UGEKLUBTURNERING FOR TIRSDAGSHERRERNES MEDLEMMER
Start: Løbende start (hvis ikke andet er angivet i det specifikke turneringsopslag)
Format: Individuel stableford - 18 huller (hvis ikke andet er angivet i det specifikke turneringsopslag)
Scorekort: Skal afhentes i ’Members Only’ (lokalet ved siden af klubkontoret) og afleveres til turneringsledelsen umiddelbart efter runden. Der vil atter i 2024 blive benyttet spiller-scoreindtastning, men scorekortet skal under alle omstændigheder afleveres, så den indtastede score kan verificeres af turneringsledelsen.
* Du kan ved tilmelding angive, om du har behov for et lift eller kan give et lift og for runder spillet på New Course kan du frit vælge teested.
🏆 Ugens TURNERINGSSPONSOR kan ses i Golfbox! 🏆
WHISKY-SPONSOR |
HOLE IN ONE-SPONSOR |
PRØVERUNDER
Hvis du er medlem af Himmerland Golf Klub, men ikke har været med i Tirsdagsherrerne før, er du velkommen til mod betaling af 50 kr. pr. gang at deltage i op til 3 tirsdagsturneringer (MobilePay til 70012 - Himmerland Golf Klub). Herefter forudsættes der indmeldelse og betaling af kontingent (se mere HER...).
GÆSTER
Gæster, som ikke er medlem af Himmerland Golf Klub, er velkomne til mod betaling af 50 kr. pr. gang at deltage i tirsdagsturneringer (MobilePay til 70012 - Himmerland Golf Klub), og skal dertil blot betale normal greenfee i Golfshoppen inden start.
SPISNING
Deltagelse i spisning efter runden er ganske valgfri, men tilmelding til dette skal ske ved tilmelding til turneringen - alternativt på listen i Members inden start!
Menuen er: Dagens Husmandskost DKK 160,- (særlig tilbudspris til Tirsdagsherrerne) Se hvilken ret der er på programmet her nedenfor 👇
Ønsker du ikke menuen kan du vælge en à la carte ret i stedet til listepris. Find à la carte-kortet HER... (scroll ned til 'Se menukort') og husk at angive hvilken ret du ønsker
DAGENS HUSMANDSKOST
02-apr |
Stegt flæsk, kartofler & persillesovs |
09-apr |
Koteletter i fad med ris |
16-apr |
Brændende kærlighed |
23-apr |
Wienerschnitzel, smørsauce, kartofler & peberrod |
30-apr |
Bøf med bløde løg, kartofler & brun sovs |
07-maj |
HimmerLandsgryde med kartoffelmos |
14-maj |
Kylling Danoise med kartofler, syltede agurker & sovs |
21-maj |
Sprængt kalvespidsbryst med kartoffelmos & peberrodssovs |
28-maj |
Halv grill kylling med pommes, remoulade & agurkesalat |
04-jun |
Kalvefrikasse med kartofler & blomkål |
11-jun |
Stegt flæsk, kartofler & persillesovs |
18-jun |
Koteletter i fad med ris |
25-jun |
Brændende kærlighed |
02-jul |
Wienerschnitzel, smørsauce, kartofler & peberrod |
09-jul |
Bøf med bløde løg, kartofler & brun sovs |
16-jul |
HimmerLandsgryde med kartoffelmos |
23-jul |
Kylling Danoise med kartofler, syltede agurker & sovs |
30-jul |
Sprængt kalvespidsbryst med kartoffelmos & peberrodssovs |
06-aug |
Halv grill kylling med pommes, remoulade & agurkesalat |
13-aug |
Kalvefrikasse med kartofler & blomkål |
20-aug |
Stegt flæsk, kartofler & persillesovs |
27-aug |
Koteletter i fad med ris |
03-sep |
Brændende kærlighed |
10-sep |
Wienerschnitzel, smørsauce, kartofler & peberrod |
17-sep |
Bøf med bløde løg, kartofler & brun sovs |
24-sep |
HimmerLandsgryde med kartoffelmos |
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.