Juniorklubben er Himmerland Golf Klubs juniorafdeling, hvor målsætningen er at give ”ungerne” nogle gode oplevelser med golfen, hjælpe dem med at blive stabile, omgængelige golfere samt at opnå gode resultater i de juniorturneringer, de deltager i.

Juniorklubbehar stor opbakning fra såvel forældre som klubbens øvrige medlemmer. Vi møder stor forståelse fra andre spillere, når vi på banen indfører de håbefulde unge i golfens forunderlige verden.

Interesseret i at blive en del af Juniorklubben? Så følg med her på siden, hvor program for sæsonet lægges op, når det er klar.

Kontaktperson: Judy Højbo - judyhoejbo@gmail.com - 2962 1314

SØLVDRENGE

Sat på siden 05.10.2020

Finale!!!!! Vores dygtige juniorer i Holdturneringen spillede søndag den 4/10 finale mod Københavns Golf Klub på Roskilde Golf Klubs bane. Om formiddagen blev CGC slået i en super tæt semifinale. Holdet består af Anders Tøttrup og Mathias Johansen som spillede sammen i en bestball - Lauritz Tolstrup og Frederik Farsinsen spillede single. Fra vores udsendte rapportere på stedet rapporteredes, at Lauritz "was on fire" og allerede 3 up efter 3. Frederik var square efter 3 og bestball'en var én ned efter 2 huller.

Det blev til flotte sølvmedaljer til vores Himmerlands drenge! Efter en super indsats taber de desværre finalen 5-2. Men det var en tæt finale hvor Lauritz hurtigt gjorde kort proces med sin modstander, og vandt alle de første 5 huller og derved sin single med de maximale cifre 5/4. Dernæst var Frederik i sin single ude på sidste hul, men taber 2-0 hvorefter bestballen med Anders og Mathias også er på sidste hul men taber desværre også med 2-0. Men alle har i denne finaleweekend høstet vigtige erfaringer, som kan tages med videre til de næste mange finaler fremover. Godt spillet drenge👍

JUNIORKLUBBEN PÅ FACEBOOK

Du kan også møde Himmerlands Juniorklub på Facebook - vi har nemlig lavet en FACEBOOKGRUPPE til jer!! I denne gruppe samler vi juniorer (og forældre til juniorer), som er medlemmer (eller kommende medlemmer) af klubben. Via gruppen kan I nemt kommunikere med hinanden og ikke mindst med juniorlederne, Judy og Per. Hold øje med gruppen for aktiviteter i junior-regi og kom gerne med input til os.

Så skynd jer ind og bliv en del af dette fællesskab - I finder gruppen lige HER…

Vi glæder os til at se jer – også på Facebook!