Juniorklubben er Himmerland Golf Klubs juniorafdeling, hvor målsætningen er at give ”ungerne” nogle gode oplevelser med golfen, hjælpe dem med at blive stabile, omgængelige golfere samt at opnå gode resultater i de juniorturneringer, de deltager i.


Juniorklubbehar stor opbakning fra såvel forældre som klubbens øvrige medlemmer. Vi møder stor forståelse fra andre spillere, når vi på banen indfører de håbefulde unge i golfens forunderlige verden.


Interesseret i at blive en del af Juniorklubben? Så følg med her på siden, hvor program for sæsonet lægges op, når det er klar.


Kontaktperson: Judy Højbo - judyhoejbo@gmail.com - 2962 1314


SÆSON 2021

Vi har nu afrundet sæsonen og holder pause med vores aktiviteter. God vinter og på gensyn til sæson 2022 - hold øje med hjemmesiden og Facebookgruppen.


JUNIORKLUBBEN PÅ FACEBOOK

Du kan også møde Himmerlands Juniorklub på Facebook - vi har nemlig lavet en FACEBOOKGRUPPE til jer!! I denne gruppe samler vi juniorer (og forældre til juniorer), som er medlemmer (eller kommende medlemmer) af klubben. Via gruppen kan I nemt kommunikere med hinanden og ikke mindst med juniorlederne, Judy, Karin, Karina, Jes og Per. Hold øje med gruppen for aktiviteter i junior-regi og kom gerne med input til os. 

Så skynd jer ind og bliv en del af dette fællesskab - I finder gruppen lige HER…

Vi glæder os til at se jer – også på Facebook!


GALLERI / INDLÆG AF OG OM JUNIORER I HIMMERLAND

GLOBAL JUNIOR GOLF

af Peter Tolstrup - sat på siden 04.10.2021

Lauritz Oliver Tolstrup har i weekenden været ude og repræsentere Himmerland Golf Klub i en international turnering ved navn Global Junior Golf, med spillere fra hele Europa. 

De unge mennesker har i 3 dage spillet slagspilsturnering på Blokhus Golfcenter. Vejret var ikke lige med dem, men det tager man sig jo ikke af som golfer. 

På sidste dagen slog Lauritz ud med et forspring på 8 slag. Han øgede støt og roligt forspringet og endte med et forspring på hele 13 slag til nr. 2. og gik runden i 76 slag. 

Således endte det med, at endnu en af vores fantastiske juniorer gjorde Himmerland ære og hjembragte en stor pokal. 


⛳ 𝗨𝗡𝗚𝗗𝗢𝗠𝗦𝗛𝗢𝗟𝗗𝗘𝗧 𝗚𝗝𝗢𝗥𝗗𝗘 𝗥𝗘𝗡𝗧 𝗕𝗢𝗥𝗗 💪
𝘢𝘧 𝘚ø𝘳𝘦𝘯 𝘍𝘢𝘳𝘴𝘪𝘯𝘴𝘦𝘯 - sat på siden 22.08.2021

I weekenden gjorde ungdomsholdet rent bord ved at slå Dronninglund på udebane lørdag og Aalborg hjemme i egen hule søndag 😎

Puljen ender med Himmerland som suveræn puljevinder med 12 point for 6 kampe og med en “målscore” på 40-2! 🙌

Dermed er de fire unge mennesker sikret en oprykning til minimum 2. division. 12. september dyster de med 4 andre puljevindere om 2 pladser i 1. division, som vil være en ekstra bonus, hvis det lykkes 🤞

(𝘚𝘦 𝘳𝘦𝘴𝘶𝘭𝘵𝘢𝘵𝘦𝘳𝘯𝘦 𝘪 𝘥𝘦𝘵𝘢𝘭𝘫𝘦𝘳 HER...)

👇 𝙋𝙖̊ 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙚𝙙𝙚𝙩 𝙨𝙚𝙨 𝙛𝙧𝙖 𝙫𝙚𝙣𝙨𝙩𝙧𝙚 𝙋𝙖𝙩𝙧𝙞𝙘𝙠, 𝙁𝙧𝙚𝙙𝙚𝙧𝙞𝙠, 𝙎𝙤𝙛𝙞𝙚 𝙤𝙜 𝘾𝙝𝙧𝙞𝙨𝙩𝙞𝙖𝙣.


Af Søren Farsinsen - sat på siden 20.06.2021

Himmerlands ungdomshold i Danmarksturneringen har i weekenden, i lighed med holdene i senior-, veteran- og herrerækken, været i kamp i turneringens 3. og 4. runde. De første 2 runder resulterede i klare sejre (7-0 i begge).

Lørdag var de unge mennesker i Aalborg i strålende vejr. Der var tale om en regulær topkamp, da Aalborg også havde vundet de to første kampe.
Frederik vinder 2. single 4/3, Patrick taber en tæt dyst 1/0, mens Fie og Christian vinder foursome 3/2 = samlet sejr på 5-2.

Søndag var der besøg af Sæby, som blev sendt hjem med et nederlag på 0-7. Vejret var igen “strålende”💦💦

Frederik vinder en lidt rodet dyst 1/0. Patrick vandt 3/2 med en kold putter. Foursome (Fie/Christian) cruisede sig til en sikker sejr på 4/2. Her havde specielt Fie en brændvarm putter.

Efter 4 runder har holdet altså 8 point og en samlet score på 26-2. De fortsætter deres arbejde for puljesejren, som giver adgang til oprykningsspil til 1. division og som minimum resulterer i oprykning til 2. division 💪

(Find resultaterne her: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/golfbox-links...)

På billedet fra venstre: Christian Muldbjerg, Frederik Farsinsen, Sofie Kim Bjerg Jensen (Fie) og Patrick Munk Krog Christensen 👇


Af Søren Farsinsen - sat på siden 14.06.2021

Laurits Tolstrup, Anders Tøttrup, Mathias Johansen og Frederik Farsinsen gik sidste sæson hele vejen til landsfinalen i holdturneringen i U16. I år er de i U25-rækken og i dag har de med hjemmesejre på 5-2 over Lillebælt og 4-3 over Odense Eventyr sikret sig puljesejren. I sidste weekend hentede de en uafgjort i Lillebælt, mens de vandt uden kamp i Odense Eventyr (de var røget i covid-karantæne). 

Søndag den 13/6 spillede de Old om formiddagen og New om eftermiddagen. Laurits gjorde rent bord med 2 sejre i single. Frederik tabte på Old og vandt på New. Foursome med Mathias/Anders vandt på Old og tabte på New. 

Hermed fortsætter juniordrengene fra Himmerland kampen om at ramme finalen i Randers 3. oktober.


Sat på siden 26.04.2021

Hermed et resume af Christian Muldbjerg fra årets første D-tour i Sæby 24. april.

Hej allesammen

Jeg var med Jacob, Frederik, Mathias, Anders, Lauritz, Arthur, Alexander og Nichlas ude og spille den første D-tour i Sæby Golfklub i dag. Godt vejr med en smule vind, dog ikke for meget, hvor jeg fik skrabet mig en godkendt runde sammen i +2, som gav en 4. plads og i denne sammenhæng blev jeg spurgt om jeg ikke ville sætte lidt ord på runden.
 
Jeg startede rigtig godkendt ud med en brandvarm putter allerede på hul 1 hvor jeg tager en birdie, som leder til 3 mere efter hul 3. Derfra går jeg med god selvtillid dog med en bogey på 4. men ikke noget der betød det store ift. selvtilliden og spillet. Hul 7 får jeg givet mig en god birdie mulighed som jeg holede med en stadig god putter. På hul 9. udligner jeg birdien fra 7. med en bogey fra bunkeren. 

Bagni går jeg faktisk fint til +1, lige indtil hul 16 hvor jeg begynder mentalt at tænke for meget over hvad der skulle ske osv,. så jeg går desværre +3 på de sidste 3. Men med en god forni gør det ikke det store. Så jeg ender +2 (74 slag) 

Se resultaterne her: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2738726/results

 


Sat på siden 15.04.2021

Hermed et resume af Jacob Kjeldsen fra sidste weekends turnering i Viborg. Jacob fik en flot 3. plads i turneringen, hvor også Frederik Farsinsen, Christian Muldbjerg og Patrick Munk Krog Christensen deltog.

Halløj allesammen!

Jesper Thøger Christensen har bedt mig om at sætte nogle ord på den seneste turnering i Viborg, så her er et lille resume. Sidste søndag spillede både Frederik, Muldbjerg, Patrick og jeg U22 Open i Viborg. Vejrforholdene var ufatteligt dårlige, og der blev både budt på sne og blæst det meste af dagen. Boldene på greens samlede også så meget sne, at de blev til små snebolde, som væltede om på siden, når bolden stoppede.  

Trods vejrforholdene blev der gået nogle fornuftige scores, og jeg blev også blandet med oppe i toppen.

En runde i 75 slag (+3) fra tee 61 rakte til en 3. plads i et felt på 63 spillere, hvoraf 43 var i lavere handicap end mig. Den vindende score blev 2 over par, så ét slag fra den førende score var ganske udmærket. Hvis jeg skal sætte nogle ord på mit spil, så var det overordnet meget fornuftigt, dog med nogle korte missede putts og andre småfejl. Dog formår jeg at holde skaderne på scoren små, og derfor går jeg en fin runde.

En god start på en ny sæson, som kun lige er begyndt. Vi håber derfor på meget mere godt spil, både fra mig selv, men særdeles også fra Teamet!😁

Resultater findes her:
https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2714552/results