GREENFEEAFTALER

MEDLEMSINFO GREENFEEORDNINGER

GREENFEEAFTALE MED SGN
(Himmerland Golf Klub er en del af Samarbejdende Golfklubber i Nordjylland, SGN)

Følgende klubber er med i ordningen:
Blokhus Klit Golfklub, Dronninglund Golfklub, Frederikshavn Golfklub, Hirtshals Golfklub, Hobro Golfklub, Hvalpsund Golf Club, Jammerbugtens Golfklub, Læsø Seaside Golfklub, Løgstør Golfklub, Løkken Golfklub, Mariager Fjord Golfklub, Morsø Golfklub, Nordvestjysk Golfklub, Rold Skov Golfklub, Sebber Kloster Golfklub, Sindal Golfklub, Sydthy Golfklub, Sæby Golfklub, Volstrup Golfklub, Øland Golfklub, Aabybro Golfklub og Aars Golfklub

Der betales den laveste dagspris for greenfee, når medlemmer besøger andre klubber i samarbejdet. Dog betales max kr. 250,00 for en runde golf.

GREENFEEAFTALE MED GNG
(Himmerland Golf Klub er en del af Greenfeeaftale Nordjyske Golfklubber, GNG)

Følgende klubber er med i ordningen:
Aabybro Golfklub, Aalborg Golfklub, AArs Golfklub, Blokhus Golf Klub, Brønderslev Golfklub, Dronninglund Golfklub, Frederikshavn Golfklub, Hals Golfklub, Hirtshals Golfklub, Hjørring Golfklub, Hobro Golfklub, Golfklubben Hvide Klit, Jammerbugtens Golfklub, Læsø Seaside Golfklub, Løkken Golfklub, Mariagerfjord Golfklub, Nordvestjysk Golfklub, Rold Skov Golfklub, Sebber Kloster Golf Klub, Sindal Golfklub, Sæby Golfklub, Øland Golfklub og Ørnehøj Golfklub

Medlemsklubberne forpligter sig til gensidigt at yde 50% nedslag på den ordinære greenfee, der til enhver tid opkræves via GolfBox ved spil på ordinær bane - dvs. ½ greenfee.

Ovenstående liste samt nedenstående regler og retningslinjer er opdateret pr. 17. marts 2021

RETNINGSLINIER FOR BRUG AF FORDELEN

Greenfeeordningerne ovenstående klubber imellem, indebærer at følgende overholdes:

♦ Registrering (og hvor muligt også betaling) i klubberne skal ske via Golfbox tidsbestilling.

♦ Gyldigt DGU-medlemskort skal medbringes og på forlangende forevises (Har du ikke hjemmeklub i en af ovenstående klubber, og du dermed ikke er i besiddelse af DGU-kort til at understøtte din ret til brug af ordningen, skal den klub, du gæster, kunne foretage spillerkontrol med dit relevante DGU-nummer i administrationssystemet til bekræftelse af dit medlemskab.)

♦ Kun medlemmer med fuldgyldigt medlemskab i en af ovennævnte klubber har adgang til at benytte denne ½ greenfee-ordning.

♦ Fleksmedlemmer har ikke ret til at benytte ordningen. Hverdagsmedlemmer hører ind under fleksmedlemmer og har dermed heller ikke ret til at benytte ordningen.

♦ Longdistance-medlemmer har ikke ret til ordningen.

♦ I Himmerland gælder greenfeeordningerne alene på Old Course (tidl. Garia Course) og IKKE på New Course (tidl. Backtee Course).

Priserne kan ikke kombineres med andre tilbud

GREENFEEAFTALE MED ROYAL OAK

Himmerlands medlemmer kan spille Royal Oak til kr. 275,- per runde.

Priserne kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

DER TAGES FORBEHOLD TRYKFEJL OG ÆNDRINGER!