Juniorklubben er Himmerland Golf Klubs juniorafdeling, hvor målsætningen er at give ”ungerne” nogle gode oplevelser med golfen, hjælpe dem med at blive stabile, omgængelige golfere samt at opnå gode resultater i de juniorturneringer, de deltager i.


Juniorklubbehar stor opbakning fra såvel forældre som klubbens øvrige medlemmer. Vi møder stor forståelse fra andre spillere, når vi på banen indfører de håbefulde unge i golfens forunderlige verden.


Interesseret i at blive en del af Juniorklubben? Så følg med her på siden, hvor program for sæsonet lægges op, når det er klar.


Kontaktperson: Judy Højbo - judyhoejbo@gmail.com - 2962 1314

JUNIORKLUBBEN PÅ FACEBOOK

Du kan også møde Himmerlands Juniorklub på Facebook - vi har nemlig lavet en FACEBOOKGRUPPE til jer!! I denne gruppe samler vi juniorer (og forældre til juniorer), som er medlemmer (eller kommende medlemmer) af klubben. Via gruppen kan I nemt kommunikere med hinanden og ikke mindst med juniorlederne, Judy og Per. Hold øje med gruppen for aktiviteter i junior-regi og kom gerne med input til os. 

Så skynd jer ind og bliv en del af dette fællesskab - I finder gruppen lige HER…

 

Vi glæder os til at se jer – også på Facebook!

UGENTLIG TRÆNING 2020

Den ugentlig træning/aktivering starter i april.

 

MANDAGE 16:30-17:30 undervises 'next level'-juniorer, som er juniorspillere, der udtages af Teamchef Thomas til at deltage i eliteundervisning. Opstart 6/4

 

ONSDAGE 16:30-17:30 er der undervisning og aktivering af ALLE klubbens juniorer - uanset niveau. Opstart 8/4

ÅBNE JUNIORDAGE

Derudover har vi selvfølgelig også ÅBNE JUNIORDAGE på programmet i år.

 

Datoerne er...


Lørdag 25/4
Lørdag 30/5
Lørdag 20/6
Lørdag 11/7
Søndag 13/9


10:00-12:00 alle dage 

 

Nærmere info følger, men sæt allerede nu ✖️ i kalenderen!


VI GLÆDER OS TIL AT SE JER TIL EN HERLIG SÆSON!