REGIONSGOLF

...er det måske noget for dig?


Regionsgolf er din mulighed for at dyste med andre ligesindede i hulspilsformatet. Der er to overordnede hulspilsturneringer under Regionsgolf - en, hvor handicappet afgør, hvilket hold du er på (A B C D), og en, hvor det er alderen, der kigges på (Senior/Veteran).

Himmerland tilmelder årligt hold til disse to turneringer - afhængigt af, om vi har kapable holdkaptajner til at holde tøjlerne... Og det har vi heldigvis! Til sæsonen 2021 har vi atter følgende hold tilmeldt:

1 hold i Veteran B-rækken for hvilket Bente Duedal Ravn er kaptajn - bduedal@gmail.com - 2943 4991. Følg holdets kampe og resultater HER...

1 hold i B-rækken. Her hedder kaptajnen Per Dalsgaard - pd@logstorfjernvarme.dk - 2967 1258. Følg holdets kampe og resultater HER...

HVEM KAN VÆRE MED?

Du skal være fuldgyldigt medlem af Himmerland Golf Klub, som desuden skal være din hjemmeklub.

I A B C D-turneringen skal du være fyldt 21 år inden udgangen af spilleåret. Derudover skal du opfylde handicapkravet for den række, du opstiller:

 

A-række min.   4,5
B-række min. 11,5
C-række min. 18,5
D-række min. 26,5

 

Spillernes handicap om fredagen er afgørende for, om spilleren er spilleberettiget i en given række i den efterfølgende uge. På selve dagen er spillerens dagsaktuelle handicap afgørende for startrækkefølgen blandt herresinglerne.

I Senior/Veteran-turneringen er det som nævnt alderen, der er afgørende:

I senior-rækkerne skal spillerne være fyldt 50 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes. For veteranerne gælder, at spillerne skal være fyldt 60 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes.

HVAD KOSTER'ED?

Klubben betaler holdenes turneringsfee, så du skal kun af med betaling for, hvad du måtte spise og drikke til runderne. Derudover bliver holdene inviteret til en afslutningsturnering med golf, spisning og hyggeligt samvær. Endelig får du som spiller også bolde til spillet - med klubbens logo, selvfølgelig! 

HVAD FÅR JEG UD AF DET?

Du får mulighed for at hygge og hulspils-dyste i selskab med dine klubkammerater både på hjemme- og på udebane. Det er rigtig sjovt og hyggeligt og indimellem også rigtig spændende, når det lige er dit sidste putt, der kan vende kampen...

HVORNÅR ER DET?

I A B C D-turneringen bliver kampdagene meldt ud på forhånd. Det er typisk mandage i maj/juni med 1. start kl. 17:15. Man spiser gerne en bid mad sammen efter kampen.

I Senior/Veteran-turneringen bliver der meldt ud, i hvilke uger, de indledende runder skal spilles, og så aftaler kaptajnerne nærmere med hensyn til dato og tidspunkt.

JEG VIL VIDE MERE OM TURNERINGEN...

Så kan du gå på turneringes hjemmeside: www.rgd.dk og læse mere.

JAAAAAH, DET LYDER SPÆNDENDE - HVAD GØR JEG SÅ?

Kontakt kaptajnen for det hold, du ønsker at spille. Du kan så komme i spillertruppen for det givne hold, og vil eventuelt blive udtaget til spil og få nærmere info direkte fra din kaptajn. Du bliver en del af et team, hvor man selvfølgelig kommer, når man har sagt ja til at spille, og man bakker hinanden op - uanset matchens udfald :-)

Har du spørgsmål eller kommentarer, kontakt da enten en af kaptajnerne eller klubsekretæren på golfklub@himmerland.eu / 5163 1978