Juniorklubben er Himmerland Golf Klubs juniorafdeling, hvor målsætningen er at give ”ungerne” nogle gode oplevelser med golfen, hjælpe dem med at blive stabile, omgængelige golfere samt at opnå gode resultater i de juniorturneringer, de deltager i.

Juniorklubbehar stor opbakning fra såvel forældre som klubbens øvrige medlemmer. Vi møder stor forståelse fra andre spillere, når vi på banen indfører de håbefulde unge i golfens forunderlige verden.

Interesseret i at blive en del af Juniorklubben? Så følg med her på siden, hvor program for sæsonet lægges op, når det er klar.

Kontaktperson: Judy Højbo - judyhoejbo@gmail.com - 2962 1314

JUNIORKLUBBEN PÅ FACEBOOK

Du kan også møde Himmerlands Juniorklub på Facebook - vi har nemlig lavet en FACEBOOKGRUPPE til jer!! I denne gruppe samler vi juniorer (og forældre til juniorer), som er medlemmer (eller kommende medlemmer) af klubben. Via gruppen kan I nemt kommunikere med hinanden og ikke mindst med juniorlederne, Judy og Per. Hold øje med gruppen for aktiviteter i junior-regi og kom gerne med input til os.

Så skynd jer ind og bliv en del af dette fællesskab - I finder gruppen lige HER…

Vi glæder os til at se jer – også på Facebook!

KAGEMANDSVINDER 2018

Sæsonen er for alvor gået på hæld, og Judy fra Juniorudvalget har nu udtrukket den heldige vinder af dette års STÆRKT VANEDANNENDE KAGEMAND fra Peders Bageri i Aars.

Og vinderen blev….

NOAH GAUTE SAMUELSEN

Stort tillykke til Noah!!!

Juniorklubben siger hermed tak for i år og på gensyn i 2019!

JUNIORTRÆNINGSPROGRAM

Vi holder nu vinterpause! På gensyn til sæson 2019 :-)

JUNIORKLUBBENS KAGEMANDS-SPONSOR I 2019!!

Vi kan med stor fornøjelse afsløre, at Peders Bageri i Aars atter er at finde som Juniorklubbens trofaste kagesponsor i 2019! Tag godt imod vores kagesponsor - de kagemænd er STÆRKT VANEDANNENDE! :-)