TRÆNING

HILS PÅ VORES PRO-TEAM!

< Robert "Bobby the Pro" Kristensen

er Himmerlands legendariske chefpro og har været det i over 30 år. I denne tid er tusindvis af glade golfere blevet undervist af ham og har nydt godt af hans glimt i øjet og let tilgængelige måde at forklare tingene på.

 

Jonas Jensen >

sluttede sig til Himmerlands-familien i marts 2019 og er med stort engagement trådt ind i rollen som både træner og golfmanager. Og I vil også indimellem kunne møde Jonas i Proshoppen.

Man kan naturligvis booke individuelle lektioner i det super lækre træningscenter. Læs mere om mulighederne lige HER... og book tid i receptionen på telefon 9649 6100.

FÆLLESTRÆNING 2020

WEEKEND FÆLLESTRÆNING

Ud over den ugentlig fællestræning i sæsonen, afholdes også weekend fællestræningsarrangementer på udvalgte datoer (se ovenfor) og det kan gå hen og blive lidt af en 'fest' - især når dagen krydres med et mesterskab på Bette Course og forrygende vejr:

 

(For juniortræning se HER...)

TRÆN SELV

Har du bare lyst til at træne selv, kan du benytte klubbens mange fabelagtige træningsfaciliteter - den overdækkede driving range, short game area, chipping & putting green samt den store putting green ved klubhuset. Træningsbolde købes i Proshoppen. Læs mere om priser HER...