TRÆNING

HILS PÅ VORES PRO-TEAM!

 

< Robert "Bobby the Pro" Kristensen

er Himmerlands legendariske chefpro og har været det i over 30 år. I denne tid er tusindvis af glade golfere blevet undervist af ham og har nydt godt af hans glimt i øjet og let tilgængelige måde at forklare tingene på.

 

Jonas Jensen >

sluttede sig til Himmerlands-familien i marts 2019 og er med stort engagement trådt ind i rollen som både træner og golfmanager. Og I vil også indimellem kunne møde Jonas i Golfshoppen.

 

Man kan naturligvis booke individuelle lektioner i det super lækre træningscenter. Læs mere om mulighederne lige HER... og book tid i receptionen på telefon 9649 6100.

 

FÆLLESTRÆNING 2021

Den ugentlige fællestræning for klubbens medlemmer holder vinterpause. Hold øje med siden her, hvor vi slår programmet op for 2021, lige så snar tdet er klar!

 

(For juniortræning se HER...)

TRÆN SELV

Har du bare lyst til at træne selv, kan du benytte klubbens mange fabelagtige træningsfaciliteter - den overdækkede driving range, short game area, chipping & putting green samt den store putting green ved klubhuset. Træningsbolde købes i Golfshoppen. Læs mere om priser HER...