hjemmekampe, der skal spilles i denne periode)

- Derpå følger slutspil og siden finaler for de dygtigste hold.

Vi vender tilbage med mere nyt til den 22 mand (M/K) store samlede spillertrup, når puljer og datoer er ved at være på plads, og indtil da kan spillerne få mulighed for - ud over at gå i benhård træning sydpå eller ved simulatoren - kigge nærmere på turneringsbetingelserne, hvis de eksempelvis er nysgerrige efter om der må køres i golfbil eller medbringes en caddie. Betingelserne findes lige HER...

Følg holdene her på siden...

Har du spørgsmål eller kommentarer, kontakt da klubsekretæren på golfklubhimmerland@gmail.com  / 5163 1978