Tirsdagsherrerne - turneringsinfo

UGEKLUBTURNERING FOR TIRSDAGSHERRERNES MEDLEMMER

Start: Løbende start (hvis ikke andet er angivet i det specifikke turneringsopslag)

Format: Individuel stableford - 18 huller (hvis ikke andet er angivet i det specifikke turneringsopslag)

Scorekort: Skal afhentes i ’Members Only’ (lokalet ved siden af klubkontoret) og afleveres til turneringsledelsen umiddelbart efter runden. Der vil atter i 2024 blive benyttet spiller-scoreindtastning, men scorekortet skal under alle omstændigheder afleveres, så den indtastede score kan verificeres af turneringsledelsen.

* Du kan ved tilmelding angive, om du har behov for et lift eller kan give et lift og for runder spillet på New Course kan du frit vælge teested.


🏆 Ugens TURNERINGSSPONSOR kan ses i Golfbox! 🏆


WHISKY-SPONSOR

HOLE IN ONE-SPONSOR


PRØVERUNDER

Hvis du er medlem af Himmerland Golf Klub, men ikke har været med i Tirsdagsherrerne før, er du velkommen til mod betaling af 50 kr. pr. gang at deltage i op til 3 tirsdagsturneringer (MobilePay til 70012 - Himmerland Golf Klub). Herefter forudsættes der indmeldelse og betaling af kontingent (se mere HER...).

GÆSTER

Gæster, som ikke er medlem af Himmerland Golf Klub, er velkomne til mod betaling af 50 kr. pr. gang at deltage i tirsdagsturneringer (MobilePay til 70012 - Himmerland Golf Klub), og skal dertil blot betale normal greenfee i Golfshoppen inden start.

SPISNING

Deltagelse i spisning efter runden er ganske valgfri, men tilmelding til dette skal ske ved tilmelding til turneringen - alternativt på listen i Members inden start!

Menuen er: Dagens Husmandskost DKK 160,- (særlig tilbudspris til Tirsdagsherrerne) Se hvilken ret der er på programmet her nedenfor 👇

Ønsker du ikke menuen kan du vælge en à la carte ret i stedet til listepris. Find à la carte-kortet HER... (scroll ned til 'Se menukort') og husk at angive hvilken ret du ønsker

DAGENS HUSMANDSKOST

02-apr

Stegt flæsk, kartofler & persillesovs

09-apr

Koteletter i fad med ris

16-apr

Brændende kærlighed

23-apr

Wienerschnitzel, smørsauce, kartofler & peberrod

30-apr

Bøf med bløde løg, kartofler & brun sovs

07-maj

HimmerLandsgryde med kartoffelmos

14-maj

Kylling Danoise med kartofler, syltede agurker & sovs

21-maj

Sprængt kalvespidsbryst med kartoffelmos & peberrodssovs    

28-maj

Halv grill kylling med pommes, remoulade & agurkesalat

04-jun

Kalvefrikasse med kartofler & blomkål            

11-jun

Stegt flæsk, kartofler & persillesovs

18-jun

Koteletter i fad med ris

25-jun

Brændende kærlighed

02-jul

Wienerschnitzel, smørsauce, kartofler & peberrod

09-jul

Bøf med bløde løg, kartofler & brun sovs

16-jul

HimmerLandsgryde med kartoffelmos

23-jul

Kylling Danoise med kartofler, syltede agurker & sovs

30-jul

Sprængt kalvespidsbryst med kartoffelmos & peberrodssovs    

06-aug

Halv grill kylling med pommes, remoulade & agurkesalat

13-aug

Kalvefrikasse med kartofler & blomkål            

20-aug

Stegt flæsk, kartofler & persillesovs

27-aug

Koteletter i fad med ris

03-sep

Brændende kærlighed

10-sep

Wienerschnitzel, smørsauce, kartofler & peberrod

17-sep

Bøf med bløde løg, kartofler & brun sovs

24-sep

HimmerLandsgryde med kartoffelmos

Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.