TRÆNING

HILS PÅ VORES PRO-TEAM!

Robert "Bobby the Pro" Kristensen

er Himmerlands legendariske chefpro og har været det i over 40 år! I denne tid er tusindvis af glade golfere blevet undervist af ham og har nydt godt af hans glimt i øjet og let tilgængelige måde at forklare tingene på.

 

Majken Lykke

er seneste skud på stammen. Majken er stødt til os her i 2021 efter 10 år som pro i Aalborg og vi glæder os til samarbejdet!

 

Jonas Jensen

sluttede sig til Himmerlands-familien i marts 2019 og er med stort engagement trådt ind i rollen som både træner og golfmanager. Og I vil også indimellem kunne møde Jonas i Golfshoppen.

ONLINE BOOKING AF LEKTIONER

Vejledning til online booking af undervisning via GolfBox proplanner

Proerne går online med booking af lektioner. Her kan der bookes lektioner med Majken og Jonas. Lektioner med Bobby sker på: rk@himmerland.eu

Book undervisning direkte i trænernes kalender via https://proplanner.golfbox.dk/ 

•    ”Log in” på din GolfBox profil
•    Bestil træning
•    Vælg lektion
•    Vælg træner
•    Vælg dato
•    Vælg undervisningsprodukt

BOOKING AF LEKTIONER - SE VIDEO VEJLEDNING: https://we.tl/t-H6z7Y4WP6Z 

Har du spørgsmål kan du kontakte Jonas: jj@himmerland.eu eller Majken: mly@himmerland.eu

FÆLLESTRÆNING 2021

Vi har nu afrundet sæsonen og holder pause med vores fællestræningsaktiviteter. God vinter og på gensyn til sæson 2022 - hold øje med hjemme- og Facebookside.

TRÆN SELV

Har du bare lyst til at træne selv, kan du benytte klubbens mange fabelagtige træningsfaciliteter - den overdækkede driving range, short game area, chipping & putting green samt den store putting green ved klubhuset. Træningsbolde købes i Golfshoppen. Læs mere om priser HER...