Via vort administrationssystem Golfbox er det muligt at foretage sig en række turneringsrelaterede handlinger online. Man kan blandt andet se klubbens turneringskalender og tilmelde sig en turnering fra 14 dage før tilmeldingsfristen. Tilmeldingsfristen er kl. 14.00 fem dage før afviklingen. Startliste vil kunne ses senest kl. 14.00 tre dage før afviklingen.

For at kunne anvende Golfbox skal du indtaste:
Brugernavn: (Klubnummer - Himmerland har nummer 48)bindestreg(dit medlemsnummer) Password: (De første 6 cifre i dit CPR-nummer)

Eksempel:
Himmerlandsmedlem nummer 17 og fødselsdato 17. februar 1975 --> Brugernavn: 48-17 og Password: 170275

Brugernavn og password kan du selv ændre i Golfbox, hvis du ønsker det. Har du tidligere været oprettet og logget på som bruger af Golfbox, skal du fortsat bruge dit da valgte brugernavn og password.

Hvis du har problemer med at logge ind, kan du ringe – 51 63 19 78  eller sende en E-mail – golfklub@himmerlandgolf.dk - til klubsekretæren.

Turneringer og privatlivspolitik

Læs klubbens privatlivspolitik i relation til turneringsafvikling lige HER...

TURNERINGSPROGRAM

RESULTATBØRSEN