På disse sider kan findes nyttige oplysninger om Himmerlands mange "klubber-i-klubben". Ugeklubberne har selv ansvaret for at vedligeholde og opdatere siderne via klubsekretæren på mailadressen: golfklub@himmerlandgolf.dk.

HVEM ER VI?

Overviking: Jesper Mogensen, Mobil: 2961 0843, E-mail: jpm@beierholm.dk

HVEM KAN VÆRE MED?

Himmerland Golf Klub har medlemmer af mange slags og ikke mindst 24 Vikinger. Disse herrer kan særlig godt lide slagspil, og slagene udkæmpes hver onsdag – primært på Backtee Course. Alle har under handicap 18.

SPILLEPLAN 2020

Find Vikingernes turneringer lige HER...

SOFT OPENING SÆSONSTART

Skrevet 20.04.2020

Hej Gæve Vikinger

Da vi stadig ikke har noget overblik over hvornår de gældende restriktioner (forsamlingsforbud/ lukket restaurant mv.) bliver ophævet, har vi ingen ide om hvornår årets generalforsamling kan afholdes og vi kan komme i gang med sæsonen ☹

Jens XL har forespurgt bestyrelsen om der var interesse for at lave en soft-opening, således at dem der har lyst og tid kan komme ud og få lidt luft. Vi har talt om det i bestyrelsen og vi kan ikke se at der skulle være noget i vejen for at spørge rundt om der var nogle der var interesserede. Det er selvfølgelig på betingelse af at alle gældende restriktioner overholdes. Vikingerne, hverken kan eller vil, lægge navn til at reglerne ikke bliver overholdt.

Da vi i bestyrelsen er tæt på nogle i gruppen med særlige risici, vil vi i første omgang ikke selv deltage. XL vil derfor stå for det og det betyder, at hvis man er interesseret, skal man tilmelde sig hos XL på srensen.jens@gmail.com senest om tirsdagen kl. 18.00. Så vil XL foretage ”lodtrækning” og bestille tider, således at man blot møder op på 1. tee når man skal ud.

Og husk nu, hvis I tager en øl eller et glas vin på en terrasse efterfølgende, at det jo højst er 10 personer samme sted (og ikke 11!)