RESULTATBØRSEN

På denne side vil I kunne finde årets turneringsresultater. Næste resultater i 2023 bliver fra SMILEY FONDENS FAMILIEFEJDE 14. oktober 😊


01.10.2023 - KLUBBENS INVITATIONAL

FORPLEJNINGSSPONSOR:

 
PRÆMIESPONSOR:  

TAK TIL DE FRIVILLIGE 
Deltagerne slap igennem det grå og småkolde efterårsvejr med blot en enkelt byge sidst på runden, da Himmerland Golf Klub søndag den 1. oktober afviklede den årlige invitationsturnering, Klubbens Invitational, hvor der bliver sagt stor TAK! til klubbens sponsorer og til de helt uundværlige frivillige, der året igennem giver en hånd i udvalg, bestyrelser og til turneringer samt repræsenterer klubben i Danmarksturnering og Regionsgolf. Vel udstyret med banan og müslibar, en lille skarp og en kop kaffe eller the ’to go’, drog spillerne til samlet start på Old Course kl. 10:00. Formatet var som udgangspunkt en individuel stableford, men med en fourball (den bedste stablefordscore på hvert hul) med ukendt makker som en lille krølle. Der var således ingen der anede, med hvem de var makker på dagen – dette blev først afsløret ved præmieoverrækkelsen. Efter runden gik deltagerne til bords og nød godt af en lækker frokostplatte med lidt lunt og efterfølgende kaffe med lidt sødt. Turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø fordelte præmierne efter nedenstående resultater og afrundede så arrangementet med 3 hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND som sig hør og bør i Gatten. 

Fourball-resultaterne (lige resultater blev afgjort matematisk)
1. Bente Duedal Ravn og Christian Muldbjerg    46 point 

De bedste, individuelle præstationer, der ikke blev præmieret i holdturneringen grundet uheldig lodtrækning, blev også belønnet. Lige resultater her blev afgjort med laveste handicap. 
1. Per Dalsgaard 41 point 
2. Jakob Ledet 35 point 
Ros til Per Jensen – 35 point men højere handicap. 

’Den Udtrukne’ var også på spil denne dag og parret på 6. pladsen –  Viggo Sørensen og “Average Joe” med 38 point – kunne glæde sig over et par fine præmier (afgjort matematisk).

Et par klappepræmier blev det også til, og her var Karin Havemose, Georg Ravn og Leif Bjørn Nielsen de heldige.

Der blev også dystet om at komme 'Nærmest Pinden' på banens seks par 3 huller og især én spiller var særligt skarp denne dag. 
Hul 6: Christian Muldbjerg 7,78 m 
Hul 8: Per Jensen 3,54 m 
Hul 11: Christian Muldbjerg 9,25 m 
Hul 13: Christian Skovbjerg Balsby 5,91 m 
Hul 15: Christian Muldbjerg 4,07 m 
Hul 17: Per Dalsgaard 0,71 m (slog Christian Muldbjerg af pinden...) 

”Har I haft en god dag?” ”JAAAAAHHH!” Humøret var højt hos deltagere og præmietagere, der var klar til at suse ind og se resten af Ryder Cup-finalen bagefter. Bagerst fra venstre ses Annegrete Nielsen, Thyge Samuelsen, Christian Skovbjerg Balsby, Viggo Sørensen, Georg Ravn, Jakob Ledet, Karin Havemose og Preben Buus Havemose. Forrest ses Bente Duedal Ravn, Leif Bjørn Nielsen, Christian Muldbjerg, Per Dalsgaard og Per Jensen.

Se flere stemningsbilleder fra dagen på klubbens Facebookside.      


26.-27.08.2023 - KLUBMESTERSKABERNE

PRÆMIESPONSOR:

 
FORPLEJNINGSSPONSOR:  

MESTRENE KÅRET I HIMMERLAND GOLF KLUB
Vejret var for årstiden ganske fremragende og kun med ganske få dryp fra oven, da første spilledag af årets klubmesterskaber blev sat i gang på Old Course lørdag den 26. august kl. 08:00. Formatet var slagspil uden handicap for mesterskabsrækkerne, med en sideløbende stablefordkonkurrence, til hvilken man kunne ’overgive sig’, skulle slagspilsformatet blive for surt undervejs. 

Der blev kæmpet bravt i alle rækker og dagens resultater blev lagt til grund for søndagens startliste, der efter turneringsledelsens puslerier kunne offentliggøres kl. 16:38. 

Lørdagens felt på 64 spillere var grundet afbud reduceret til 61 søndag, hvor spillet foregik på New Course. Der var varslet knap så spændende golf-vejr senere på dagen, og da klokken nærmede sig 15 gik den ikke længere og der blev åbnet for hanerne – dog ikke i skybruds-format, men blot som en ihærdig byge. Det klarede heldigvis op igen og efter en vanvittig tæt kamp kunne årets herremester få den obligatoriske tur i søen på hul 18. Der var også meget tæt kamp hos damerne, men ligestillingen er dog ikke nået til at også damemesteren skal i søen – hvilket damemesteren og hendes nyligt udskiftede knæ var ganske tilpasse med.

Derpå stod den på glaseret skinke med stuvet grønt i HimmerLands restaurant, og turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø kunne fordele præmier og kåre mestre efter nedenstående resultater. Den hyggelige mesterskabsweekend blev – selvfølgelig – afrundet med tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND.

Overordnet mesterskab
Damemester: Benedicte Kruse 185 slag
Runner up: Vivian Bøttger Hansen 186 slag
Herremester: Christian Skovbjerg Balsby 140 slag
Runner up: Jacob Kjeldsen 141 slag

Aldersmesterskaber
Junior piger: Silkemarie Jepsen Lundh 204 slag
Junior drenge: Christian Muldbjerg 147 slag
Ungdom herrer: Jacob Kjeldsen 141 slag
Mid-age herrer: Jesper Frank Lund 155 slag
Senior damer: Vivian Bøttger Hansen 186 slag
Senior herrer: Christian Skovbjerg Balsby 140 slag
Veteran damer: Benedicte Kruse 185 slag
Veteran herrer: Per Jensen 170 slag
Superveteran damer: Anna Lystbæk 199 slag
Superveteran herrer: Peter Lorenzen 176 slag

Stableford
A-rækken
1. Christian Skovbjerg Balsby 75 point
2. Jacob Kjeldsen 72 point
3. Steffen Kruuse Vinther 70 point
4. Thomas Hyldgaard Nielsen 69 point

B-rækken
1. Erik Funder 77 point
2. Henrik Vinther Jensen 75 point
3. Per Jensen 73 point (HCP 11,8)
4. Lars Herskind Grotrian 73 point (HCP 15,0)
Ros til Vivian Bøttger Hansen 73 point (HCP 17,2)

C-rækken
1. Kjeld Livoni 77 point
2. Leif Skourup Hansen 76 point
3. Anna Lystbæk 75 point
4. Annebell Gaute Samuelsen 71 point

Glade præmietagere og mestre efter vel overstået mesterskabsweekend i Himmerland. Bagerst fra venstre ses Kjeld Livoni, Thomas Hyldgaard Nielsen, Annebell Gaute Samuelsen, Silkemarie Jepsen Lundh, Christian Muldbjerg, Jesper Frank Lund og Jacob Kjeldsen. I næste række har vi Erik Funder, Anna Lystbæk, Vivian Bøttger Hansen, Henrik Vinther Jensen, Lars Herskind Grotrian og Leif Skourup Hansen. Forrest sidder Christian Skovbjerg Balsby, Benedicte Kruse, Per Jensen og Peter Lorenzen.

Se flere stemningsbilleder fra dagen på klubbens Facebookside.     


28.07.2023 - FREDAGSTURNERING MED HURUP MURERFIRMA

PRÆMIESPONSOR:

 
KAFFESPONSOR:  

TOWLI’ GOLF MED HURUP MURERFIRMA
Til den sidste turnering i sommerferien var vejrguderne endelig med Himmerland Golf Klub, og humøret var således også højt fra start hos de 64 deltagere, der var klar til en dyst udi Towli’ Golf til Fredagsturnering med Hurup Murerfirma den 28. juli. Der var samlet start kl. 15:00 og så stod den ellers på netto slagspil i 4 mands hold krydret med gratis kast, slag stående på ét ben, scramble, spil med ét jern og skrål ’Der er et yndigt land’ mens der slås ud – for blot at nævne nogle af de drilske retningslinjer for spillet. 

Towli’ var det og der var basis for gode grin undervejs. Efter runden stod menuen på Himmerlandsgryde og inden kaffen med sødt, kunne turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø fordele de flotte præmier efter nedenstående resultater. Den formelle del af turneringen blev afrundet som sig hør og bør med tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND, og efter det obligatoriske foto af præmietagerne, gik de fleste af dagens friske deltagere med til en ’sejrsdans’ på hoteltorvet til tonerne af Georges Ezras ’Green Green Grass’ - guidet af turneringslederen, der tillige er Crossdance™-instruktør. Derpå blev der lagt op til sang – både fælles og via sponsors, Ricky Larsens, karaokeanlæg! Der blev i den grad hygget igennem, sunget, danset – en dejlig afrunding på klubbens sommerturneringer.

RESULTATERNE
1. Ukendt Golfer (Stine Mørch, Henrik Mørch, Frederik Mørch og Caroline Mørch) netto 47 slag
2. VAAT-nisserne (Viggo Sørensen, Anne Marie Meldgaard, Alice Samuelsen og Thyge Samuelsen) netto 54 slag
3. Mulighederne (Nina Durafour, Rene Durafour, Bo Hedegaard og Mette Hedegaard) netto 57 slag
Lige resultater blev afgjort matematisk, og dette sendte GudenAaen (Preben Aaen, Lene Aaen, Bjarne Lindberg Rasmussen og Marianne Ammentorp Rasmussen) samt Efternølerne (Helle Pauli Linde, Aslak Linde, Paw Hansen og June Wraae Poulsen) uden for præmierækken til trods for deres netto 57 slag. Rosende klapsalver blev det dog til.

Under velkomsten inden runden blev udtrukket en tilfældig placering uden for præmierækken, der ligeledes ville få sig en præmie med hjem denne dag. På den udtrukne 14. plads endte lige præcis sponsors eget hold The Family (Irene Larsen, Ricky Larsen, Anna Overgaard og Christen Overgaard) med netto 64 slag. De lod dog fluks præmien gå videre til holdet på 13. pladsen – Lorenzen/Edelved (Peter Lorenzen, Vibeke Torp Lorenzen, Kai Edelved og Mette Edelved).

Glade præmietagere med blandt andet flotte gavekort til HimmerLand, Højbjerg og Frk. Kold – alle selvfølgelig sponsoreret af Hurup Murerfirma. Bagerst fra venstre ses Bo Hedegaard, Mette Hedegaard, Nina Durafour, Rene Durafour, Thyge Samuelsen, Alice Samuelsen, Viggo Sørensen, Anne Marie Meldgaard og Kai Edelved. I forreste række har vi fra venstre Frederik Mørch, Stine Mørch, Caroline Mørch, Henrik Mørch, Peter Lorenzen, Vibeke Torp Lorenzen og Mette Edelved.

Se flere stemningsbilleder fra dagen på klubbens Facebookside.    


23.07.2023 - PAY & PLAY MESTERSKABERNE

PRÆMIESPONSOR:

 
FORPLEJNINGSSPONSOR:  

STORT MESTERSKAB PÅ LILLE BANE
Himmerland Golf Klub har en rigtig dejlig seks huller stor par 3 bane – Pay & Play Banen – der søndag den 23. juli lagde græs til det tredje officielle klubmesterskab på denne bane. Der blev dystet – ganske som ved klubbens ’rigtige’ mesterskab – i brutto slagspil-formatet i mange rækker baseret på køn og alder. Alle de i alt 46 deltagere blev udstyret med en lækker mulepose til turen med sandwich, vand, frugt og müslibar, så blodsukkeret kunne holdes stabilt igennem dagen. I alt 4 gunstarter blev det. 08:00 blev mid age- ungdoms- og seniorrækkerne sendt af sted til deres 18 hullers runde (6 huller fra hvert teested). 10:30 kom turen til veteranerne, der spillede efter samme set up. 13:00 var det junior/ynglinge med spilletilladelse, der kunne indtage banen. De spillede 2 runder fra henholdsvis tee 55 og tee 47. Slutteligt – kl. 14:45 – lød startskuddet for junior/ynglingespillerne, der endnu ikke har fået grønt kort. De nøjedes med 6 huller fra tee 47 og en voksen scorehjælper gik med hver bold. 

Ved 16-tiden var sidste spillere i hus og resultaterne blev gjort endeligt op. I senior herrerækken måtte der dog et spændende omspil til for at finde årets bedste spiller i den kategori. Under den efterfølgende saft, kaffe og kage i Junior Academy Loungen på træningsbanen, kunne turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø kåre mestrene efter nedenstående resultater. Der var super tæt løb i flere af rækkerne, men dog ikke så tæt, at der var behov for yderligere omspil. Slutteligt blev der trukket klappepræmier blandt de ikke-præmierede scorekort. En dejlig mesterskabsdag i fint - om end sidst på dagen også temmelig regnfuldt - sommervejr blev derpå afrundet som sig hør og bør med tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND. Tusind tak til alle, der bakkede op om vores lille arrangement! 

RESULTATERNE:  

Junior/yngling uden spilletilladelse - drenge: Christoffer Margon Kristensen 24 slag 
Junior/yngling uden spilletilladelse - piger: Line Brunsborg 31 slag 

Junior/yngling med spilletilladelse - drenge: Arthur Lynderup Kristensen 35 slag 
Junior/yngling med spilletilladelse - piger: Annebell Gaute Samuelsen 49 slag  

Mid age damer: Mette H. Brunsborg 78 slag 
Mid age herrer: Martin Hinrichsen Bachmann 59 slag 
Senior herrer: Donald Thomsen 57 slag efter hele 3 hullers omspil mod Thomas Hyldgaard Nielsen 
Senior damer: Karina Tribler Graarup 92 slag 
Veteran damer: Joan Irene Ravnkilde Lillie 65 slag 
Veteran herrer: Henrik Vinther Jensen 62 slag 
Superveteran damer: Bente Graarup 72 slag 
Superveteran herrer: Thomas Lillie 62 slag  

Bedste Newbie: Christoffer Margon Kristensen 
Bedste Junior/Yngling: Arthur Lynderup Kristensen 
Bedste Voksen: Donald Thomsen 

Præmietagerne søgte ly under halvtaget på rangen, da det obligatoriske vinderfoto skulle tages. Bagerst fra venstre ses Kristine Brunsborg, Annebell Gaute Samuelsen, Line Brunsborg, Karina Tribler Graarup, Mette H. Brunsborg, Simon Degn Lerkær, Donald Thomsen, Bente Graarup, Henrik Vinther Jensen, Thomas Lillie, Martin Hinrichsen Bachmann, Joan Lillie, Jesper Møller Iversen, Arthur Lynderup Kristensen og Jeppe Tribler Graarup. Forrest fra venstre har vi Clara Sofie Lanng Jørgensen, Marcus Degn Lerkær, Noah Gaute Samuelsen, Christoffer Margon Kristensen og William Hesel Madsen.

Se flere stemningsbilleder fra dagen på klubbens Facebookside.   


21.07.2023 - FREDAGSTURNERING MED MIDTFJORD EL

PRÆMIESPONSOR:

 
KAFFESPONSOR:  

“BLINDT” HOLD MED MIDTFJORD EL 
Det drilske juli-vejr holdt sig i skindet og nøjedes med at sende enkelte blide byger fra oven, da Himmerland Golf Klub fredag den 21. juli bød på Fredagsturnering med Midtfjord El. Sidstnævnte var selvsagt præmiesponsor og de 48 friske deltagere var meget passende i stødet til denne dyst på Old Course, der tog udgangspunkt i en helt almindelig individuel stableford med fuldt spillehandicap. Men efter runden blev spillerne fordelt i 12 handicapmæssigt ligeværdige og af klubbens turneringsmodul ganske tilfældigt blandede firemandshold, hvor de tre bedste scores på hvert hul, udgjorde holdets resultat. Ingen vidste således på forhånd, med hvem man måtte være makker, og det var bare om at gøre sit bedste i håb om, at de udtrukne holdkammerater havde gjort ligeså.

Der var højt humør at spore, da feltet gik til den efterfølgende fællesspisning - stegt flæsk er altid et hit – og så blev de fine præmier fordelt efter nedenstående resultater. Og der var også lidt ekstra præmier til særligt fine resultater, der – grundet ærgerlig holdfordeling – ellers måtte se sig forbigået denne dag. Bobby the Pro var klar med guitar og fællessang under kaffen og lidt flere konkurrencer i løbet af aftenen kunne sende yderligere deltagere hjem med præmier - vin, lektion med Bobby himself eller Crossdance™-træning med turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø. En dejlig dag og aften med hyggen i højsædet - HIM-MER-LAND! 

RESULTATERNE
1. Team 7 (Jan Jørgensen, Rene Durafour, Jette Hinkbøl og Lene Aaen) 116 point 
2. Team 3 (Betina Strandberg-Clausen, Jytte Elkjær, Henning Elkjær og Bent Frisk) 112 point 
3. Team 9 (Kai Edelved, Wilfried Simon, Bjørg Blomgreen Bent og Bjarne Lindberg Rasmussen) 111 point 

Anna Lystbæk (39 point), Preben Buus Havemose (37 point) og Preben Aaen (36 point) blev præmieret for fine, individuelle præstationer uden for holdrækken. 

Der blev desuden dystet om at komme nærmest pinden på banens seks par 3 huller: 
Hul 6: Lene Aaen 9,67 m 
Hul 8: Betina Strandberg-Clausen 1,33 m 
Hul 11: Preben Borregaard 4,24 m 
Hul 13: Preben Aaen 1,98 m 
Hul 15: Jan Jørgensen 8,62 m 
Hul 17: Aslak Linde 2,45 m 

Glade præmietagere med blandt andet gavekort og paraplyer. Bagerst fra venstre ses Aslak Linde, Betina Strandberg-Clausen, Rene Durafour og Kai Edelved. På mellemste række sidder turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø, Preben Havemose, Bjørg Blomgreen Bent, Wilfried Simon, Bent Frisk, Bjarne Lindberg Rasmussen, Henning Elkjær og Anna Lystbæk. Forrest har vi Jette Hinkbøl, Jan Jørgensen, Lene Aaen, Preben Borregaard, Jytte Elkjær og Preben Aaen. 

Se flere stemningsbilleder fra dagen på klubbens Facebookside.  


17.07.2023 - SCHOU ÆGTEPARTURNERING

PRÆMIESPONSOR:

 
KAFFESPONSOR:  

ÆGTEPARDYST STARTEDE MED ET BRAG
Dette års udgave af Schou Ægteparturnering løb af stablen mandag den 17. juli og startede med et brag… Det var dog et af de meteorologiske, og da tordenvejr er absolut no go som spillevejr i golfverdenen, blev den samlede start skubbet til det voldsomme vejr have bevæget sig videre. Og så drog de 70 par på banen – Old Course – og fik konstateret hvorvidt det stadig er yndigt at følges ad, når foursome-makkeren sender bolden i sø, rough og bunker og vejret byder på periodevise skybrud. Humøret forblev dog højt, størstedelen af feltet gennemførte og alle tog med stor tilfredshed del i næste etape af dagens program.

Turneringssponsor Schou Company v/ Jørgen Schou havde nemlig – udover et formidabelt præmiebord – sørget for levende musik under og efter den lækre platte, som deltagere kunne gå i lag med oven på runden. Resultaterne var ganske imponerende, de vejrlige udfordringer taget i betragtning, og turneringsleder Palle Hove fordelte på underholdende vis de dejlige gevinster efter nedenstående. Præmieoverrækkelsen blev rundet af med de obligatoriske tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND, og herefter fortsat hyggen til de skønne toner fra Lune Carlsen. 

RESULTATERNE
(lige resultater blev afgjort med laveste samlede handicap) 

A-rækken 
1. Betina og Henrik Strandberg-Clausen 41 point 
2. Suzette og Torben Hansen 37 point 
3. Sussie og Flemming Eriksen 36 point 
4. Vivian Bøttger og Leif Skourup Hansen 35 point 
5. Gull-Maj og Torben Drejer 34 point 

B-rækken
1. Susanne og Frede Jørgensen 40 point 
2. Gitte og Åge Nielsen 39 point 
3. Hanna Skov og Torben Henriksen 34 point 
4. Mette og Jørgen Brunsborg 34 point 
5. Ulla og Jan Jørgensen 32 point 
Ros til Dorte Bühl og Steve Hansen for deres 32 point, men højere handicap. 

C-rækken 
1. Karin og Preben Buus Havemose 39 point 
2. Solveig Thomasen og Torben Degn 38 point 
3. Birgitte og Jørgen Schou 34 point (som dagens sponsorer lod Birgitte og Jørgen fluks deres præmie gå til klubben til brug ved en anden god lejlighed)
4. Hanne og Hans Kristian Eliasen 33 point 
5. Karina og Jeppe Tripler Graarup 32 point 

Der var også præmier på højkant i den supplerende konkurrence Nærmest Pinden på alle banens par 3 huller: 
Hul 6: Merete Thomsen 1,56 m 
Hul 8: Susanne Birk 0,87 m 
Hul 11: Henrik Bærtelsen 2,85 m 
Hul 13: Jan Sondrup 3,06 m 
Hul 15: Leif Bjørn Nielsen 5,18 m 
Hul 17: Jørgen Brunsborg 1,27 m 

Glade præmietagere efter årets ægtepardyst i Himmerland. Bagerst fra venstre ses Henrik Bærtelsen, Birgitte Schou, Jan Sondrup, Jørgen Schou, Torben Degn, Solveig Thomasen, Susanne Jørgensen, Frede Jørgensen, Torben Drejer, Gull-Maj Drejer, Åge Nielsen, Gitte Nielsen og Susanne Birk. Foran ses fra venstre Hans Kristian Eliasen, Hanne Eliasen, Betina Strandberg-Clausen, Jeppe Tripler Graarup, Karina Tripler Graarup, Suzette Hansen, Leif Bjørn Nielsen, Leif Skourup Hansen, Vivian Bøttger Hansen, Mette Brunsborg, Karin Havemose, Jørgen Brunsborg, Preben Buus Havemose, Merete Thomsen, Jan Jørgensen og Ulla Jørgensen. Allerforrest har vi Henrik Strandberg-Clausen, Torben Hansen, Hanna Skov, Torben Henriksen og yderst på fløjen Sussie Eriksen og Flemming Eriksen.

Se flere stemningsbilleder fra dagen på klubbens Facebookside.   


13.07.2023 - TORSDAGSTURNERING MED VILLA VINO

PRÆMIESPONSOR:

 
KAFFESPONSOR:  

SKÆG GOLFTURNERING MED VILLA VINO
Torsdag den 13. juli tog Himmerland Golf Klub hul på en perlerække af sjove, skæve og ikke mindst superhyggelige klubturneringer. Den første havde Villa Vino som præmiesponsor og turneringsformatet var et nyt, uprøvet holdkoncept – Én for alle og alle for én. Det 72 personer store deltagerfelt var fordelt i firemandshold og inden start skulle holdene hver især beslutte sig for, i hvilken rækkefølge de fire spillere skulle slå til holdets bold. Det kom der en del skæg ud af – især fordi de fleste spilstrategier hurtigt kunne gå fløjten, hvis spilleren, der skulle slå, ikke lige sendte bolden af sted som håbet. 

Efter de 9 huller på Old Course, der blev spillet med gunstart kl. 16 i et fint og bygefrit vejr, ventede en god, solid omgang husmandskost – kalvefrikassé med kartofler og blomkål – i restauranten. Efter præmieoverrækkelsen, som – bistået af turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø – blev afholdt af Villa Vinos skønne præmie”piger”, Nils Frøslev og Rune Hartmann Damsgaard, var der kaffe med sødt.

Derpå slog Himmerlands chefpro, Robert ’Bobby the Pro’ Kristensen, tonen an på guitaren og lagde op til fællessang – med tekster på storskærm, så alle kunne være med. Skønsangen blev krydret med lidt flere konkurrencer – blandt andet ’head and tail’ og ’syng dig til et gavekort’. En super hyggelig dag og aften – fuld af Himmerlandsk hygge som vi kender det fra ’gamle dage’. Flere arrangementer af samme kaliber følger her i juli måned.

RESULTATERNE
1. De 4 piger (Henrik Vinther Jensen, Gull-Maj Drejer, Annette Grotrian og lis Petersen) 18 point
2. Søborg/Siebert (Charlotte Pihlkjær Siebert, Jacob Pihlkjær Siebert, Carsten Siebert og Pierre Søborg) 17 point
3. Villa Vino (Nils Frøslev, Rune Hartmann Damsgaard, Ella Hartmann Damsgaard og Jørn Pedersen) 16 point – som sponsor kunne de naturligvis ikke tage præmien, der behørigt røg videre som klappepræmie til holdene ’Sportsgræs’ og ’Team Hygge’.
4. 4vænget (Jan Jørgensen, Anders Jørgensen, Peter Lorenzen og Jan Henrik Svendsen) 15 point

Der blev dystet om at komme nærmest pinden på de to par 3 huller, der er at finde på Old Courses for-ni, men ingen af de spillere, der lige præcis skulle drive på disse huller, fik den på green i første slag. Præmierne gik derfor selvfølgelig tilbage i præmiepuljen og blev brugt i en anden sammenhæng denne aften. 

Glade præmietagere vandt herligheder til ganen. Fra venstre ses Nina Durafour, Jacob Pihlkjær Siebert, Pierre Søborg, Charlotte Pihlkjær Siebert, Carsten Siebert. Gull-Maj Drejer, Lis Petersen, Annette Grotrian, Henrik Vinther Jensen, Jan Henrik Svendsen, Dorte Bühl Hansen, Steve Hansen, Peter Lorenzen, Hanne Eliasen, Hans Kristian Eliasen, Anders Jørgensen, Jan Jørgensen, Rune Hartmann Damsgaard, Rene Durafour, Ella Hartmann Damsgaard, Janette Bøgh Andreasen, Jørn Pedersen, Nils Frøslev og Flemming Andreasen.

Se flere stemningsbilleder fra dagen på klubbens Facebookside.  


25.06.2023 - EVA SOLO / KOP&KANDE CUP

PRÆMIESPONSOR:

 
PRÆMIESPONSOR:  

KRÆMMERENS CUP – FOR 25. ÅR I TRÆK!
Himmerland Golf Klub kunne i år fejre ’sølvbryllup’ med en vellidt sponsor, og bød således søndag den 25. juni velkommen til turneringen eva solo/Kop&Kande Cup – en turnering, der blev spillet første gang i 1998!  Programmet bestod som vanligt af dejlig morgenbuffet inden runden, velkomst og info ved sponsor - Jørgen Højrup ’Kræmmeren’ Jensen fra Kop&Kande i Farsø og Aars - og turneringsleder - Maria Fjelstrup Kallesø - samt gunstart kl. 09:00.

Dagens 72 friske spillere - i alle aldre (fra 8 til 80) og handicaps (fra 0,2 til 46,2) – var fordelt i 3 antalsmæssigt lige store rækker baseret på handicap og dystede på New Course. A-rækken i formatet netto slagspil og de øvrige to rækker i stableford. Et let skydække havde lagt en dæmper på junis ellers ihærdige sol, der først brød igennem på de sidste huller, og dette bekom deltagerne vel.

Fine resultater blev det også til i alle rækker, og dagens flotte præmier blev uddelt – flankeret af små anekdoter fra sponsor – efter nedenstående resultater. Præmieoverrækkelsen blev desuden krydret med lækre kræmmerhus-is (isenkræmmer…) fra HimmerLand, winners speech fra dagens bruttomester og det hele blev rundet af på traditionel vis med tre hurra’er og et rungende HIM-MER-LAND for deltagere, præmietagere, sponsorer, vejrguder og den altid charmerende turneringsledelse.

RESULTATER (Lige resultater blev afgjort med laveste handicap)

A-rækken:
1. Christian Skovbjerg Balsby netto 71 slag (HCP 0,2)
2. Ronnie Marcher netto 71 slag (HCP 12,1)
3. Bo Hedegaard netto 72 slag
4. Thomas Hyldgaard Nielsen netto 74 slag 
Ros men ingen præmier til Henrik Vinther Jensen og Vagner Mortensen med netto 74 slag, men højere handicaps.

B-rækken:
1. Preben Buus Havemose 39 point
2. Lene Aagaard 36 point (HCP 19,8)
3. Ole Solskin 36 point (HCP 22,7)
4. Torben Henriksen 35 point
Ros til Lars Larsen og Mette Edelved for ligeledes at præstere 35 point, men med højere handicaps.

C-rækken:
1. Noah Birk Andersen 40 point
2. Preben Borregaard 39 point
3. Annebell Gaute Samuelsen 37 point
4. Henning Elkjær 36 point
Her var der ros til Silkemarie Jepsen Lundh for 36 point, men højere handicap.

På New Course er der fire par 3 huller og her skulle dystes om at komme nærmest pinden i drivet:
Hul 2: Jørgen Brunsborg 1,95 m
Hul 7:  Christian Muldbjerg 0,93 m
Hul 10: Christian Skovbjerg Balsby 1,68 m
Hul 16: Sponsor, Jørgen Højrup Jensen 0,74 – gav fluks sin præmie videre til turneringslederen

Og på hul 17 gjaldt det om komme tættest på i to slag. Bedste herre blev her Henrik Vinther Jensen med 5,72 m. Der var ingen damer skrevet på tavlen, så præmien blev fluks videregivet.

En pokal var på højkant til bedste bruttoscore. Sidste års mester, Thomas Hyldgaard Nielsen, kæmpede bravt for at generobre titlen, men måtte se sig slået af en stærkt spillende Christian Skovbjerg Balsby, der med blot 71 slag (2 under banens par) kunne tage pokalen med sig hjem – hvad han for øvrigt har gjort mange gange i de forløbne 25 år! 

Glade præmietagere efter veloverstået turnering. Bagerst fra venstre ses Ole Solskin, Henrik Vinther Jensen, Annebell Gaute Samuelsen, Thomas Hyldgaard Nielsen, Ronnie Marcher, Jørgen Brunsborg, Henning Elkjær, Christian Muldbjerg, Preben Buus Havemose, Torben Henriksen, Preben Borregaard, Lene Aagaard og Bo Hedegaard. Forreste fra venstre har vi Christian Skovbjerg Balsby, sponsor Jan Engelbrecht fra eva solo, sponsor Jørgen Højrup ’Kræmmeren’ Jensen fra Kop&Kande i Farsø og Aars samt feltets yngste deltager, Noah Birk Andersen.

Se flere stemningsbilleder fra dagen på klubbens Facebookside.  


28.05.2023 - PINK PINSE - TEAM HIMMERLAND STØTTER BRYSTERNE 

GOLFSLAG FOR EN GOD SAG
Søndag den 28. maj afviklede Himmerland Golf Klub turneringen PINK PINSE – TEAM HIMMERLAND STØTTER BRYSTERNE. Arrangementet er en sammensmeltning af hele tre af klubbens traditionsrige turneringer: Team Himmerland Am/Am – hvor der spilles holdspil med klubbens elitespillere, Pinseturneringen – hvor deltagerne gerne skulle se pinsesolen danse (hvad den også gjorde denne smukke søndag!) og så endelig Pink Cup – velgørenhedsturneringen, hvor al overskud går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft inden for forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Feltet spændte vidt fra HCP +1,6 til HCP 54 og fra 6 til 78 år og de i alt 60 friske deltagere (plus en caddie!) drog – forsynet med en mulepose til turen og en (for nogle) tiltrængt kop kaffe sponsoreret af klubbens Smiley Fond – til start på Old Course kl. 09:00.

Der blev således både spillet holdformat, hvor de tre bedste stablefordscores på hvert hul talte som holdets resultat, og individuel stableford i én herre- og én damerække. Endelig var der en ekstra dyst om en vandrepokal, som gik til den spiller – uanset række – der præsterede flest stablefordpoint fra scratch – altså uden handicap. Efter runden stod den så på præmieoverrækkelse, kaffe og kage samt et lille indlæg fra en af Pink Cups sponsorer, Tupperware, repræsenteret af konsulenterne Lilian Olesen og Ninna Theilgaard, der desuden gav den som flittige præmiepiger under udtrækningen af lotterigevinsterne.

1., 2. og 3. præmierne i holdrækken var sponsorerede af resortet HimmerLand og blandt de øvrige præmier var herlige sager doneret af klubbens turneringssponsorer Schou, Kop&Kande i Farsø og Aars, green2green, Midtfjord El, Hurup Murerfirma samt Villa Vino . Derudover havde flere private samt HimmerLands Proteam bakket op med såvel præmier som kontante donationer, og endelig var der også flotte gevinster på højkant til blandt andet lotteriet fra Kræftens Bekæmpelses sponsorer og samarbejdspartnere.

Der blev slutteligt givet en kæmpestor og varm TAK til alle, der gjorde det muligt for klubben i alt at videresende kr. 20.735,- til Kræftens Bekæmpelse, og det hele blev traditionen tro afrundet med tre hurra-råb og et gjaldende HIM-MER-LAND. Tak for god dag for en god sag!

RESULTATERNE

Holdrækken
1. The Pin-Seekers (Ulla Jørgensen, Preben Borregaard, Kate Borregaard og teamspiller Lone Branick) 121 point
2. Bird(ie) Watchers (Per Dalsgaard, Leif Skourup Hansen, Vivian Bøttger Hansen og teamspiller Kai Edelved) 118 point
3. FORE!! (Henrik Vinther Jensen, Viggo Sørensen, Lis Petersen og teamspiller Benedicte Kruse) 112 point
Den Udtrukne – 8. pladsen: Pink Dreams (June Wraae Poulsen, Annette Grotrian, Helle Pauli Linde og teamspiller Mathias Fogh) 107 point

Damerækken
1. Vivian Bøttger Hansen 37 point
2. Ulla Jørgensen 36 point (HCP 25,5)
3. Lis Petersen 36 point (HCP 28,7)
4. Bjørg Blomgreen Bent 35 point (HCP 34,0)
5. Annette Grotrian 35 point (HCP 43,9)

Herrerækken
1. Preben Borregaard 38 point
2. Viggo Sørensen 36 point (HCP 17,8)
3. Bent Frisk 36 point (HCP 24,7)
4. Claus Brixius 35 point (HCP 4,7)
5. Leif Skourup Hansen 35 point (HCP 21,5)
6. Malthe Bryld Nissen 34 point
7. Per Dalsgaard 33 point (HCP 18,3)
Ros til Peter Wagner 33 point (HCP 21,8)

Bruttopokalen
..blev vundet af Jakob Bryld Nissen med 35 point.

Proernes gættekonkurrence
Som det blev afsløret fredag på Facebook kom Bobby the Pro tættest på flaget i proernes short game-dyst, og det havde 5 deltagere gættet på. Der blev derfor trukket lod og den heldige vinder af præmien – en short game lektion (50 minutter) for to personer sponsoreret af HimmerLands proteam – blev således vundet af Torben Haglund.

Banens seks par 3 huller stod for skud i konkurrencen Nærmest Pinden og præmierne (sponsorerede af Irene Larsen) blev vundet af…
Hul 6: Jesper Birk Andersen 1,06 m
Hul 8: Vivian Bøttger Hansen 2,97 m
Hul 11: Mikkel Wraae Hansen 4,30 m
Hu 13: Lene Aaen 2,80 m
Hul 15: Vivian Bøttger Hansen 1,40 m
Hul 17: Benedicte Kruse 3,57 m

Solbeskinnede præmietagere i Himmerland. Bagerst fra venstre ses Jakob Bryld Nissen, Mikkel Wraae Hansen, Mathias Fogh, Claus Brixius, Henrik Vinther Jensen, Lis Petersen, Viggo Sørensen, Per Dalsgaard, Benedicte Kruse, Kai Edelved, Kate Borregaard, Leif Skourup Hansen, Vivian Bøttger Hansen, Ulla Jørgensen, Bent Frisk, Lone Branick og Lene Aaen. Forrest fra venstre har vi Malthe Bryld Nissen, pokalholder Peter Bryld Nissen, June Wraae Poulsen, Annette Grotrian, Helle Pauli Linde, Bjørg Blomgreen Bent og Preben Borregaard.

Se flere stemningsbilleder fra dagen på klubbens Facebookside. 


02.04.2023 - ROSENDAHL / KOP&KANDE OPEN 

PRÆMIESPONSOR:

 
PRÆMIESPONSOR:  
KAFFESPONSOR:  

SOLBESKINNET SÆSONSTART
ENDELIG kunne vi tage hul på klubturneringssæsonen i Himmerland Golf Klub. Det blev gjort søndag den 2. april med – sædvanen tro – turneringen Rosendahl/Kop&Kande Open. Denne dag bød på lave temperaturer, men himlen var blå og solen skinnede lystigt ned på de i alt 52 spillere, der friskt drog ud på Old Course efter en formiddagsbitter og morgensangen ’Det er i dag et solskinsvejr’, der trods alt passede. (Såvel ’Sneflokke kommer vrimlende’ som ’Regndråber drypper i mit hår’ var under turneringens forberedelser overvejet som dagens sang…). Undervejs ved 7./12. tee kunne deltagerne varme sig med pølser og brød, og efter runden fordelte sponsor – Jørgen Højrup ’Kræmmeren’ Jensen fra Kop&Kande i Farsø og Aars – de flotte præmier til de dygtigste. Det hele blev afrundet med tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND – sæsonen er i gang!

Der blev spillet individuel stableford i to antalsmæssigt lige store rækker. Lige resultater blev afgjort med laveste handicap og resultaterne blev som følger:

A-rækken:
1. Mette Bjerre 42 point
2. Per Dalsgaard 40 point
3. Jan Jørgensen 39 point
4. Jacob Pihlkjær Siebert 38 point (HCP 3,7)
Ros til René Løgsted Andersen 38 point (HCP 13,5)

B-rækken:
1. Andreas Stenstrup 44 point
2. Michael Lee Jørgensen 42 point
3. Amalie Bjerre 40 point
4. Rolf Hesselholt 36 point (HCP 22,8)
Ros til Dorte Bühl Hansen 36 point (HCP 30,6)

På de seks par 3 huller på Old Course blev der dystet om at komme tættest i drivet. Præmietagerne blev disse:
Hul 6: Per Dalsgaard 1,21 m
Hul 8: Michael Lee Jørgensen 0,84 m
Hul 11: Georg Ravn 2,23 m
Hul 13: Lone Borup 1,29 m
Hul 15: Christian Skovbjerg Balsby 2,01 m
Hul 17: Henrik Vinther Jensen 1,56 m

Glade præmietagere efter en kølig, men solbeskinnet sæsonstart. Bagerst fra venstre ses Jacob Pihlkjær Siebert, Andreas Stenstrup, Rolf Hesselholt, Georg Ravn, Christian Skovbjerg Balsby, Michael Lee Jørgensen, Jan Jørgensen, Lone Borup, Henrik Vinther Jensen, Amalie Bjerre, Mette Bjerre og Per Dalsgaard. Forrest knæler sponsor, Jørgen Højrup ’Kræmmeren’ Jensen fra Kop&Kande i Farsø og Aars.

Se flere stemningsbilleder fra dagen på klubbens Facebookside.