MEDLEMSKAB

MEDLEMSFORDELE 2019

NB: Du skal have et aktivt eller fleksibelt medlemskab (se nedenfor) for at kunne gøre brug af disse fordele!

♦ spilleret på to 18 hullers baner og én 9 hullers par 3 bane

♦ mulighed for 28 dages forudbestilling af starttider

♦ mulighed for at træne i tørvejr fra overdækket range

♦ fri adgang til fællestræning med vores proteam i sæsonen

♦ fri adgang til svømmehal og lækre bade-/omklædningsfaciliteter

♦ rabat på medlemskontingent hos Fit&Sund Himmerland

½ greenfee på 28 nordjyske baner under SGN (Samarbejdende Golfklubber i Nordjylland). Kræver fuldgyldigt medlemskab - se mere HER...

♦ Som medlem af Himmerland Golf Klub er det desuden muligt at få et loyalitetskort til Himmerland Golf og Spa Resort A/S. Kortet vil give rabat til forskellige aktiviteter. Ønsker du at afgive bestilling, kan du sende en mail til husejer@himmerlandgolf.dk med dit navn samt medlemsnummer og du vil herefter blive kontaktet.

KONTINGENTSATSER 2019

Aktive medlemskaber
♦ Voksenmedlemskab: 6.790,00 kr. årligt
♦ Ungdomsmedlemskab (19 - 25 år): 3.390,00 kr. årligt
♦ Junior (t.o.m. 18 år) der har spilletilladelse (også kaldet grønt kort / langbanekort): GRATIS!
♦ Junior (t.o.m. 18 år) der ikke har spilletilladelse (NB: begrænsninger i spilleret!): GRATIS!

♦ Husejer_2019 medlemskab: 3.000,00 for hele 2019 *

* Betingelser for Husejer_2019 medlemskab:
Er du husejer eller nærmeste familie** til en husejer i Golfsvinget, Golfvænget, Golfparken eller Søhusene? Og er du endnu ikke medlem af Himmerland Golf Klub eller har været medlem (uanset kategori) inden for det seneste år? Så får du her alletiders tilbud! Opfylder man ovenstående betingelser, er det er nemlig muligt at indmelde sig til et kontingent på bare kr. 3.000,- for hele 2019! Tilbuddet gælder i hele 2019 – men også kun i 2019. Fra og med 2020 er kontingentsatsen normal igen.

** Nærmeste familie dækker ægtefæller/samlevere samt voksne børn. Børn til og med 18 år kan blive gratis medlemmer i Himmerland Golf Klub uanset om de er hustilknyttede eller ej.

I henhold til gældende regler for klubber, der er medlem af Dansk Golf Union, må man som voksen-, husejer-, ungdoms- og juniormedlem spille alle ugens dage.

Fleksible medlemskaber
♦ Fleks hverdag - tidl. kendt som Hverdagsmedlemskab. Der kan frit spilles 'hjemme' mandag-torsdag: 3.390,00 kr. årligt
♦ Fleksmedlemskab giver spilleret (DGU-kort) samt stemmeret. Der skal betales fuld greenfee - også ved spil på 'egen' bane: 1.290,00 kr. årligt

Fleks hverdagsmedlemmer må frit spille 'hjemme' mandag til torsdag. Fredag til søndag kan spilles 'hjemme' mod betaling af halv greenfee. Dette tilbud gælder dog kun Himmerlands egne fleks hverdagsmedlemmer.

Fleksmedlemskab giver spilleret via DGU-kortet samt stemmeret på klubbens generalforsamlinger. Som fleksmedlem skal man betale fuld greenfee på såvel egen som på andre baner.

Vær opmærksom på, at fleksmedlemmer (i Himmerland fleks hverdag og fleks) ikke kan gøre brug af diverse rabatordninger, herunder greenfeeordningen under SGN.

Passive medlemskaber
♦ Passivt medlemskab ("hvilende" medlemskab uden spilleret): 670,00 kr. årligt

Passivt medlemskab er et ”ikke-medlemskab”, som mange vælger, hvis de ønsker en golf-pause, men gerne vil bibeholde sit medlemsnummer i golfklubben og mulighed for fortsat at få løbende orientering fra sekretariat og klub. Et passivt medlem har ingen spilleret - heller ikke mod betaling af greenfee.

For spørgsmål vedrørende medlemskab - kontakt sekretariatet v/ Maria Fjelstrup Kallesø, telefon: 5163 1978, e-mail: golfklub@himmerlandgolf.dk.

KONTINGENTOPKRÆVNINGER

Kontingentopkrævning sker to gange årligt. I december udsendes faktura på kontingent for 1. halvår det efterfølgende år. Beløbet forfalder pr. 1. januar. Medio/ultimo juni udsendes opkrævningerne for 2. halvår. Dette beløb forfalder pr. 1. juli.

INDSKUD

er med effekt fra og med 27/10 2017 bortfaldet.

SKIFT AF KONTINGENTGRUPPE

Skift fra aktiv til passiv eller fra fuldgyldig til fleks hverdag eller fleksmedlemskab kan kun ske skriftligt med 3 måneders varsel til den 30. juni eller 31. december. Skift fra junior- til ungdomsmedlemskab og fra ungdoms- til voksenmedlemskab sker automatisk. Man er junior til og med det kalenderår, i hvilket man fylder 18 og man er ungdomsmedlem til og med det kalenderår, i hvilket man fylder 25.

UDMELDELSE

I henhold til vedtægternes § 5 er medlemskab bindende for et år, og udmeldelse kan kun ske skriftligt til bestyrelsen (golfklub@himmerlandgolf.dk) med 3 måneders varsel til 31. december.